PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope glazen graveren of bedrukken

Glazen bedrukken met uw logo is om twee redenen een geweldig idee: ten eerste kunt u deze goedkope glazen met bedrukking binnen uw bedrijf gebruiken. Zeker als er klanten op bezoek komen, geeft dit een professionele indruk. Daarnaast kunt u goedkoop glazen bedrukken en uitdelen aan (potentiële) klanten, hiermee geeft u een zeer bruikbaar cadeau én de ontvanger ziet bij elk gebruik uw bedrijfsnaam of -logo, wat zorgt voor extra vertrouwen in uw bedrijf. Ook kunt u glazen laten graveren. Hiermee wordt het logo in het glas gezet en blijft de bedrukking ook langer zichtbaar. Daardoor is glazen graveren wel een duurdere optie, maar straalt het ook meer professionaliteit uit. Wilt u een glas bedrukken of graveren? Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig bij De PennenBoer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Glazen laten graveren met logo bij De PennenBoer

Heeft u meer budget beschikbaar of wilt u een extra stap zetten voor uw klanten, relaties, medewerkers of andere doelgroep bij het geschenk? Dan kunt u het beste glazen laten graveren met logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Daarmee geeft u het glas net wat meer uitstraling. Laat bij ons bijvoorbeeld longdrinkglas, waterglas of andere glazen graveren. Dat zijn namelijk glazen die veel gebruikt worden op een dag en waardoor uw bedrijf dankzij de bedrukking regelmatig naar voren komt. Daarnaast kunt u bij ons ook borrelglazen laten graveren of u kunt zelfs kiezen voor bierglazen, wijnglazen of champagneglazen en die laten graveren of bedrukken! Deze kunnen goed gebruikt worden bij een borrel of een feest. De longdrinkglazen en waterglazen graveren is goed in te zetten als geschenk aan uw klanten. Zij kunnen deze glazen in het dagelijks leven goed gebruiken.

Glazen bedrukken met logo en online bestellen

Naast een glas graveren kunnen wij ook de glazen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Glazen bedrukken is bij De PennenBoer een goedkopere optie dan het laten graveren van glazen. Toch hoeft een glas bedrukken er niet minder mooi uit te zien. Daarbij is het wel mogelijk dat een bedrukking na verloop van tijd loslaat en van het glas gaat verdwijnen. Want de bedrukking dat op een glas is gezet is niet altijd vaatwasser bestendig. Daardoor is het mogelijk dat de bedrukking na verloop van tijd wazig zal worden en van het glas gewassen wordt. Wilt u glazen bedrukken met logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking? Dan kan De PennenBoer u daarbij helpen. Wilt u graag meer informatie over het bedrukken van glazen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Diverse andere drinkwaren die u kunt laten bedrukken of graveren!

Naast glazen bedrukken of graveren is het mogelijk om diverse andere drinkwaren te graveren of te bedrukken. Zoals al gemeld kunt u ook bierglazen, wijnglazen en champagneglazen bedrukken. Daarnaast bieden wij ook nog drinkwaren aan als bidons, koffiekopjes of theeglazen. Daarnaast bieden wij nog diverse andere promotieartikelen en relatiegeschenken aan. Hierdoor kunt u voor vrijwel elke doelgroep en elke gelegenheid een geschikt geschenk vinden bij De PennenBoer. Ongeacht wat u bestelt, u krijgt altijd een gratis digitale proefdruk. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs, topservice en een snelle levering! Bestel daarom uw relatiegeschenken of promotieartikelen bij De PennenBoer.

Goedkope glazen graveren of bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10