PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop fleecedekens bedrukken

In de wintermaanden is het kouder en warmen veel mensen zich op onder een fleecedeken. Daar kunt u als bedrijf op inhaken. Met de bedrukte fleecedekens kunt u uw relaties iets geven waar ze gebruik van kunnen maken. Daarnaast kunt u uw logo of bedrijfsnaam op de fleece deken bedrukken. Hierdoor denkt uw relatie nog vaak met een warm gevoel terug aan uw bedrijf. Want elke keer dat de bedrukte fleece deken wordt gepakt, komt ook uw bedrijfsnaam of logo ook weer in beeld. Laat deze kans dus niet liggen en laat uw fleece dekens bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit aan uw relaties, klanten en andere doelgroepen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Fleece dekens bedrukken als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een ideaal relatiegeschenk voor de koudere wintermaanden? Een bedrukt fleece deken is een zeer geschikt geschenk voor uw relaties. Het hebben van een fleece deken is altijd handig, vooral in de koudere maanden. Want veel mensen zitten in de koudere maanden op de bank onder een fleece deken. Laat daarom uw bedrijfsnaam of logo voordelig op een fleece deken bedrukken en deel de bedrukte fleece deken uit aan uw relaties. Zo zorgt u ervoor dat elke keer wanneer uw relatie zichzelf opwarmt onder de fleecedeken, hij of zij denkt aan uw bedrijf. Want uw bedrijfsnaam of logo komt elke keer weer voorbij. Zo blijft uw bedrijf deze komende maanden steeds weer terugkomen bij uw relaties.

Bij De Pennenboer is er een ruime keuze in fleecedekens die u kunt bedrukken. Er zijn veel verschillende soorten fleece dekens te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Hiermee heeft u keuze genoeg en kunnen wij voor iedereen een passende fleece deken bedrukken. Wilt u ook fleecedekens bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel de gewenste fleece dekens eenvoudig online!

Bedrukte fleecedekens als promotieartikel

Tijdens de wintermaanden worden er in Nederland heel veel fleecedekens gebruikt om warm te blijven. Als bedrijf is een fleece deken daarom een ideaal relatiegeschenk, maar ook een uitstekend promotieartikel. Door de fleece dekens te bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf of uw logo of bedrijfsnaam op de fleecedeken te bedrukken kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken. Wanneer u op zoek bent naar een goed promotieartikel voor de wintermaanden, dan is een bedrukt fleecedeken dan ook echt uitstekend.

In het assortiment van De Pennenboer vindt u verschillende soorten fleece dekens. Zo zijn er bijvoorbeeld fleecedekens met een draagriem, met een handige zak met trekkoord, met een handgreep of een fleecedeken met beer. Deze fleecedekens zijn gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Daarmee denkt u als bedrijf ook nog mee aan de gebruiksvriendelijkheid van het relatiegeschenk. Sommige fleece dekens zijn ook voorzien van een lint met een bedrukbare kaart waar uw bedrijfsnaam of logo op bedrukt kan worden. Al onze fleece dekens zijn te verkrijgen in verschillende kleuren waardoor er nog meer keuzemogelijkheden bij komen. Daardoor bieden wij voor elk bedrijf en elke doelgroep de juiste fleece dekens die u kunt bedrukken.

Eenvoudig fleecedekens bedrukken en online bestellen bij De Pennenboer

Op onze website kunt u eenvoudig de gewenste bedrukte fleecedekens bestellen. Onze producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen en moeten minimaal per 50 stuks worden besteld. Wanneer u voor een grotere order aantal gaat, zal u uiteraard korting krijgen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een gratis digitale proefdruk, persoonlijk deskundig advies van onze experts en bieden wij een snelle levertijd. Wij beginnen pas met het bedrukken van de fleecedekens wanneer u akkoord bent en hebt betaald. Zo ontstaan er geen misverstanden. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u andere zaken bespreken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder! Samen met hen komt u uit bij het beste relatiegeschenk, promotieartikel of bedrukking! Laat uw fleece dekens bedrukken bij De Penneboer.

Wilt u naast fleece dekens bedrukken nog een ander geschenk weggeven? Of is een bedrukte fleece deken niet iets voor uw relaties? Wij hebben nog veel meer in ons assortiment. Wilt u liever katoenen tassen bedrukken en weggeven? Of wellicht zijn bedrukte bierglazen iets voor uw relaties. In onze webshop vindt u heel veel verschillende mogelijkheden, kijk gerust eens rond! Bij De Pennenboer heeft u veel keuze en bieden wij vrijwel voor elk bedrijf, evenement en doelgroep geschikte geschenken om uit te delen.

Goedkoop fleecedekens bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10