PERSOONLIJK ADVIES

Schoenentassen bedrukken

Schoenentassen zijn erg handig om te gebruiken. Het is hierdoor mogelijk om schoenen apart te vervoeren of te bewaren. We hebben het hier niet over de meest hygiënische accessoires, aangezien schoenen continu in aanraking zijn met de (buiten)grond. Het kan dan in veel gevallen erg prettig zijn om de schoenen apart mee te nemen. Hierdoor blijven ze mooi en blijft alles schoon. De bedrukte schoenentassen zijn gemakkelijk weer op te bergen en zeer vaak opnieuw te gebruiken. Schoenentassen bedrukken en uitdelen is een leuke en unieke manier om uw relaties en werknemers van een geschenk te voorzien. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte schoenentassen in verschillende branches! 

Bedrukte schoenentassen zijn op verscheidene manieren inzetbaar. Wanneer u de eigenaar bent van een schoenen- of sportwinkel is het uiteraard erg toepasselijk om deze geschenken bedrukt te bestellen. Het is vaak ook erg leuk om bedrukte schoenentassen te bestellen vanuit een bepaalde sport, zodat het gehele team of de gehele vereniging in het bezit is van een eigen schoenentas met bedrukking. Ook wanneer u niet aan bovenstaande voorbeelden voldoet zijn bedrukte schoenentassen slimme geschenken om te vergeven. U kunt ze namelijk gewoon vergeven aan allerlei verschillende personen. Voor iedereen komt een bedrukte schoenentas wel van pas! 

Verschillende soorten schoenentassen bedrukt 

Schoenentassen bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam zijn er in verscheidene soorten. In de webshop vindt u onder andere: 

  • in de vorm van een rugtas;
  • van het materiaal non woven;
  • met rits om het vak af te sluiten;
  • van het materiaal PVC. 

Schoenentassen bedrukken 

Schoenentassen bedrukken kan met de bedrukkingstechniek zeefdruk en de bedrukkingstechniek transferdruk. Met deze bedrukkingstechnieken is veel mogelijk, zowel in het gebruik van kleuren als in de grootte van de bedrukking. De medewerkers van De PennenBoer vertellen u graag vooraf over de mogelijkheden die er zijn. Wanneer u al een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk waardoor u het eindresultaat alvast kunt bewonderen en zo nodig nog enkele aanpassingen kunt laten doorvoeren.

Contact met De PennenBoer

Voor meer informatie is De PennenBoer op verschillende manieren te bereiken: 

Nog veel meer soorten tassen bij De PennenBoer!

Bij De PennenBoer vindt u nog veel meer soorten tassen. Neem eens een kijkje bij: rugzakkenkoeltassenkoffers.

Schoenentassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10