PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte potloden

Bij de PennenBoer vindt u ook potloden die u naar wens kunt laten bedrukken. U kunt de potloden goedkoop bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, websiteadres of een andere kleine afbeelding of tekst. De bedrukte potloden kunt u gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. U kunt de potloden met bedrukking uitdelen aan (potentiële) klanten of toevoegen aan goodybags of andere geschenken. De bedrukte potloden worden veel gebruikt en vaak ook aan een ander gegeven of uitgeleend, waardoor veel mensen de bedrukking zullen zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Potloden bedrukken bij De Pennenboer

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van de computer, laptop of mobiel om dingen te noteren. Toch heeft elk kantoor en elk huishouden nog genoeg pennen en potloden liggen om snel wat op te schrijven. De meeste pennen en potloden zijn van bedrijven en hebben een bedrukking. Door de bedrukte potloden wordt het bedrijf of merk constant onder de aandacht gebracht bij de mensen. Potloden bedrukken is daarom een uitstekende manier om uw branding te versterken. Het is een ideaal promotieartikel of relatiegeschenk die vaak gebruikt zal worden. 

De potloden en pennen zijn simpele, maar toch effectieve promotieartikelen of relatiegeschenken. Voor een scherpe prijs kunt u al veel potloden laten bedrukken. Bij De Pennenboer heeft u een ruim assortiment portloden in verschillende kleuren en vormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit potloden met of zonder gum. Daarnaast bieden wij ook nog een aantal luxe potloden aan, zoals de vulpotloden. Alle potloden bij De Pennenboer zijn te verkrijgen in diverse kleuren en kunt u aanpassen aan uw eigen huisstijl. U kunt de potloden bedrukken met onder andere uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Uiteraard kunt u ook zelf een andere tekst of afbeelding leveren. Wij bedrukken of graveren de gewenste bedrukking op de gekozen potlood en zorgen dat de bedrukking van topkwaliteit is. Voordat wij de potloden bedrukken ontvangt u een gratis proefdruk, zo kunt u zien hoe de bedrukking eruit komt te zien en kunnen we eventueel nog dingen aanpassen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit!

Potloden, pennen en andere promotieartikelen of relatiegeschenken bedrukken

Een bedrukte potlood is een uitstekend promotieartikel of relatiegeschenk die u kunt uitdelen, echter is dat niet de enige optie die u heeft bij De Pennenboer. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod van verschillende soorten promotieartikelen en relatiegeschenken. Naast de potloden bieden wij onder andere diverse pennen, tassen & textiel en verschillende seizoensartikelen. Dit is een klein deel van ons totale assortiment. Door het grote aanbod kan het maken van de juiste keuze wellicht wat lastig worden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u daarbij te helpen. Voor vragen, opmerkingen en andere zaken kunt u eenvoudig contact met hen opnemen. Samen met u kiezen wij het juiste promotieartikel of relatiegeschenk en zorgen we voor een bedrukt product van uitstekende kwaliteit. U kunt ons bereiken door middel van ons telefoonnummer, emailadres of de chat op onze website. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder!

Bedrukte potloden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekende service en kwaliteit

Sander uit Alphen aan den Rijn

10

Goed

J uit R

8

Aardige behulpzame contactpersonen en goed product !

D. Jacobs uit Linne

9

Erg goede kwaliteit en snel geleverd

Lars uit Neede

10