PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope wijnglazen bedrukken

Goedkope wijnglazen bedrukken en daarna vergeven of gebruiken in uw eigen bedrijf? Dan bent u bij De PennenBoer helemaal aan het juiste adres. Niet alleen heeft u bij ons een ruime keuze uit veel verschillende wijnglazen, maar ook zijn wij gemakkelijk en op vrijblijvende basis te bereiken voor het stellen van vragen en het opstellen van offertes. Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Heeft u het gewenste wijnglas gevonden? Bestel deze online en wij gaan uw wijnglazen bedrukken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Verschillende soorten goedkoop bedrukte wijnglazen

Goedkoop bedrukte wijnglazen zijn er in verschillende soorten. Hiermee bedoelen wij uiteraard niet de vorm, omdat deze meestal gelijk is, maar vooral de inhoud. Deze kan verschillen per wijnglas en dit heeft uiteraard ook te maken met wit en rood. Bij De Pennenboer heeft u ruime keuzen uit verschillende inhoudsmaten. Wij bieden onder andere wijnglazen van 19, 29, 38, 45 of 59 cl. Kies eenvoudig een maat uit en laat uw wijnglazen bedrukken door onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat uw wijnglazen er goed uit komen te zien. Daarnaast garanderen wij de kwaliteit van de wijnglazen en de bedrukking.

Mocht de juiste afmeting of het model wijnglas er niet tussen staan? Dan is het verstandig om contact op te nemen. Wij helpen u graag! Samen zorgen we ervoor dat er ook voor u een geschikt wijnglas is om er een mooie bedrukking op te zetten.

Wijnglazen bedrukken

Het bedrukken van de goedkope wijnglazen is een taak die serieus moet worden genomen. Er worden veel verschillende bedrukkingen aangeboden op keramiek en glas en hiertussen ontstaat dan ook best veel prijsverschil. Dit komt omdat er eigenlijk twee soorten bedrukkingen zijn die kunnen worden aangebracht. Als er met een tampondruk wordt gewerkt, dan wordt er een bedrukking aangebracht die er op het eerste oog goed uitziet, maar niet vaatwasser- en krasbestendig is. Dit zou dus betekenen dat de bedrukking na een korte tijd van gebruik los zal laten of vervaagd, wat zonde is van uw bedrukte wijnglazen.

Het bedrukken van de goedkope wijnglazen gebeurt bij De Pennenboer middels een transfer. Hierbij worden de wijnglazen op hoge temperaturen gebakken, waardoor de bedrukking vaatwasser- en krasbestendig wordt. U kunt de bedrukte wijnglazen dan dus een zeer lange tijd gebruiken zonder dat de bedrukking zal vervagen of los zal laten. Hierdoor kunt u door een relatief lage investering een mooi langdurig geschenk bedrukken. Wijnglazen worden vaak gebruikt op feesten en evenementen. Daarom kan een wijnglas bedrukken voor u als bedrijf erg interessant zijn om uw naamsbekendheid onder de bezoekers te vergroten. Heeft u dus iets te vieren? Laat dan wijnglazen bedrukken!

Meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Door de verschillende mogelijkheden met het bedrukken van wijnglazen heeft u al veel keuze. Echter hebben wij nog veel meer mogelijkheden. Door ons breed assortiment kunt u een mooi pakket samenstellen voor uw relaties of medewerkers. Laat bijvoorbeeld wijnglazen bedrukken met daarbij een mooie tas, chocolade en diverse andere dingen. Daarnaast heeft De Pennenboer nog veel meer glas en keramiek, zoals: bierglazen, mokken en koffiekopjes. U heeft heel veel keuze bij ons. Bekijk ons assortiment online en bestel de gewenste producten via onze website!

De PennenBoer geeft u graag meer informatie over het bedrukken van de wijnglazen en andere artikelen. U kunt hen tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via 074 – 711 0211 (NL) en 078 – 48 1648 (BE). Mailen is ook vanuit beide landen mogelijk naar de mailadressen info@depennenboer.nl en info@depennenboer.be.

Goedkope wijnglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9