PERSOONLIJK ADVIES

Petten bedrukken

Petten bedrukken? In deze categorie vindt u de 'gewone petten', deze bestaan doorgaans uit vijf of zes panelen. Het voordeel van vijf panelen is dat het gedeelte boven de klep uit één deel bestaat, waardoor er een groot bedrukkingsoppervlak aan de voorzijde ontstaat. De bedrukte petten hebben vaak geborduurde of metalen ‘oogjes’ aan de zijkanten, voor luchtdoorlating. Hierdoor zijn deze petten met bedrukking ook echt ideaal tijdens de hete zomerdagen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Petten bedrukken is één van de meest populaire artikelen in de webshop van De PennenBoer. Petten zijn er in allerlei soorten en maten, zoals:

  • army caps
  • bandana’s
  • kindercaps
  • trucker caps
  • zonnekleppen

Daarnaast is er ook een groot assortiment ‘gewone’ petten, die niet in één van de bovenstaande categorieën valt. 

Petten bedrukken en uitdelen

Maar petten bedrukken en uitdelen is niet alleen geschikt voor tijdens deze hoge temperaturen. Petten worden het hele jaar door gedragen en kunnen een outfit compleet maken. Of ze worden gedragen door personeel om eenzelfde uitstraling te realiseren. Ook worden bedrukte petten vaak uitgedeeld tijdens evenementen en festivals.

Petten bedrukken | werkwijze

Petten bedrukken kan op allerlei manieren. U kunt kiezen voor een bedrukking in één of meerdere kleuren, sommige petten kunnen zelfs full colour bedrukt worden. Ook is het mogelijk om de kleuren goud of zilver te bedrukken, of met glitters. Petten bedrukken gebeurt meestal met een transferdruk of een zeefdruk. Deze twee bedrukkingsmogelijkheden geven veel mogelijkheden, waardoor we de pet zo kunnen bedrukken als u wilt.

Petten bedrukken | digitale proef vooraf

Wilt u misschien petten bedrukken, maar eerst nog even zien hoe de pet er met bedrukking uit komt te zien? Vraag dan een gratis digitaal voorstel aan. Ook maken wij altijd een digitale proef als u bedrukte petten bestelt. Pas na uw akkoord gaan de petten in productie. Zo weet u van tevoren altijd wat u kunt verwachten.

Contact met ons

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via de chat op onze website of via deze gegevens:

Andere artikelen

Wilt u geen petten bedrukken, maar een ander bedrukt of onbedrukt relatiegeschenk bestellen? Kijk dan eens bij de goedkope pennen, drinkflessen of zonnebrillen.

Petten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.