PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebrillen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Goedkope zonnebrillen bedrukken | De Pennenboer

Zonnebrillen zijn in de zomer niet weg te denken en tijdens de wintersport ontkomt u er ook niet aan. Een zonnebril beschermt tegen de zon, maar is natuurlijk ook erg modieus. Zonnebrillen zijn ook erg populair als promotieartikel en doen het dan ook goed op beurzen en festivals. Om op te vallen met uw bedrijf kunt u een zonnebril laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Door de vele verschillende modellen en kleuren die De Pennenboer aanbiedt, zit er voor iedereen een geschikt model bij en kan hij trendy worden gecombineerd.

Een goedkope zonnebril met bedrukking kan het hele jaar door worden weggeven, maar is natuurlijk extra leuk om weg te geven aan het begin of tijdens de zomer. Dit kan op een beurs, maar ook ter afsluiting van een gesprek of bijeenkomst. Er zijn veel momenten waarop u de goedkope bedrukte zonnebril kunt weggeven. Uw relatie zal erg blij zijn met een bedrukte zonnebril en zal deze met veel plezier dragen.  

Ruim aanbod bedrukte zonnebrillen

Goedkope bedrukte zonnebrillen bestelt u bij De Pennenboer in allerlei soorten en maten. Richt u zich op jongeren, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor felle kleuren. Als u een brede doelgroep heeft, kunt u beter kiezen voor iets rustigere kleuren, hierdoor zal de bedrukte zonnebril ook door deze doelgroep gedragen worden.

Een zonnebril bedrukken kan bij De Pennenboer op verschillende manieren. U kunt een pootje van de zonnebril voorzien van een logo of beide pootjes laten bedrukken met een eigen opdruk. Het is ook mogelijk om de glazen te laten voorzien van een bedrukking. Een zonnebril bedrukken gebeurt door middel van een tampondruk. De standaard prijs van De Pennenboer is gebaseerd op het bedrukken van één pootje. Als u de goedkope zonnebril op een andere manier bedrukt wilt hebben, dan kunt u het beste een prijsaanvraag doen via de mail of telefoon.

Snelle levering en een uitstekende service

Een zonnebril laten bedrukken? Bij De Pennenboer bent u aan het juiste adres voor goedkope zonnebrillen met bedrukking. U kunt de zonnebrillen bestellen in verschillende kleuren en modellen. Ook is het mogelijk om de zonnebrillen op diverse manieren te laten bedrukken. Een goedkope zonnebril bedrukken op het glas is redelijk opzichtig, daarom moet deze wel aansluiten op uw doelgroep. Zoals u bovenstaand al heeft kunnen lezen, kan een zonnebril bedrukken ook met rustige kleuren. Het ligt aan de doelgroep en het doeleinde voor welke zonnebril en bedrukking u kiest. 

Bij het bestellen van zonnebrillen met bedrukking ontvangt u vooraf een gratis digitale proefdruk. Hierop kunt u zien hoe de bedrukking er precies uit komt te zien. Het bestellen van relatiegeschenken of promotieartikelen is nog nooit zo makkelijk geweest! Heeft u vragen over goedkope zonnebrillen met bedrukking of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van De Pennenboer. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Wij helpen u graag verder, zodat u uw relaties of klanten blij kunt maken met een mooie en handige bedrukte zonnebril!

Zonnebrillen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.