PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop cappuccino kopjes bedrukken

Wellicht heeft u ze al wel eens gezien, de bedrukte cappuccino kopjes. Want de cappuccinokopjes duiken op verschillende plekken op. Wanneer u een cappuccino wilt drinken zijn standaard kopjes vaak net te klein. De cappuccinokopjes zijn precies genoeg voor één cappuccino met melkschuim. Daarom is het bedrukken en geven van een bedrukte cappuccino kop en schotel erg geliefd. Doordat het oor van de cappuccino kopjes net wat groter zijn, is het kopje ook wat beter vast te houden. Dat maakt het kopje nog prettiger. Wilt u cappuccino kopjes bedrukken? Dan heeft De Pennenboer een ruim assortiment voor u beschikbaar. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope cappuccinokopjes met bedrukking zijn overal terug te vinden. De kopjes zelf zijn namelijk precies groot genoeg voor één cappuccino met het daarbij behorende melkschuim. Vaak hebben de standaard kopjes te weinig inhoud, waardoor een cappuccino erover heen gaat. Dit is natuurlijk zonde van de koffie en daarom mogen deze geschenken niet ontbreken! 

Een goedkoop bedrukt cappuccinokopje is erg geliefd, vooral omdat het oor van het kopje meestal wat groter uitvalt. Hier is het gemakkelijk vast te houden en kan de drinker nog meer genieten van zijn/haar cappuccino.

Goedkope bedrukte cappuccinokopjes 

De goedkoop bedrukte cappuccinokopjes kunnen niet alleen worden weggegeven aan relaties/klanten, maar ook heel goed zelf worden gebruikt. Mocht u een café, restaurant, hotel, e.d. bezitten, dan mogen deze geschenken niet ontbreken. Echter staat het erg professioneel als een bedrijf zijn/haar eigen cappuccinokopjes heeft om koffie en andere dranken in te schenken.

Goedkope cappuccinokopjes bedrukken 

Goedkope cappuccinokopjes worden bij De PennenBoer maar op een enkele manier bedrukt, namelijk via inbakken. Bij het inbakken wordt het cappuccinokopje verscheidene keren blootgesteld aan hoge temperaturen en telkens opnieuw gelakt. Hierdoor gaat de bedrukking als ware in het cappuccinokopje zitten. Door gebruik te maken van deze techniek, wordt het cappuccinokopje krasbestendig, maar wat vooral erg belangrijk is, vaatwasser bestendig. U kunt de cappuccinokopjes gerust in de vaatwasser zetten zonder dat de bedrukking zal gaan vervagen. Na veelvuldig vaatwasser gebruik zal dit echter niet te voorkomen zijn. 

Een goedkoop cappuccinokopje heeft als bedrukking meestal een logo of een bedrijfsnaam. Natuurlijk kunt u voor een andere variatie kiezen, waardoor u zichzelf kunt onderscheiden. Dit wordt meestal aan de buitenkant van het cappuccinokopje bedrukt, echter kan dit ook:

  • aan de binnenkant;
  • op het oor. 

Neem gerust contact op

Goedkope cappuccinokopjes kunnen dus ook op andere plekken worden bedrukt, waardoor u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Voor meer informatie over het bedrukken van deze geschenken of over ons aanbod in andere relatiegeschenken, kunt u altijd contact opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer geschenken van De PennenBoer

Meer geschenken die u bij De PennenBoer kunt bestellen, zijn: espressokopjeszaklampen en zonnebrillen!

Goedkoop cappuccino kopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10