PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte opvouwbare tassen

Bedrukte opvouwbare tassen bestellen doet u snel en eenvoudig online bij De PennenBoer. De bedrukte opvouwbare tassen zijn erg populair. Winkels mogen geen gratis plastic zakjes meer weggeven, maar veel consumenten gebruiken een herbruikbare tas. Dan is het wel zo handig als dit een opvouwbare tas is. Veel mensen hebben op diverse plekken bedrukte opvouwbare tassen liggen: in de auto, in de fietstas, op het werk en een paar extra in het boodschappenkrat. De bedrukte opvouwbare tassen worden dus veel gebruikt, waardoor uw bedrukking steeds opnieuw gezien wordt.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte opvouwbare tassen | Assortiment

Ons assortiment opvouwbare tassen wordt steeds ruimer. U vindt hier tientallen soorten, waarbij u veel keuze hebt in kleuren en modellen. Kies voor een tas met lange of korte hengsels, voor een koeltas of een gewone tas en voor een open of gesloten tas. En kiest u een gesloten tas, wilt u deze dan met een rits of een drukknoop? Komt u er niet uit? Vraag gerust advies aan ons!

Bedrukte opvouwbare tassen | Bedrukken

Hoe worden de bedrukte opvouwbare tassen gemaakt? U kunt ons een logo, bedrijfsnaam, afbeelding of tekst aanleveren. Wij maken dan gratis een digitale drukproef voor u, zodat u op uw beeldscherm alvast ziet hoe het product er met de bedrukking uit komt te zien. Bent u het hiermee eens? Dan kunt u de bestelling plaatsen. Wilt u graag nog iets veranderen aan de digitale drukproef? Dan geeft u dit aan ons door en ontvangt u een aangepaste variant. U kunt bij de meeste bedrukte opvouwbare tassen kiezen uit één, twee, drie of vier pms-kleuren voor de bedrukking. Sommige tassen kunnen full colour bedrukt worden. U heeft dan keuze uit alle digitale kleuren.

Bedrukte opvouwbare tassen | Contact

Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag hulp bij het uitzoeken van een product? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op over bedrukte opvouwbare tassen of andere producten. Dat kan via de chat in onze webshop of via:

Bekijk ook dit!

Heeft u naast bedrukte opvouwbare tassen ook interesse in katoenen tassenboodschappentassen of sporttassen?

Bedrukte opvouwbare tassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9