PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop fleecedekens bedrukken

In de wintermaanden is het kouder en warmen veel mensen zich op onder een fleecedeken. Daar kunt u als bedrijf op inhaken. Met de bedrukte fleecedekens kunt u uw relaties iets geven waar ze gebruik van kunnen maken. Daarnaast kunt u uw logo of bedrijfsnaam op de fleece deken bedrukken. Hierdoor denkt uw relatie nog vaak met een warm gevoel terug aan uw bedrijf. Want elke keer dat de bedrukte fleece deken wordt gepakt, komt ook uw bedrijfsnaam of logo ook weer in beeld. Laat deze kans dus niet liggen en laat uw fleece dekens bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit aan uw relaties, klanten en andere doelgroepen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Fleece dekens bedrukken als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een ideaal relatiegeschenk voor de koudere wintermaanden? Een bedrukt fleece deken is een zeer geschikt geschenk voor uw relaties. Het hebben van een fleece deken is altijd handig, vooral in de koudere maanden. Want veel mensen zitten in de koudere maanden op de bank onder een fleece deken. Laat daarom uw bedrijfsnaam of logo voordelig op een fleece deken bedrukken en deze uit aan uw relaties. Zo zorgt u ervoor dat elke keer wanneer uw relatie zichzelf opwarmt onder de fleecedeken, hij of zij denkt aan uw bedrijf. Laat daarom een fleece deken bedrukken bij De Pennenboer. Wij bieden een ruime keuze met verschillende soorten fleece dekens die u kunt bedrukken. Daardoor is er voor vrijwel elk bedrijf een geschikte fleece deken te vinden. Fleece dekens bedrukken en combineren met andere winter geschenken? Laat bijvoorbeeld een muts bedrukken of kiest voor bedrukte handschoenen!

Bedrukte fleecedekens als promotieartikel

Tijdens de wintermaanden worden er in Nederland veel fleecedekens gebruikt om warm te blijven. Als bedrijf is een fleece deken bedrukken daarom een ideaal relatiegeschenk, maar ook een uitstekend promotieartikel. Laat bijvoorbeeld een fleece deken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Of kies ervoor om de fleece dekens te bedrukken in uw huisstijl kleuren. Naast een standaard bedrukte fleece deken bieden wij ook verschillende fleece dekens met extraatjes. Denk bijvoorbeeld aan fleecedekens met een draagriem, met een handige zak met trekkoord, met een handgreep of een fleecedeken met beer. Deze fleecedekens zijn gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Sommige fleece dekens zijn ook voorzien van een lint met een bedrukbare kaart waar uw bedrijfsnaam of logo op bedrukt kan worden. Bent u dus op zoek naar een goed promotieartikel voor de winter? Laat dan fleece dekens bedrukken bij De Pennenboer!

Eenvoudig fleecedekens bedrukken en online bestellen bij De Pennenboer

Op onze website kunt u eenvoudig de gewenste fleecedekens laten bedrukken en bestellen. Onze producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen en moeten minimaal per 50 stuks worden besteld. Wanneer u voor een grotere order aantal gaat, zal u uiteraard korting krijgen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een gratis digitale proefdruk. Wij beginnen pas met het bedrukken van de fleecedekens wanneer u akkoord bent en hebt betaald. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u andere zaken bespreken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wilt u naast fleece dekens bedrukken nog een ander geschenk weggeven? Ook dan zit u bij ons goed! Laat bijvoorbeeld katoenen tassen bedrukken of wellicht zijn bedrukte bierglazen iets voor uw relaties. In onze webshop vindt u heel veel verschillende mogelijkheden, kijk gerust eens rond! Bij De Pennenboer heeft u veel keuze en bieden wij vrijwel voor elk bedrijf, evenement en doelgroep geschikte geschenken om uit te delen.

Goedkoop fleecedekens bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10