PERSOONLIJK ADVIES

Opvouwbare tasjes bedrukken

Opvouwbare tasjes bedrukken en bestellen doet u snel en eenvoudig bij De PennenBoer. Doordat de winkels geen plastic tasjes meer gratis mogen meegeven zijn de opvouwbare tasjes met logo enorm populair geworden. Want de opvouwbare tasjes met logo zijn eenvoudig mee te nemen en goed te gebruiken door een grote doelgroep. Hierdoor is het een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel om in te zetten voor uw bedrijf. Elke keer wanneer de bedrukte opvouwbare tassen gebruikt worden is uw bedrijf weer in beeld. Daarnaast kunnen verschillende andere mensen de bedrukking zien wanneer de bedrukte opvouwbare tassen gebruikt worden. Opvouwbare tassen bedrukken? Bekijk ons assortiment en bestel online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte opvouwbare tassen | Assortiment

Ons assortiment opvouwbare tassen wordt steeds ruimer. U vindt hier tientallen soorten, waarbij u veel keuze hebt in kleuren en modellen. Kies voor een tas met lange of korte hengsels, voor een koeltas of een gewone tas en voor een open of gesloten tas. En kiest u een gesloten tas, wilt u deze dan met een rits of een drukknoop? Komt u er niet uit? Vraag gerust advies aan ons!

Bedrukte opvouwbare tassen | Bedrukken

Hoe worden de bedrukte opvouwbare tassen gemaakt? U kunt ons een logo, bedrijfsnaam, afbeelding of tekst aanleveren. Wij maken dan gratis een digitale drukproef voor u, zodat u op uw beeldscherm alvast ziet hoe het product er met de bedrukking uit komt te zien. Bent u het hiermee eens? Dan kunt u de bestelling plaatsen. Wilt u graag nog iets veranderen aan de digitale drukproef? Dan geeft u dit aan ons door en ontvangt u een aangepaste variant. U kunt bij de meeste bedrukte opvouwbare tassen kiezen uit één, twee, drie of vier pms-kleuren voor de bedrukking. Sommige tassen kunnen full colour bedrukt worden. U heeft dan keuze uit alle digitale kleuren.

Bedrukte opvouwbare tassen | Contact

Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag hulp bij het uitzoeken van een product? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op over bedrukte opvouwbare tassen of andere producten. Dat kan via de chat in onze webshop of via:

Bekijk ook dit!

Heeft u naast bedrukte opvouwbare tassen ook interesse in katoenen tassenboodschappentassen of sporttassen?

Opvouwbare tasjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10