PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop fleecedekens bedrukken

In de wintermaanden is het kouder en warmen veel mensen zich op onder een fleecedeken. Daar kunt u als bedrijf op inhaken. Met de bedrukte fleecedekens kunt u uw relaties iets geven waar ze gebruik van kunnen maken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw logo of bedrijfsnaam op de fleecedeken gedrukt. Zo denkt uw relatie nog vaak met een warm gevoel terug aan uw bedrijf. Laat deze kans dus niet liggen en laat uw fleecedekens bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Fleece dekens bedrukken | De Pennenboer

Bent u op zoek naar een ideaal relatiegeschenk voor de koudere wintermaanden? Een bedrukt fleece deken is een zeer geschikt geschenk voor uw relaties. Het hebben van een fleece deken is altijd handig, vooral in de koudere maanden. Laat uw bedrijfsnaam of logo voordelig op een fleece deken naar keuze bedrukken. Zo zorgt u ervoor dat elke keer wanneer uw relatie zichzelf opwarmt onder de fleecedeken, hij of zij denkt aan uw bedrijf. Zo blijft uw bedrijf deze komende maanden steeds weer terugkomen bij uw relaties. Bij De Pennenboer is er een ruime keuze in fleecedekens. Er zijn veel verschillende soorten fleece dekens te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Hiermee heeft u keuze genoeg en kunnen wij zorgen voor een passend bedrukt fleece deken voor iedereen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Bedrukte fleecedekens als promotieartikel

Tijdens de wintermaanden worden er in Nederland heel veel fleecedekens gebruikt om warm te blijven. Als bedrijf is een fleece deken daarom een goed promotieartikel, maar ook een ideaal relatiegeschenk. Door de fleece dekens te bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf of uw logo of bedrijfsnaam op de deken te bedrukken kunt u uw naamsbekendheid vergroten.

In het assortiment van De Pennenboer vindt u verschillende soorten fleece dekens. Zo zijn er bijvoorbeeld fleecedekens met een draagriem, met een handige zak met trekkoord, met een handgreep of een fleecedeken met beer. Deze fleecedekens zijn gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Daarmee denkt u als bedrijf ook nog mee aan de gebruiksvriendelijkheid van het relatiegeschenk. Sommige dekens zijn ook voorzien van een lint met een bedrukbare kaart waar uw bedrijfsnaam of logo op bedrukt kan worden. Al onze fleece dekens zijn te verkrijgen in verschillende kleuren waardoor er nog meer keuzemogelijkheden bij komen.

Eenvoudig online bestellen bij De Pennenboer

Op onze website kunt u eenvoudig de gewenste bedrukte fleecedekens bestellen. Onze producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen en moeten minimaal per 50 stuks worden besteld. Wanneer u voor een grotere order aantal gaat, zal u uiteraard korting krijgen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een gratis digitale proefdruk, persoonlijk deskundig advies van onze experts en bieden wij een snelle levertijd. Wij beginnen pas met het bedrukken van de fleecedekens wanneer u akkoord bent en hebt betaald. Zo ontstaan er geen misverstanden. Voor vragen, opmerkingen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder! Laat uw fleece dekens bedrukken bij De Penneboer.

Zijn bedrukte fleece dekens toch niet wat voor uw relaties? Wij hebben nog veel meer in ons assortiment. Wilt u liever katoenen tassen bedrukken en weggeven? Of wellicht zijn bedrukte bierglazen iets voor uw relaties. In onze webshop vindt u heel veel verschillende mogelijkheden, kijk gerust eens rond!

Goedkoop fleecedekens bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9