PERSOONLIJK ADVIES

Waar gebruiken

Bij oordopjes tegen gehoorbeschadiging wordt al snel gedacht dat ze alleen gebruikt worden op festivals en evenementen. Maar de oordopjes worden op veel meer plekken gebuikt, denk aan de bouw, in een fabriek of tijdens een vliegreis. De oordopjes zorgen niet alleen dat de trilharen in de oren niet beschadigen, maar kunnen ook zorgen voor een comfortabele en rustige reis.

Misschien heeft u wel een evenement georganiseerd waarbij veel geluid komt kijken. Laat dan oordopjes bedrukken die u aan het personeel kunt geven, zo zijn zij beschermd tegen het geluid. En u krijgt zo een goed imago.

De oordopjes

Bij de Pennenboer kunt u kiezen uit twee verschillende soorten oordopjes. Er zijn oordopjes die herbruikbaar zijn, maar ook oordopjes die maar één keer gebruikt kunnen worden. De dempwaarde van de oordopjes verschillen, ze liggen tussen 29dB en 36 dB.

Verpakking

De oordopjes komen in verschillende verpakkingen. Wij hebben ze voor u allemaal op een rijtje gezet:

  • Een rond plastic opbergdoosje;
  • Een koffer;
  • Een papieren vierkanten doosje;
  • Een plastic vierkanten doosje;
  • Een koker.

De verpakkingen kunnen bedrukt worden naar uw wensen. Dit kan uw logo of bedrijfsnaam zijn. Maar het kan ook een boodschap zijn die u wilt overbrengen.

Bekijk ook ander producten

Naast het bedrukken van oordopjes worden er bij de Pennenboer ook andere producten bedrukt zoals: flesopeners, speakers en sleutelhangers.

Vragen?

Heeft u vragen, stel uw vraag aan de medewerkers. U kunt bellen naar 074 – 711 0211, mail naar info@depennenboer.nl of stel uw vraag in de chat op de website.

Oordopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9