Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Korte hengsels (3)
 2. Lange hengsels (2)
Soorten koeltassen
 1. Luxe (6)
 2. Opvouwbaar (3)
 3. Promo (4)
 4. Rugzak (2)
 5. Voor blikjes (8)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (22)
 2. 5 tot 7 werkdagen (13)
 3. 8 tot 10 werkdagen (21)
 4. 10 tot 15 werkdagen (6)
Minimale afname
 1. 25 (14)
 2. 50 (10)
 3. 100 (24)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Non woven (3)
 3. Nylon (2)
 4. Overig (12)
 5. Polyester (38)
Bedrukking
 1. 1 kleur (69)
 2. 2 kleuren (59)
 3. 3 kleuren (58)
 4. 4 kleuren (58)
 5. Fullcolor (4)
non woven tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 50 gr/m²) (2)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (1)

Koeltassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Koeltassen bestellen bij De PennenBoer

De koeltas is het ideale hulp middel op een warme zomerdag om al uw drankjes en etenswaren lekker koud te houden. Voor een uitstapje, een dag wandelen of fietsen of voor een dagje naar het strand is te koeltas eigenlijk onmisbaar. Ook voor het vervoeren van bevroren etenswaren van de supermarkt naar huis is de koeltas zeer welkom. Het maakt de koeltas het ideale zomerse geschenk voor uw relaties, werknemers of potentiele klanten. Om de koeltas een persoonlijk tintje te geven laat u deze bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Op een warme zomerse dag zal uw relatie of werknemer altijd aan u denken bij het gebruik van de koeltas. De koeltas wordt in het openbaar gebruikt op het strand, in de supermarkt of in het park. Misschien wordt deze zelfs wel meegenomen naar het buitenland. Zo komen ook vele anderen in aanraking met uw bedrijfsnaam, dit betekent ook nog eens gratis reclame!

 

De beste koeltassen laten bedrukken

Voor koeltassen in allerlei soorten en maten kunt u terecht bij de PennenBoer. Alle koeltassen in ons assortiment kunt u natuurlijk laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Het assortiment bestaat onder andere uit simpele koeltassen, koeltassen voor blikjes, de BBQ koeltas of een koeltas op wieltjes. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het aan. De koeltassen worden aangeboden in verschillende prijsklassen. Voor uw vaste klanten kunt u kiezen voor een kwalitatief uitstekende koeltas in een wat hoger prijssegment. Ook bieden wij koeltassen voor slechts een paar euro geschikt als promotiemateriaal. Wij kunnen u natuurlijk altijd helpen bij het maken van een keuze. Wanneer u een keuze heeft gemaakt geeft u aan waar wij de koeltas mee moeten bedrukken en plaatst u uw bestelling. Alle koeltassen hebben een snelle leveringstijd, u hoeft nooit lang te wachten op uw bestelling!

 

Ruim aanbod aan diverse relatiegeschenken

Naast koeltassen biedt de PennenBoer ook een ruim assortiment aan andere soorten tassen of relatiegeschenken geschikt voor op de warme zomerdag. Natuurlijk bieden wij ook artikelen voor in de winter zoals ijskrabbers en vele soorten artikelen geschikt voor op kantoor. Ons assortiment vindt u in onze webshop, alle artikelen zijn gesorteerd in diverse categorieën. Alle relatiegeschenken die u bij ons kunt bestellen kunt u ook laten bedrukken. Dit maakt een relatiegeschenk pas echt persoonlijk. Heeft u hulp nodig of heeft u een vraag, dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit ons ruime assortiment aan relatiegeschenken.