PERSOONLIJK ADVIES

Koeltassen bedrukken

Zodra het lekker weer is gaan mensen vaak naar het strand of lekker buiten picknicken. Hier kunt u als bedrijf op inspelen door middel van onze koeltassen. Door een koeltas te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking, kunt u reclame laten maken. Want wordt de bedrukte koeltas meegenomen naar het strand of de picknick? Dan kunnen veel mensen de bedrukte koeltas zien. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en kennis laten maken met uw bedrijf. Daardoor kunnen uw relaties, klanten of personeel reclame voor uw bedrijf maken. Laat verschillende koeltassen bedrukken en deel ze uit! U geeft uw klanten, relaties en personeel een mooi geschenk, terwijl uw klanten, relaties en personeel reclame voor u maken. Een win-win situatie dus! Wilt u een koeltas laten bedrukken? Bekijk dan het ruime assortiment van De Pennenboer en bestel de gewenste koeltas eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Koeltassen laten bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u graag een koeltas bedrukken met logo? Dan bent u bij de Pennenboer aan het juiste adres. Want wij bieden koeltassen van uitstekende kwaliteit tegen een lage scherpe prijs. Een koeltas bedrukken met logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp zal altijd in de smaak vallen bij uw relaties. Vooral in de zomermaanden is dit een geschenk dat erg veel gebruikt kan worden. Hierdoor kunt u met de bedrukte koeltassen uw naamsbekendheid vergroten. Daarnaast kan een koeltas ook warme producten warm houden. Want dankzij een thermische laag die in de koeltas zit, wordt de temperatuur zo lang mogelijk vast gehouden. Daardoor kan een bedrukte koeltas ook in de winter gebruikt worden. Wilt u een koeltas laten bedrukken? Dat kan eenvoudig en snel bij De Pennenboer. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online. Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat de koeltassen bedrukt worden met uitstekende kwaliteit.

Topkwaliteit koeltassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Wanneer u een koeltas wilt laten bedrukken, dan heeft u keuze uit veel verschillende soorten. Bij koeltassen bedrukken kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een koeltas in de vorm van een rugtas of een koeltas die ook als kruk kan worden gebruikt. Hierbij is het dus goed om te kijken wat uw doelgroep aanspreekt. Dankzij een ruim aanbod bieden wij koeltassen voor elk budget, doelgroep en bedrijf. Laat u koeltassen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo? Dan kunnen uw klanten, relaties en werknemers reclame voor uw bedrijf maken wanneer zij gebruik maken van de bedrukte koeltas. Wanneer u koeltassen laat bedrukken bij De Pennenboer, dan bieden wij uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij ook een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wat aanpassingen doen. Na uw akkoord gaan wij uw koeltassen bedrukken en ontvangt u deze binnen de afgesproken levertijd.

Bedrukte koeltassen en andere zomerse relatiegeschenken

Voor koeltassen in allerlei soorten en maten bedrukken kunt u terecht bij De Pennenboer. Bedrukte koeltassen bestelt u eenvoudig online in onze webshop. U kunt online al uw gegevens invullen, waarna u de bestelling plaatst. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk waarop u alvast het eindresultaat van uw relatiegeschenk met bedrukking kunt bekijken. Zijn koeltassen bedrukken niet het geschenk waar u naar op zoek bent? Naast koeltassen hebben we nog veel meer zomerse relatiegeschenken. Kijk ook eens bij onze strandballen, zonnebrillen en strandtassen. Uiteraard kunt u ook deze relatiegeschenken en promotieartikelen laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Hierdoor kunt u altijd een passend en uniek geschenk creëren. Heeft u vragen over het bedrukken van koeltassen, de koeltas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van De Pennenboer.

Koeltassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9