PERSOONLIJK ADVIES

Hoeden bedrukken

Met het brede en ruime assortiment van De PennenBoer heeft u altijd genoeg keuze wanneer het gaat om hoeden bedrukken. Door hoeden bedrukken kunt u onder andere een speciaal cadeau creëren voor vrienden, familieleden en collega’s. Daarnaast kunnen de bedrukte hoeden gebruikt worden voor verenigingen en bedrijven. Door onze grote fabrieken worden de hoeden tijdens het productieproces heel snel verwerkt voor een lage prijs en met de snelle levering zijn de bedrukte hoeden zo geleverd. Ook kunt u voor uw klanten en relaties een mooie hoed bedrukken. Hiermee geeft u hen een leuk geschenk dat zij voor een lange tijd kunnen gebruiken. Wilt u hoeden laten bedrukken? Bekijk dan het aanbod van De Pennenboer en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Hoeden bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u hoeden bedrukken? Dan kunt u dat eenvoudig en snel doen bij De Pennenboer. U bekijkt ons assortiment en kiest de gewenste hoed. Daarna bepaald u uw bedrukking en voltooid u de bestelling. Voordat wij de hoeden bedrukken ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog enkele wijzigingen doorvoeren. Daarom bent u bij De Pennenboer niet alleen verzekerd van een ruim assortiment, maar ook van de juiste bedrukking van topkwaliteit. Laat daarom hoeden bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp bij De Pennenboer. Door een eigen ontwerp te creëren wordt het geschenk persoonlijker en valt de bedrukte hoed meer op. Wilt u meer dan een bedrukte hoed geven? Combineer de bedrukte hoed dan met zonnebrillen, strandballen of andere mooie geschenken.

Breed en ruim hoeden assortiment

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment hoeden. Deze hoeden zijn zowel voor particulieren en bedrijven geschikt. Regelmatig hebben bedrijven en verenigingen kleding nodig om een eigen logo en naam erop te zetten. Door een logo op een hoed te bedrukken wordt de vereniging makkelijker herkenbaar. Door een naam voor een bedrijf op een bedrukte hoed te zetten wordt de naamsbekendheid groter. Door hoeden te laten bedrukken met de bedrijfsnaam wordt de hoed professioneler en heeft het een mooie uitstraling. Met de kwalitatieve bedrukte hoeden loopt iedereen er altijd goed bij. Wilt u ook hoeden bedrukken voor uw bedrijf? De Pennenboer helpt u hier graag bij! Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste hoeden eenvoudig online!

Geschenken en promotieartikelen online kopen

Naast hoeden bedrukken, verkopen wij bij De Pennenboer nog veel meer andere geschenken. Met de vele promotieartikelen is uw vereniging of bedrijf zo op de kaart gezet. Daarnaast kunt u door de kleine promotieartikelen een goede relatie opbouwen. Het is verstandig om gratis geschenken zoals pennen met uw naam/logo erop aan relaties te geven, zo wordt de naamsbekendheid van de vereniging/bedrijf alleen maar groter. Elke week zijn er weekaanbiedingen van uitmuntende bedrukte producten met een lage prijs. Hou de website elke week dus goed in gaten voor leuke aanbiedingen. Heeft u vragen of adviezen nodig dan kunt u ons eenvoudig bereiken op het telefoonnummer: 074 - 711 0211. Daarnaast kunt u ons bereiken via ons emailadres of de live chat op onze website. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Hoeden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10