PERSOONLIJK ADVIES

Mondmasker bedrukken

Het mondkapje komen we nog steeds wel tegen in het straatbeeld. In bepaalde situaties of op bepaalde plekken wordt het dragen van een mondkapje sterk aangeraden en is het soms zelfs verplicht. Het mondkapje of mondmasker is een effectief middel om besmetting of verspreiding van een virus tegen te gaan, maar kan ook behulpzaam zijn op plekken waar sprake is van luchtvervuiling of om te gebruiken op plekken waar zich veel stof bevindt. Doordat een mondmasker goed zichtbaar is voor anderen is het een goed reclame- of promotiemiddel voor een bedrijf. Laat bijvoorbeeld mondkapjes bedrukken met logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Daarmee geeft u niet alleen een goed en bruikbaar geschenk aan uw klanten of relaties, maar laat u hen ook nog eens reclame voor uw bedrijf maken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Mondmaskers bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u mondmaskers bedrukken? Dan bent u bij op De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden een divers assortiment aan mondkapjes die wij allen voor u kunnen laten bedrukken. U kunt de mondkapjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, om zo uw bedrijf of product op een eenvoudige wijze te laten bedrukken. De bedrukte mondmaskers kunnen overal gedragen worden en zullen bij velen zeer welkom zijn. U maakt uw (potentiële) klanten, werknemers of zakenrelaties ontzettend blij met bedrukte mondmaskers. Daarnaast wordt er voor uw bedrijf reclame gemaakt wanneer deze gedragen worden. Het assortiment aan mondkapjes bij De Pennenboer bestaat uit diverse herbruikbare mondkapjes met filterzakje, wegwerpmondkapjes, 2 laags katoenen mondkapjes en meer. Een mondmasker bedrukken kan bij De Pennenboer tegen een zeer scherpe prijs en elk mondmasker is te bedrukken naar uw wensen. Bestel mondkapjes met afbeeldingen, mondmaskers met een logo of mondkapjes voorzien van uw bedrijfsnaam of slogan. Alles is mogelijk bij De Pennenboer!

Bedrukte relatiegeschenken en meer bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer kunt u naast mondmaskers bedrukken terecht voor een ruim assortiment aan vele soorten relatiegeschenken die wij allen voor u kunnen bedrukken. Op dit moment maakt u iedereen ontzettend blij met bedrukte mondkapjes. Dit relatiegeschenk kunt u ook combineren met een gerelateerd product zoals bedrukte handreiniging. U kunt natuurlijk ook kiezen uit één van de andere producten uit ons veelzijdige assortiment. Ons gehele aanbod wordt online weergegeven met producten in diverse soorten categorieën. De Pennenboer kan de door u gewenste relatiegeschenken op diverse manieren van bedrukking voorzien, zo maken we gebruik van zeefdruk, tampondruk en borduren afhankelijk van het soort geschenk. Al onze producten zijn van topkwaliteit en bij ons profiteert u van zeer scherpe prijzen. Neem een kijkje in ons aanbod en bestel uw bedrukte mondmaskers en andere promotieartikelen of relatiegeschenken eenvoudig online.

Kwaliteit, scherpe prijs en uitstekende service

Laat u mondmaskers bedrukken bij De Pennenboer? Dan geniet u van uitstekende service, een scherpe prijs en een gegarandeerde hoge kwaliteit bedrukking. Daarnaast ontvangt u, ongeacht het geschenk, altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en is het mogelijk om nog eventuele wijzigingen door te voeren. De mondmaskers bedrukken gaat pas gebeuren wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking en kunnen wij de kwaliteit van de bedrukking garanderen. Daarom laat u uw relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken bij De Pennenboer! Naast mondmaskers andere geschenken bedrukken? Denk dan bijvoorbeeld aan de genoemde promotieartikelen. Of bekijk het grote aanbod relatiegeschenken, zoals; pennen, katoenen tassen of diverse andere geschenken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie of advies ontvangen? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via email, telefoon of de chat op onze website. Onze specialisten helpen u graag verder!

Mondmasker bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10