PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebrand bedrukken

Zoek je een geschikt geschenk voor de zomermaanden? Dan biedt De PennenBoer een uitstekend assortiment. Laat bijvoorbeeld zonnebrand bedrukken en deel deze uit aan jouw klanten en relaties. Want zonnebrand wordt tijdens de zomermaanden door vrijwel iedereen gebruikt. Daarmee geef jij jouw klanten en relaties niet alleen een leuk geschenk, maar ook nog eens iets dat zij goed kunnen gebruiken. Deel je zonnebrand bedrukt met logo uit? Dan komt jouw logo dus regelmatig voorbij, hierdoor kun je vertrouwen opwekken, maar ook jouw naamsbekendheid vergroten. Want een tube bedrukte zonnebrand of aftersun wordt vaak gedeeld, waardoor je veel mensen kunt bereiken. Wil jij jouw klanten en relaties ook verrassen? Laat dan zonnebrand of aftersun met logo bedrukken bij De PennenBoer en deel het uit!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Zonnebrand met logo bedrukken

Laat u zonnebrand bedrukken? Dan heeft u een ideaal en functioneel geschenk voor de zomermaanden. Echter kan zonnebrand ook in de wintermaanden tijdens de wintersport gebruikt worden. Door zonnebrand met uw logo te bedrukken heeft u dus een relatiegeschenk dat u het hele jaar kunt gebruiken en uitdelen. Door de zonnebrand te bedrukken met uw logo en te kiezen voor opvallende kleuren zal uw bedrukte zonnebrand met logo nog beter opvallen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw huisstijl kleuren te gebruiken bij het zonnebrand bedrukken. Hierdoor creëert u herkenning en wordt de bedrukte zonnebrand één geheel. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om uw eigen ontwerp te bedrukken, hier bent u geheel vrij in. Het is mogelijk om de zonnebrand full colour te bedrukken, hierdoor heeft u in de kleuren ook keuze genoeg. Wilt u zonnebrand met logo bedrukken of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! Daarna kunt u eenvoudig uw bestelling via de website plaatsen.

Zonnebrandcrème bedrukken en uitdelen

Laat u zonnebrand of zonnebrandcrème bedrukken? Dan kunt u dit aan uw klanten, relaties en personeel geven. Hierdoor geeft u hen een leuk geschenk, maar beschermt u hen ook tegen de zon. Elke keer wanneer de bedrukte zonnebrandcrème gebruikt wordt komt uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking naar voren. Hierdoor wordt u steeds weer in beeld gebracht, waardoor het vertrouwen toeneemt en uw naamsbekendheid vergroot wordt. Wilt u ook zonnebrandcrème bedrukken? Dan biedt De Pennenboer een uitgebreid assortiment voor u! Naast zonnebrandcrème bedrukken bieden wij ook diverse andere zomergeschenken. Hierdoor kunt u ook een mooi zomerpakket samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan strandballen, zonnebrillen of zonnekleppen. Wanneer u deze geschenken ook laat bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp kunt u een mooi zomerpakket samenstellen voor uw klanten, relaties en personeel. Dan kunnen zij ook op andere manieren reclame voor u maken! Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen over het bedrukken van zomergeschenken? Neem dan contact met ons op!

Uitgebreid assortiment, topkwaliteit en scherpe prijzen

De Pennenboer biedt een ruim assortiment zomergeschenken. Naast zonnebrand bedrukken is het mogelijk om diverse andere geschenken te bedrukken. De Pennenboer biedt een uitgebreid assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen. Wij bieden onder andere katoenen tassen, aanstekers en pennen. Daarnaast hebben wij nog veel meer verschillende geschenken voor u klaar staan. Bekijk ons volledige aanbod eenvoudig via onze website. Laat u geschenken bij ons bedrukken? Dan ontvangt u binnen 48 uur na het plaatsen van uw bestelling een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u alvast het resultaat zien. Wilt u dan nog wat aanpassen? Dan is dat zeker mogelijk! Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u de bestelde geschenken binnen de afgesproken levertijd. Ongeacht het geschenk, wij leveren uitstekende kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar!

Zonnebrand bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10