PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte waterflesjes

Bedrukte waterflesjes met uw eigen bedrukking. Deze relatiegeschenken zijn voor veel gelegenheden in te zetten en zijn goedkoop te bestellen en te bedrukken bij De PennenBoer. Bedrukte waterflesjes doen het altijd goed. Is het niet tijdens evenementen waarbij veel lichamelijke activiteit wordt gevergd, dan is het wel tijdens een beurs. Een bedrukt waterflesje is immers altijd welkom. Even ter verfrissing, maar - voor u - ook zeker ter promotie van uw bedrijf. De goedkope waterflesjes van De PennenBoer kunnen op een zeer opvallende en nette manier worden bedrukt. Hierover leest u veel meer informatie onder de producten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkope waterflesjes met een bedrukking

Goedkope waterflesjes met een bedrukking zijn in meerdere varianten te verkrijgen bij De PennenBoer. U kunt dus een model uitzoeken dat past bij uw eigen bedrijf of bij het evenement dat uw bedrijf verzorgt, dan wel waaraan uw bedrijf deelneemt. Allereerst is er een verschil tussen de flesjes op te maken qua inhoud. De bedrukte waterflesjes zijn bijvoorbeeld te bestellen in:

  • 330 ml;
  • 500 ml;
  • 750 ml.

De bedrukte waterflesjes zijn daarnaast ook in meerdere kleuren te bestellen. U kunt ervoor kiezen om de kleur te gebruiken die ook in uw huisstijl terugkomt, maar u kunt juist ook voor een kleur kiezen die geheel anders is. De medewerkers van De PennenBoer helpen u hier uiteraard ook graag bij.

Het bedrukken van waterflesjes

Het bedrukken van waterflesjes kan ontzettend opvallend en netjes. Er hoeft namelijk geen bedrukking op het flesje zelf te worden aangebracht, maar dit gebeurt op het label van het waterflesje. Deze wikkel is aanwezig bij ieder waterflesje en kan geheel full colour worden bedrukt, precies zoals u dat wenst. U kunt dus zelf helemaal bepalen hoe u de wikkel van het waterflesje vormgeeft. Mocht u dit lastig vinden, dan staan de medewerkers van De PennenBoer uiteraard altijd voor u klaar.

Contact

U kunt ons bereiken via:

Nog veel meer promotionele artikelen om te bedrukken bij De PennenBoer!

Bij De Pennenboer vindt u nog veel meer promotionele artikelen om te bedrukken. Naast bedrukte waterflesjes, kunt u bijvoorbeeld ook bestellen: bidons, drinkflessen en keycords!

Bedrukte waterflesjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.