PERSOONLIJK ADVIES

Hoeden bedrukken

Met het brede en ruime assortiment van De PennenBoer heeft u altijd genoeg keuze wanneer het gaat om hoeden bedrukken. Door hoeden te bedrukken kunt u onder andere een speciaal cadeau creëren voor relaties, medewerkers en klanten. Ook kunt u hoeden laten bedrukken en inzetten op evenementen, open dagen, festivals en diverse andere gebeurtenissen. Door onze grote fabrieken worden de hoeden tijdens het productieproces heel snel verwerkt voor een lage prijs en dankzij de snelle levering heeft u de bedrukte hoeden snel in huis. Wanneer u hoeden laat bedrukken voor uw werknemers, klanten en relaties heeft u een leuk geschenk dat zij voor een lange tijd kunnen gebruiken. Daarnaast kunnen de werknemers, klanten en relaties reclame voor u maken. Wilt u hoeden laten bedrukken? Bekijk dan het aanbod van De PennenBoer en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Hoeden bedrukken bij De PennenBoer

Wilt u hoeden bedrukken? Dan kunt u dat eenvoudig en snel doen bij De PennenBoer. Bekijk ons assortiment en wanneer u de gewenste hoed heeft gevonden, dan kunt u die eenvoudig online bestellen. Daarna bepaald u uw bedrukking en voltooid u de bestelling. Voordat wij de hoeden bedrukken ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog enkele wijzigingen doorvoeren. Daarom bent u bij De PennenBoer niet alleen verzekerd van een ruim assortiment, maar ook van de juiste bedrukking van topkwaliteit. Laat daarom bij ons hoeden bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Door een eigen ontwerp te creëren wordt het geschenk persoonlijker en valt de bedrukte hoed meer op. Wilt u meer dan een bedrukte hoed geven? Combineer de bedrukte hoed dan met zonnebrillenstrandballen of andere mooie geschenken. Wilt u advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Zonnehoeden, vissershoedjes en bucket hats bedrukken

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment hoeden. Laat bijvoorbeeld zonnehoeden, vissershoeden of bucket hats bedrukken. Regelmatig hebben bedrijven en verenigingen kleding nodig om een eigen logo en naam erop te zetten. Door een logo op een hoed te bedrukken wordt de vereniging makkelijker herkenbaar. Maar u kunt er ook voor kiezen om een bodywarmer, polo of overhemden te bedrukken en in te zetten als bedrijfskleding. Of gebruik deze kleding voor beurzen of open dagen. Door hoeden te laten bedrukken met de bedrijfsnaam wordt de hoed professioneler en heeft het een mooie uitstraling voor uw bedrijf. Met de kwalitatieve bedrukte hoeden loopt iedereen er altijd goed bij. Wilt u ook hoeden zoals zonnehoeden of bucket hats bedrukken voor uw bedrijf of inzetten als relatiegeschenk? De PennenBoer helpt u hier graag bij! Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste hoeden eenvoudig online!

Geschenken en promotieartikelen online bestellen

Naast hoeden bedrukken, kunt u bij De PennenBoer nog veel meer andere geschenken laten bedrukken. Met de vele promotieartikelen is uw vereniging of bedrijf zo op de kaart gezet. Daarnaast kunt u door de kleine promotieartikelen een goede relatie opbouwen. Het is verstandig om gratis geschenken zoals pennen met uw naam/logo erop aan relaties te geven, zo wordt de naamsbekendheid van de vereniging/bedrijf alleen maar groter. Elke week zijn er weekaanbiedingen van uitmuntende bedrukte producten met een lage prijs. Hou de website elke week dus goed in gaten voor leuke aanbiedingen. Heeft u vragen of adviezen nodig dan kunt u ons eenvoudig bereiken op het telefoonnummer: 074 - 711 0211. Daarnaast kunt u ons bereiken via ons emailadres of de live chat op onze website. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Hoeden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10