PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebrillen bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar geschikte promotieartikelen of relatiegeschenken heeft u heel veel keuze. De Pennenboer biedt u een ruim assortiment van verschillende geschikte producten. Wat dacht u van zonnebrillen? Tijdens de zomer zijn deze erg populair, maar ook met de wintersport worden er genoeg zonnebrillen gedragen. In ons assortiment hebben we veel zonnebrillen voor dames en heren. Al deze zonnebrillen kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of iets anders. Wanneer uw relatie de bedrukte zonnebril draagt kan uw bedrijf opvallen bij andere mensen. Onbewust wordt uw logo of bedrijfsnaam opgeslagen en dat zal dan leiden tot herkenning wanneer mensen weer met uw bedrijf in aanraking komen. Laat daarom nu zonnebrillen bedrukken en deel ze uit! De Pennenboer helpt u graag.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Zonnebrillen bedrukken bij De Pennenboer

Zonnebrillen zijn in de zomer niet weg te denken. Daarnaast ontkomt u er tijdens de wintersport ook niet aan. Een zonnebril beschermt tegen het felle zonlicht, maar de zonnebril is natuurlijk ook erg modieus. Zonnebrillen zijn daarom ook erg populair als promotieartikel en doen het dan ook goed op beurzen, festivals en dergelijke. Om op te vallen met uw bedrijf kunt u een zonnebril laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Door de vele verschillende modellen en kleuren die De Pennenboer aanbiedt, zit er voor zowel dames als heren geschikte zonnebrillen bij en kan hij trendy worden gecombineerd.

Zonnebrillen met bedrukking kunnen het hele jaar door worden weggeven. Maar het is natuurlijk extra leuk om weg te geven aan het begin of tijdens de zomer. Omdat dan de meeste zonnebrillen gedragen worden hebben ze dan ook het meeste effect voor uw bedrijf. Bedrukte zonnebrillen uitdelen kunt u bijvoorbeeld doen op een beurs, maar ook ter afsluiting van een gesprek of bijeenkomst. Er zijn veel momenten waarop u de goedkope bedrukte zonnebril kunt weggeven. Uw relatie zal erg blij zijn met een bedrukte zonnebril en zal deze met veel plezier dragen. Doordat de bedrukte zonnebril wordt gedragen kan uw bedrijfsnaam of logo gaan opvallen bij andere mensen. Zo maakt uw relatie gratis reclame voor u! Laat daarom zonnebrillen bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit aan uw relaties en werknemers!

Ruim aanbod bedrukte zonnebrillen tegen scherpe prijzen

Goedkope bedrukte zonnebrillen bestelt u bij De Pennenboer in allerlei soorten en maten. Richt u zich op jongeren, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor felle kleuren. Als u een brede doelgroep heeft, kunt u beter kiezen voor iets rustigere kleuren, hierdoor zal de bedrukte zonnebril ook door deze doelgroep gedragen worden. Met een neutrale kleur zonnebril bereikt u zowel dames als heren op een goede manier. De kleur van de zonnebril is daarom uiterst belangrijk! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om verschillende zonnebrillen te bedrukken. Dan heeft u altijd een juiste bedrukte zonnebril klaarliggen en kunt u snel schakelen tussen doelgroepen.

Een zonnebril bedrukken kan bij De Pennenboer op verschillende manieren. U kunt een pootje van de zonnebril voorzien van een logo of beide pootjes laten bedrukken met een eigen opdruk. Het is ook mogelijk om de glazen te laten voorzien van een bedrukking. Een zonnebril bedrukken gebeurt door middel van een tampondruk. De standaard prijs van De Pennenboer is gebaseerd op het bedrukken van één pootje. Als u de goedkope zonnebril op een andere manier bedrukt wilt hebben, dan kunt u het beste een prijsaanvraag doen via de mail of telefoon. Toch niet het geschenk wat u wilt bedrukken en weggeven? Geen zorgen! Wij bieden nog veel meer zomerartikelen zoals koeltassen, luchtbedden, slippers en nog veel meer! In ons brede aanbod hebben we voor ieder bedrijf en elke relatie een perfect relatiegeschenk of promotieartikel.

Snelle levering en een uitstekende service

Wilt u zonnebrillen laten bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres voor goedkoop bedrukte zonnebrillen. U kunt de zonnebrillen bestellen in verschillende kleuren en modellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de zonnebrillen op diverse manieren te laten bedrukken. Goedkope zonnebrillen bedrukken op het glas is redelijk opzichtig, daarom moet deze wel aansluiten op uw doelgroep. Zoals u bovenstaand al heeft kunnen lezen, kan een zonnebril bedrukken ook met rustige kleuren. Het ligt aan de doelgroep en het doeleinde voor welke zonnebril en bedrukking u kiest. Wilt u hier graag advies over ontvangen? Stel onze specialisten dan gerust uw vragen. Zij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuzes.

Bij het bestellen van zonnebrillen met bedrukking ontvangt u vooraf een gratis digitale proefdruk. Hierop kunt u zien hoe de bedrukking er precies uit komt te zien. Moet er dan nog wat veranderen? Dan is dat geen probleem. Wij gaan uw zonnebrillen pas bedrukken wanneer u een akkoord heeft gegeven. Het bestellen van relatiegeschenken of promotieartikelen is nog nooit zo makkelijk geweest! Heeft u vragen over goedkope zonnebrillen met bedrukking of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van De Pennenboer. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Wij helpen u graag verder, zodat u uw relaties of klanten blij kunt maken met een mooie en handige bedrukte zonnebril!

Zonnebrillen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service tegen een goede prijs

Joep van der Coelen uit Vught

9

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10