PERSOONLIJK ADVIES

Waterflesjes bedrukken

Zoekt u een relatiegeschenk of promotieartikel dat breed in te zetten is, maar ook door vrijwel elke doelgroep goed te gebruiken is? Dan biedt De PennenBoer het geschenk voor u! Laat waterflesjes bedrukken en deel ze uit aan uw klanten, medewerkers en relaties. Want een bedrukte waterflesje kunt u inzetten op evenementen, bij festivals, wedstrijden of zelfs bij u op kantoor. Laat u waterflesjes met logo bedrukken of kiest u voor een andere bedrukking? Dan kunt u op deze manier reclame maken voor uw bedrijf. Want ook omstanders zullen uw logo op het waterflesje kunnen zien. Laat de waterflesjes bedrukken met een opvallende bedrukking of kies juist voor kleuren die er echt uitspringen, want dan valt de bedrukte waterfles alleen nog maar meer op. Wilt u waterflesjes bedrukken? Bekijk ons assortiment hieronder en bestel eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Waterflesjes met logo bedrukken

Op een leuke manier reclame maken voor uw bedrijf, maar ook een geschenk geven waar iemand wat aan heeft? Laat waterflesjes bedrukken bij De PennenBoer. Want het bedrukte waterflesje werkt niet alleen voor het maken van reclame, maar zorgt ook voor verkoeling en verfrissing. Laat bijvoorbeeld waterflesjes met logo bedrukken. Hierdoor komt uw bedrijf elke keer weer in beeld wanneer het waterflesje gepakt wordt. Daarnaast kan het waterflesje ook vaker gebruikt worden. Want de bedrukte waterflesjes met logo kunnen ook weer gevuld worden. Hierdoor kunnen de ontvangers voor een langere periode gebruik maken van de bedrukte waterflesjes. Wilt u ook waterflesjes bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties en medewerkers? Laat dan waterflesjes bedrukken bij De PennenBoer! Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag met het bedrukken van waterflesjes.

Waterflesjes en andere geschenken bedrukken met logo of tekst

Waterflesjes bedrukken is op verschillende manieren mogelijk. Laat bijvoorbeeld de waterflesjes met logo of bedrijfsnaam bedrukken. Daarnaast kunt u de waterfles ook personaliseren en aanpassen aan het evenement of beurs waar uw bedrijf aan deelneemt. De Pennenboer biedt waterflesjes aan in meerdere formaten. Daarnaast kiest u zelf de kleur waarin u de waterflesjes wilt bedrukken, kies bijvoorbeeld uw huisstijl kleuren. Daarmee maakt u van het waterflesjes één geheel met uw bedrijf. Zoekt u toch een ander geschenk binnen de drinkwaren? Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze mokken, bidons of thermosbekers. Ook deze geschenken zijn naar eigen wens te bedrukken en op verschillende momenten te gebruiken. Daarnaast kunt u ongeacht het geschenk een gratis digitale proefdruk aanvragen. Dan kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren voordat wij aan de slag gaan. Daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking!

Relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken bij De PennenBoer

Wanneer u waterflesjes met logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp wilt bedrukken, dan zit u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Echter is ons assortiment veel breder dan dat. Naast waterflesjes en andere drinkwaren bieden wij nog talloze andere mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld onze paraplu’s, laat katoenen tassen bedrukken, voor de sporters kunt u bijvoorbeeld zweetbandjes bedrukken of kies voor mooie bedrukte slippers. Ook deze geschenken zijn goed in te zetten om uw naamsbekendheid of branding te versterken. Daarnaast ontvangt u bij De Pennenboer altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog enkele wijzigingen doorvoeren. Pas wanneer akkoord gaat, gaan wij uw geschenken bedrukken. Heeft u vragen over het bedrukken, ons assortiment of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de chat op onze website, telefonisch of per mail.

Waterflesjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10