PERSOONLIJK ADVIES

Petten bedrukken

Wilt u petten laten bedrukken? Bij De Pennenboer hebben wij een ruim assortiment petten van uitstekende kwaliteit die u kunt laten bedrukken. Wij hebben petten met zes panelen, maar bieden ook petten aan met vijf panelen. Het voordeel van vijf panelen is dat het gedeelte boven de klep uit één deel bestaat, waardoor er een groot bedrukkingsoppervlak aan de voorzijde ontstaat. Hierdoor kunt u de voorzijde van de pet goed bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnaam, logo of iets dergelijks. De bedrukte petten hebben vaak geborduurde of metalen ‘oogjes’ aan de zijkanten, voor luchtdoorlating. Hierdoor zijn deze petten met bedrukking ook echt ideaal tijdens de hete zomerdagen en kunnen ze in principe het hele jaar door gedragen worden. Wilt u petten bedrukken? Laat De Pennenboer u dan helpen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Petten bedrukken bij De Pennenboer

Petten, ze worden regelmatig gedragen om de zon uit onze ogen te houden, maar ook als modeaccessoire zien we steeds vaker terugkomen. Daardoor kunt u ook petten bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Laat bijvoorbeeld petten borduren of bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Daarnaast kunt u de pet ook bedrukken met een leuke tekst of een andere opdruk. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment petten die allemaal bedrukt kunnen worden met een eigen opdruk. Zo kunt u kiezen uit kindercaps, truckers caps, zonnekleppen en diverse andere soorten petten. Daarnaast is er ook een groot aanbod ‘standaard’ petten, die niet één van de eerder genoemde categorieën vallen. Petten bedrukken en bestellen kan bij De Pennenboer eenvoudig en snel. Daarom zit u voor een uniek en functioneel relatiegeschenk of promotieartikel bij ons aan het juiste adres.

Petten borduren of bedrukken en uitdelen als promotieartikel

Petten worden het hele jaar door gedragen en kunnen een outfit helemaal compleet maken. Of ze worden gedragen door personeel om zo eenzelfde uitstraling te realiseren binnen een bedrijf. Ook worden bedrukte petten vaak uitgedeeld tijdens evenementen en festivals. Petten zijn dan ook een uitstekend promotieartikel waarmee u de naamsbekendheid van uw bedrijf kunt vergroten. Door de petten te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam komen veel mensen in aanraking met uw bedrijf en zo kunt u op een eenvoudige manier reclame maken. Daarnaast kunt u ook petten borduren. Daarmee geeft u de pet net wat meer uitstraling en zet u net die stap extra voor uw relaties, klanten of andere doelgroep. Wilt u petten inzetten als relatiegeschenk? Dan kunt u het beste petten borduren voor een nóg betere kwaliteit bedrukking! Ongeacht uw wensen, wij denken graag met u mee en zorgen voor een prachtige bedrukking!

Uitstekende bedrukking op een topservice

De Pennenboer is dé online webshop voor relatiegeschenken en promotieartikelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor petten bedrukken en borduren. Wilt u petten laten bedrukken bij ons, dan ontvangt u altijd eerst een gratis digitale proefdruk. Zo kunt u vooraf zien hoe de bedrukking eruit komt te zien en waar deze precies komt te staan op de pet. Na goedkeuring van de proefdruk beginnen we met het bedrukken van de petten. Naast het bedrukken van petten kunt u bij ons ook andere producten voorzien van een bedrukking. Hierbij kunt u denken aan onder andere pennen, drinkflessen en zonnebrillen. Voor ons gehele assortiment kunt u onze website bekijken. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via de chat op onze website, telefonisch of via de mail. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder!

Petten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10