PERSOONLIJK ADVIES

Vogelhuisje bedrukken

Een groen visitekaartje aanbieden voor uw klanten? Voor u de uitgelezen kans om dit aan te kunnen bieden door middel van deze prachtige bedrukte vogelhuisjes! Want door een vogelhuisje te bedrukken krijgt u een levendige tuin. Regelmatig komen er verschillende vogels in de tuin om even wat te eten of om een nestje te maken. Door een voederhuis of vogelhuis te bedrukken en deze uit te delen aan uw klanten, relaties en medewerkers heeft u niet alleen een mooi geschenk. Maar hierdoor kunt u ook de relatie versterken en geeft u hen een geschenk waar zij veel plezier aan kunnen beleven. Daarnaast komt u bedrijf ook steeds weer in beeld wanneer het vogelhuisje of voederhuisje in beeld komt. Daardoor is het ook een goede manier om reclame te maken. Laat daarom een voederhuis of vogelhuis bedrukken bij De PennenBoer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Denkt u ook aan de vogels en de tuinen buiten?

Laat uw klanten een waar eigen vogelparadijs creëren in de tuinen met een eigen gepersonaliseerde vogelhuisje. Voor uw klanten een eigen bouwpakketje vogelhuisje, die ze vervolgens kunnen plaatsen in hun tuin met uw bedrijfslogo erop bedrukt. De perfecte herkenbare indruk voor klanten en relaties die uw tuincentrum hebben bezocht.

Dit prachtige vogelhuisje kunt u tevens ook laten bedrukken geheel naar wens binnen de gehanteerde drukmaatvoering. Het vogelhuisje bestaande uit materialen van 15 mm MDF gecertificeerd hout, met een rustieke look and feel nestkastje geproduceerd uit hernieuwbare bronnen.

Wenst u dat uw klanten minder last ervaren van die vervelende eikenprocessierupsen?

Deze kleine tuinvogel bewoners kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren, waardoor uw klanten geen tot weinig processierupshaartjes zijn of haar tuinen ervaart. Ook verzorgen deze gevleugelde vrienden voor een natuurlijk organisch bemestingsproces van tuinen.

Zal de vogel kiezen voor een wat rustiekere uitstralende nestkast of biedt het lichtblauwe vogelhuisje een nieuw nestel thuis voor onze koolmees?

Een vogelvoederhuis mag uiteraard niet ontbreken in de gehele oase setting voor deze kleine tuinvogel bewoners. Kan de koolmees al pikkend zijn honger naar de voedselbronnen niet stillen, door middel van dit voederhuis naar alle waarschijnlijkheid wel. Is de honger nog niet gestild voor al het klein gevogelte, dan kunt u kiezen voor de Vogel voederhuis XL. Beide voederhuizen zijn gemakkelijk op te hangen aan een schroef, haak of boomtak.

Biedt u nieuwe huisvesting aan voor onze gevleugelde vrienden, waar u tegelijkertijd een groene visitekaartje achterlaat voor uw klanten?

Klik hier voor de volledige tuin, vogelhuisjes en voederhuisjes overzicht.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen over vogelhuisjes bedrukken of andere geschenken bedrukken? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan altijd via onderstaande mogelijkheden:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

 

Vogelhuisje bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10