PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebril bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar geschikte promotieartikelen of relatiegeschenken heeft u heel veel keuze. De Pennenboer biedt u een ruim assortiment van verschillende geschikte producten. Wat dacht u van zonnebrillen? Tijdens de zomer zijn deze erg populair, maar ook met de wintersport worden er genoeg zonnebrillen gedragen. In ons assortiment hebben we veel zonnebrillen voor dames en heren. Laat zonnebrillen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of iets anders. Wanneer uw relatie de bedrukte zonnebril draagt kan uw bedrijf opvallen bij andere mensen. Onbewust wordt uw logo of bedrijfsnaam opgeslagen en dat zal dan leiden tot herkenning wanneer mensen weer met uw bedrijf in aanraking komen. Laat daarom nu een zonnebril bedrukken en deel ze uit! De Pennenboer helpt u graag.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Zonnebril bedrukken bij De Pennenboer

Zonnebrillen zijn in de zomer niet weg te denken. Daarnaast ontkomt u er tijdens de wintersport ook niet aan. Een zonnebril beschermt tegen het felle zonlicht, maar de zonnebril is natuurlijk ook erg modieus. Zonnebrillen zijn daarom ook erg populair als promotieartikel en doen het dan ook goed op beurzen, festivals en dergelijke. Om op te vallen met uw bedrijf kunt u een zonnebril laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Door de vele verschillende modellen en kleuren die De Pennenboer aanbiedt, zit er voor zowel dames als heren geschikte zonnebrillen bij en kan hij trendy worden gecombineerd. Doordat bedrukte zonnebrillen het hele jaar door vergeven kunnen worden is het een uitstekend geschenk. Wilt u zonnebrillen bedrukken? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van De Pennenboer en bestel eenvoudig online! Wij bieden uitstekende kwaliteit zonnebrillen tegen scherpe prijzen. Daarnaast zorgen onze specialisten voor een goede en duidelijke bedrukking.

Ruim aanbod bedrukte zonnebrillen tegen scherpe prijzen

Goedkope bedrukte zonnebrillen bestelt u bij De Pennenboer in allerlei soorten en maten. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Kies voor rustige, felle of neutrale kleuren. Hierdoor kunt u de zonnebril bedrukken voor uw doelgroep, maar ook een kleur uitzoeken voor uw doelgroep. Een zonnebril bedrukken kan bij De Pennenboer op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld een pootje van de zonnebril bedrukken met een logo of de glazen voorzien van een bedrukking. De prijs van De Pennenboer is gebaseerd op het bedrukken van één pootje. Als u op een andere manier de goedkope zonnebril wilt bedrukken, dan kunt u het beste een prijsaanvraag doen via de mail of telefoon. Is een zonnebril bedrukken niet het geschenk wat u zoekt? Geen zorgen! Want wij bieden nog veel meer zomerartikelen onder andere koeltassen, luchtbeddenslippers! Dankzij ons brede aanbod hebben we voor ieder bedrijf en elke relatie een perfect relatiegeschenk of promotieartikel.

Kwaliteit, snelle levering en uitstekende service tegen een scherpe prijs

Wilt u zonnebrillen laten bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Kies uit diverse modellen en laat zonnebrillen bedrukken in verschillende kleuren, hierdoor kan uw bedrukte zonnebril goed opvallen wanneer deze gedragen wordt. Wanneer u zonnebrillen laat bedrukken bij De Pennenboer, dan ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Dan kunt u het resultaat alvast zien. Moet er dan nog wat veranderen? Dan is dat geen probleem! Wij gaan uw zonnebril bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking en uitstekende kwaliteit. Heeft u vragen over goedkope zonnebrillen met bedrukking of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van De Pennenboer. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Wij helpen u graag verder, zodat u uw relaties of klanten blij kunt maken met een mooie en handige bedrukte zonnebril!

Zonnebril bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10