PERSOONLIJK ADVIES

Oordopjes bedrukken

Bent u opzoek naar oordopjes die het gehoor voor de ontvanger beschermen? Bij de PennenBoer heeft u keuze uit veel verschillende oordopjes. De oordoppen kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp, helemaal naar uw wensen. Sommige kunnen vaker gebruikt worden en andere kunnen na één gebruik weggegooid worden. Dankzij ons uitgebreid aanbod kunt u de oordopjes bedrukken die aansluiten bij uw doelgroep. Wanneer u de gewenste oordopjes hebt gevonden kan De PennenBoer helpen om de oordoppen te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Door een snelle levering kunnen wij de oordopjes bedrukken en binnen een korte periode bij u afleveren. Hierdoor kunt u de bedrukte oordopjes snel inzetten en uitdelen aan uw klanten, relaties, medewerkers en andere doelgroepen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Waar gebruiken

Bij oordopjes tegen gehoorbeschadiging wordt al snel gedacht dat ze alleen gebruikt worden op festivals en evenementen. Maar de oordopjes worden op veel meer plekken gebuikt, denk aan de bouw, in een fabriek of tijdens een vliegreis. De oordopjes zorgen niet alleen dat de trilharen in de oren niet beschadigen, maar kunnen ook zorgen voor een comfortabele en rustige reis.

Misschien heeft u wel een evenement georganiseerd waarbij veel geluid komt kijken. Laat dan oordopjes bedrukken die u aan het personeel kunt geven, zo zijn zij beschermd tegen het geluid. En u krijgt zo een goed imago.

De oordopjes

Bij de Pennenboer kunt u kiezen uit twee verschillende soorten oordopjes. Er zijn oordopjes die herbruikbaar zijn, maar ook oordopjes die maar één keer gebruikt kunnen worden. De dempwaarde van de oordopjes verschillen, ze liggen tussen 29dB en 36 dB.

Verpakking

De oordopjes komen in verschillende verpakkingen. Wij hebben ze voor u allemaal op een rijtje gezet:

  • Een rond plastic opbergdoosje;
  • Een koffer;
  • Een papieren vierkanten doosje;
  • Een plastic vierkanten doosje;
  • Een koker.

De verpakkingen kunnen bedrukt worden naar uw wensen. Dit kan uw logo of bedrijfsnaam zijn. Maar het kan ook een boodschap zijn die u wilt overbrengen.

Bekijk ook ander producten

Naast het bedrukken van oordopjes worden er bij de Pennenboer ook andere producten bedrukt zoals: flesopeners, speakers en sleutelhangers.

Vragen?

Heeft u vragen, stel uw vraag aan de medewerkers. U kunt bellen naar 074 – 711 0211, mail naar info@depennenboer.nl of stel uw vraag in de chat op de website.

Oordopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10