PERSOONLIJK ADVIES

Houten potloden bedrukken

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk of promotieartikel dat laat zien dat u ook aan het milieu denkt? Dan kunt u houten potloden laten bedrukken. Want houten potloden zijn erg duurzaam, maar ook goed te gebruiken door de ontvanger. Houten potloden kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om even snel iets op te schrijven zoals een notitie. Daarnaast is het ook een goed promotieartikel doordat het gemakkelijk mee te nemen is. Wilt u dus laten zien dat u aan het milieu denkt en een mooi geschenk aanbieden? Laat dan houten potloden bedrukken of graveren bij De Pennenboer! Onze specialisten verzorgen een uitstekende bedrukking. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Houten potloden met logo of bedrijfsnaam bedrukken

Tegenwoordig word veel gebruik gemaakt van de computer, laptop of mobiel om dingen te noteren. Echter hebben vrijwel alle kantoorpanden en huishoudens altijd wel potloden liggen. Want met een potlood kunt u snel iets op een papiertje zetten om niet te vergeten. Laat daarom uw bedrijfsnaam of logo op een houten potlood bedrukken of graveren en deel ze uit. Uw werknemers, klanten of relaties kunnen altijd wel een houten potlood gebruiken. Hierdoor vergroot u uw naamsbekendheid. Daarnaast wordt een potlood voor een langere periode gebruikt, hierdoor komt de ontvanger uw bedrijfsnaam of logo meerdere keren tegen. Daardoor heeft u met een relatief kleine investering een mooi geschenk waardoor u in de gedachten blijft van uw klanten, relaties, personeel of andere doelgroepen. Houten potloden lijken een klein geschenk, maar kunnen een grote impact hebben voor uw bedrijf. Wilt u houten potloden graveren of bedrukken? De Pennenboer helpt u graag!

Ruim assortiment houten potloden tegen scherpe prijzen

Wanneer u houten potloden wilt laten bedrukken, dan heeft u bij De Pennenboer keuze uit een ruim assortiment. Zo bieden wij duurzame houten potloden aan, potloden met gum of een figuurtje en mini potloden. Hierdoor zit er voor iedereen een geschikt houten potlood in ons assortiment. Laat u houten potloden bedrukken? Houdt dan wel rekening met de beperkte oppervlakte. Onze medewerkers denken graag met u mee en helpen u met het vinden van de juiste bedrukking. Wilt u naast houten potloden andere potloden bedrukken? Dan biedt De Pennenboer onder andere timmermanspotloden en kleurpotloden. De houten potloden, timmermanspotloden of kleurpotloden kunnen een mooi onderdeel zijn van een groter pakket. Want u kunt de potloden gemakkelijk ergens bij in steken. Bekijk onze houten potloden eenvoudig via de website en bestel online!

Meer relatiegeschenken en promotieartikelen beschikbaar

Naast de houten potloden, kleurpotloden en timmermanspotloden biedt De Pennenboer nog veel meer producten aan. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij altijd een gratis digitale proefdruk aan. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorgeven. Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij uw bestelde producten bedrukken. Bent u op zoek naar geschenken die u kunt combineren met houten potloden? Bekijk dan onze notitieboekjes, schrijfblokken of houten linialen. Daarnaast heeft De Pennenboer een nog veel groter assortiment. Bekijk ons volledige aanbod eenvoudig via de website. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u gemakkelijk via de website bestellen, vul de gevraagde gegevens in en wij gaan voor u aan de slag! Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op!

Houten potloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9