PERSOONLIJK ADVIES

Koeltassen bedrukken

Zodra het lekker weer is gaan mensen vaak naar het strand of lekker buiten picknicken. Hier kunt u als bedrijf op inspelen door middel van onze koeltassen. Door een koeltas te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking, kunt u reclame laten maken. Want wordt de bedrukte koeltas meegenomen naar het strand of de picknick? Dan kunnen veel mensen de bedrukte koeltas zien. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en kennis laten maken met uw bedrijf. Daardoor kunnen uw relaties, klanten of personeel reclame voor uw bedrijf maken. Laat verschillende koeltassen bedrukken en deel ze uit! U geeft uw klanten, relaties en personeel een mooi geschenk, terwijl uw klanten, relaties en personeel reclame voor u maken. Een win-win situatie dus! Wilt u een koeltas laten bedrukken? Bekijk dan het ruime assortiment van De Pennenboer en bestel de gewenste koeltas eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Koeltassen laten bedrukken bij De PennenBoer

Wilt u graag een koeltas bedrukken met logo? Dan bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede koeltassen aan tegen een lage prijs. Een koeltas met bedrukking is een relatiegeschenk dat altijd in de smaak valt bij uw relatie. In de zomer tijdens een dag strand of een picknick zal uw relatie graag gebruik maken van de door u gegeven koeltas. Zij zullen dan met een goed gevoel terugdenken aan uw bedrijf.

Een bedrukte koeltas kan niet alleen producten uit de koelkast of vriezer op temperatuur houden, maar ook warme producten. Dit komt door de speciale thermische laag die een koeltas bevat. De thermische laag probeert zo lang mogelijk de temperatuur vast te houden. Om de koeltas een persoonlijk tintje te geven laat u de koeltas bedrukken met uw bedrijfsnaam of kiest u voor een koeltas met logo. De koeltas kan dan door uw relaties, klanten of werknemers worden gebruikt. Een koeltas wordt vaak in het openbaar gebruikt, zo komen ook vele anderen in aanraking met uw bedrijfsnaam en dit betekent ook nog eens gratis reclame! Koeltassen bedrukken doet u eenvoudig bij De Pennenboer. Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste koeltas eenvoudig online!

Topkwaliteit koeltassen met logo of bedrijfsnaam

Bedrukte koeltassen zijn er in veel verschillende soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een koeltas in de vorm van een rugtas of een koeltas die tevens als krukje kan worden gebruikt. Het is belangrijk om een koeltas te kiezen die uw doelgroep aanspreekt. Er zijn uitvoeringen voor ieder budget, waardoor dit relatiegeschenk voor vrijwel iedereen bereikbaar is. Als uw relaties gebruik maken van de koeltassen, zullen ze onbewust uw bedrijfsnaam promoten waardoor uw bedrijfsnaam zich automatisch verder zal gaan verspreiden. Een koeltas is een relatiegeschenk die goed bedrukt kan worden. De koeltas bedrukken gebeurt door middel van een transferdruk. Een transferdruk kan zeer fijne details op grove textielsoorten drukken. U kunt zelf een bedrukking samenstellen, hierbij kunt u denken aan een bedrijfsnaam of u kunt gaan voor een koeltas met logo. Een koeltas bedrukken kan ook met andere informatie zoals een website of een telefoonnummer. De bedrukte koeltassen zullen van topkwaliteit zijn. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en kunnen daardoor deze kwaliteit garanderen. De Pennenboer is dé partij voor het bedrukken van koeltassen.

Bedrukte koeltassen en andere zomerse relatiegeschenken

Voor koeltassen in allerlei soorten en maten kunt u terecht bij De PennenBoer. Bedrukte koeltassen bestelt u eenvoudig online in onze webshop. U kunt online al uw gegevens invullen, waarna u de bestelling plaatst. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk waarop u alvast het eindresultaat van uw relatiegeschenk met bedrukking kunt bekijken. Wanneer u deze heeft goedgekeurd gaan wij direct voor u aan de slag om uw koeltas te bedrukken en snel bij u te kunnen leveren. Heeft u vragen over het bedrukken van koeltassen, de koeltas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van De PennenBoer.

Naast koeltassen hebben we nog veel meer zomerse relatiegeschenken. Kijk ook eens bij de strandballenzonnebrillen en strandtassen. Al deze relatiegeschenken en promotieartikelen kunt u laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. Zo hebt u dus altijd een uniek geschenk!   

Koeltassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10