PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope wijnglazen bedrukken

Goedkope wijnglazen bedrukken en daarna vergeven of gebruiken binnen uw eigen bedrijf? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bij ons heeft u niet alleen een ruime keuze uit veel verschillende wijnglazen, maar ook zijn wij gemakkelijk en op vrijblijvende basis te bereiken voor het stellen van vragen en het opstellen van offertes. Daarnaast verkrijgt u bij ons ook een gratis digitale proefdruk. Daardoor kunt u de bedrukte wijnglazen alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Heeft u het gewenste wijnglas gevonden? Bestel deze online en wij gaan uw wijnglazen bedrukken! Al onze wijnglazen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Wanneer u wijnglazen wilt bedrukken, dan helpt De PennenBoer u graag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Verschillende soorten wijnglazen bedrukken

Goedkoop bedrukte wijnglazen zijn er in verschillende soorten. Hiermee bedoelen wij uiteraard niet de vorm, omdat deze meestal gelijk is, maar vooral de inhoud. Dit verschilt per grootte, maar ook of het voor rode of witte wijn is. Bij De PennenBoer heeft u ruime keuzen uit verschillende inhoudsmaten. Wij bieden onder andere wijnglazen van 19, 29, 38, 45 of 59 cl. Kies eenvoudig een maat uit en laat uw wijnglazen bedrukken door onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat uw wijnglazen er goed uit komen te zien. Daarnaast garanderen wij de kwaliteit van de wijnglazen en de bedrukking. Mocht de juiste afmeting of het model wijnglas er niet tussen staan? Dan kunt u contact met ons opnemen. Samen zorgen we ervoor dat er ook voor u een geschikt wijnglas is om er een mooie bedrukking op te zetten.

Wijnglazen personaliseren voor een persoon, feest of evenement

Wilt u wijnglazen personaliseren of bedrukken met logo of bedrijfsnaam? Dan kunt u uit veel mogelijkheden kiezen. Er worden veel verschillende bedrukkingen aangeboden op keramiek en glas en hiertussen ontstaat dan ook best veel prijsverschil. Dit komt omdat er eigenlijk twee soorten bedrukkingen zijn die kunnen worden aangebracht. Als er met een tampondruk wordt gewerkt, dan wordt er een bedrukking aangebracht die er op het eerste oog goed uitziet, maar niet vaatwasser- en krasbestendig is. Dit zou dus betekenen dat de bedrukking na een korte tijd van gebruik los zal laten of vervaagd, wat zonde is van uw bedrukte wijnglazen.

Het bedrukken van de goedkope wijnglazen gebeurt bij De PennenBoer middels een transfer. Hierbij worden de wijnglazen op hoge temperaturen gebakken, waardoor de bedrukking vaatwasser- en krasbestendig wordt. U kunt de bedrukte wijnglazen dan dus een zeer lange tijd gebruiken zonder dat de bedrukking zal vervagen of los zal laten. Wilt u wijnglazen personaliseren voor een persoon, feest of evenement? Dan kunnen wij dat regelen. Wilt u wijnglazen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Ook dat kunnen wij voor u doen! Heeft u dus iets te vieren of zoekt u een geschikt relatiegeschenk? Laat dan wijnglazen bedrukken!

Meer mogelijkheden bij De PennenBoer

Door de verschillende mogelijkheden met het bedrukken van wijnglazen heeft u al veel keuze. Echter hebben wij nog veel meer mogelijkheden. Door ons breed assortiment kunt u een mooi pakket samenstellen voor uw relaties of medewerkers. Laat bijvoorbeeld wijnglazen bedrukken met daarbij een mooie tas, chocolade en diverse andere dingen. Daarnaast heeft De PennenBoer nog veel meer glas en keramiek, zoals: bierglazenmokken en koffiekopjes. U heeft heel veel keuze bij ons. Bekijk ons assortiment online en bestel de gewenste producten via onze website!

De PennenBoer geeft u graag meer informatie over het bedrukken van de wijnglazen en andere artikelen. U kunt hen tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via 074 – 711 0211 (NL) en 078 – 48 1648 (BE). Mailen is ook vanuit beide landen mogelijk naar de mailadressen info@depennenboer.nl en info@depennenboer.be.

Goedkope wijnglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10