PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope wijnglazen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope wijnglazen bedrukken en daarna vergeven of gebruiken in uw eigen bedrijf? Dan bent u bij De PennenBoer helemaal aan het juiste webadres. Niet alleen heeft u bij ons een ruime keuze uit veel verschillende wijnglazen, maar ook zijn wij gemakkelijk en op vrijblijvende basis te bereiken voor het stellen van vragen en het opstellen van offertes.

Verschillende soorten goedkoop bedrukte wijnglazen

Goedkoop bedrukte wijnglazen zijn er in verschillende soorten. Hiermee bedoelen wij uiteraard niet de vorm, omdat deze meestal gelijk is, maar vooral de inhoud. Deze kan verschillen per wijnglas en dit heeft uiteraard ook te maken met wit en rood. Mogelijkheden zijn:

  • 19,5 cl;
  • 29 cl;
  • 38 cl;
  • 45;
  • 59.

Mocht de juiste afmeting of het model er niet tussen staan, dan is het verstandig om contact op te nemen. Wij helpen u graag!

Het bedrukken van de goedkope wijnglazen

Het bedrukken van de goedkope wijnglazen is een taak die serieus moet worden genomen. Er worden veel verschillende bedrukkingen aangeboden op keramiek en glas en hiertussen ontstaat dan ook best veel prijsverschil. Dit komt omdat er eigenlijk twee soorten bedrukkingen zijn die kunnen worden aangebracht. Als er met een tampondruk wordt gewerkt, dan wordt er een bedrukking aangebracht die er op het eerste oog goed uitziet, maar niet vaatwasser- en krasbestendig is. Dit zou dus betekenen dat de bedrukking na een korte tijd van gebruik los zal laten of vervaagd, wat zonde is van uw bedrukte wijnglazen.

Het bedrukken van de goedkope wijnglazen gebeurt bij De PennenBoer middels een transfer. Hierbij worden de wijnglazen op hoge temperaturen gebakken, waardoor de bedrukking vaatwasser- en krasbestendig wordt. U kunt de bedrukte wijnglazen dan dus een zeer lange tijd gebruiken zonder dat de bedrukking zal vervagen of los zal laten.

Contact opnemen

De PennenBoer geeft u graag meer informatie over het bedrukken van de wijnglazen. U kunt hen tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via 074 – 711 0211 (NL) en 078 – 48 1648 (BE). Mailen is ook vanuit beide landen mogelijk naar de mailadressen info@depennenboer.nl en info@depennenboer.be.

Nog veel meer glas & keramiek

De PennenBoer heeft nog veel meer goedkoop glas en keramiek, zoals: bierglazen, mokken en koffiekopjes

Goedkope wijnglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekende service en kwaliteit

Sander uit Alphen aan den Rijn

10

Goed

J uit R

8

Aardige behulpzame contactpersonen en goed product !

D. Jacobs uit Linne

9

Erg goede kwaliteit en snel geleverd

Lars uit Neede

10