PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte waterflesjes

Heeft u een relatiegeschenk of promotieartikel nodig dat breed in te zetten is? Hiermee kunt u namelijk mooie combinaties maken en het geschenk op meerdere manieren inzetten. Wanneer u naar een breed inzetbaar geschenk zoekt, zoek dan niet meer verder. Want een waterfles bedrukken biedt heel veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan evenementen, wedstrijden, festivals en ga zo maar door. Wanneer u een waterfles met logo uitdeelt, dan kunnen alle omstanders uw logo ook zien. Laat u de waterfles bedrukken met een opvallend karakter, dan valt de bedrukte waterfles alleen maar meer op. Bekijk ons assortiment hieronder en laat uw waterflesjes bedrukken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Waterflesjes met logo bedrukken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel die u bij elke gelegenheid kunt gebruiken? Laat dan waterflesjes bedrukken bij De Pennenboer! Bedrukte waterflesjes zijn voor veel gelegenheden in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan actieve evenementen; hierbij worden waterflesjes altijd gewaardeerd. Ook bij een beurs kunt u waterflesjes zeer goed gebruiken. Niet alleen werkt een koud waterflesje verfrissend, ook kunt u de waterflesjes bedrukken om uw bedrijf te promoten. De goedkope waterflesjes van De Pennenboer kunnen op een zeer opvallende en nette manier worden bedrukt. Dankzij de bedrukte waterflesjes kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Want laat u waterflesjes met logo bedrukken, dan zullen andere mensen uw logo kunnen zien. Daarnaast kunnen de bedrukte waterflesjes ook weer opnieuw gevuld worden. Hierdoor kunnen de ontvangers een langere periode gebruiken maken van de bedrukte waterflesjes. Wilt u uw waterflesjes met logo bedrukken? Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig via onze website.

Techniek waterflesjes bedrukken met logo of tekst

Waterflesjes bedrukken is op verschillende manieren mogelijk. Want u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de waterflesjes met logo of bedrijfsnaam te bedrukken. Daarnaast kunt u de waterfles ook personaliseren en aanpassen aan het evenement of beurs waar uw bedrijf aan deelneemt. De Pennenboer biedt waterflesjes aan in meerdere formaten. Bij ons kunt u waterflesjes bedrukken in flesjes van 330 ml, 500 ml of 750 ml. Daarnaast kiest u zelf de kleur waarin u de waterflesjes wilt bedrukken. U kunt hierbij kiezen voor de kleur van uw huisstijl. Daarmee maakt u van het waterflesjes één geheel met uw bedrijf. Wilt u hier graag advies over? De medewerkers van De Pennenboer helpen u hier graag bij!

Waterflesjes bedrukken kan bij De Pennenboer op een opvallende en nette manier. Er hoeft namelijk geen bedrukking op het flesje zelf te worden aangebracht. Bij De Pennenboer kunt u ook de label van de waterfles bedrukken. Deze wikkel is aanwezig bij ieder waterflesje en kan geheel full colour worden bedrukt, precies zoals u dat wenst. U kunt dus helemaal zelf bepalen hoe wij de waterflesjes voor u bedrukken. Mocht u dit lastig vinden, dan staan de medewerkers van De Pennenboer altijd voor u klaar.

Relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer u waterflesjes met logo wilt bedrukken, dan zit u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Ook als u waterflesjes wilt bedrukken met een andere bedrukking kunnen wij u daarbij helpen. Echter is ons assortiment veel breder dan dat. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden die wij te beiden hebben. Wij bieden onder andere bidons, drinkflessen en keycords. Deze geschenken kunt u ook goed inzetten op beurzen, evenementen of andere bijeenkomsten. Daarnaast ontvangt u bij De Pennenboer altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog enkele wijzigingen doorvoeren. Pas wanneer akkoord gaat, gaan wij uw geschenken bedrukken. Heeft u vragen over het bedrukken, ons assortiment of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de chat op onze website, telefonisch of per mail.

Bedrukte waterflesjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9