PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop cappuccino kopjes bedrukken

Wellicht heeft u ze al wel eens gezien, de bedrukte cappuccino kopjes of mokken. Want de cappuccino kopjes kunnen op verschillende plekken voor komen. Wanneer u een cappuccino wilt drinken zijn standaard kopjes vaak net te klein. De cappuccinokopjes zijn precies genoeg voor één cappuccino met melkschuim. Daarom is het bedrukken en geven van een bedrukte cappuccino kopjes met schotel erg geliefd. Wanneer een cappuccino kop gebruikt wordt komt uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking goed naar voren. Daarmee valt u als bedrijf ook op een leuke manier op en is er een kans dat u eerder in het geheugen blijft hangen. Wilt u cappuccino mokken bedrukken? Dan heeft De PennenBoer een ruim assortiment voor u beschikbaar. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Cappuccino kopjes en schotel bedrukken bij De PennenBoer

De goedkoop bedrukte cappuccinokopjes kunnen niet alleen worden weggegeven aan relaties/klanten, maar ook heel goed zelf worden gebruikt. Mocht u een café, restaurant, hotel, e.d. bezitten, dan mogen deze geschenken niet ontbreken. Daarnaast staat het erg professioneel als een bedrijf zijn/haar eigen cappuccinokopjes heeft om koffie en andere dranken in te schenken. Daarmee laat u een verzorgde indruk achter en kunt u onbewust in de gedachten van de bezoeker blijven hangen. Wilt u daarom cappuccino kopjes met schotel bedrukken? De PennenBoer helpt u hier graag bij. Wij verzorgen namelijk een gratis digitale proefdruk. Daarmee kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Wij gaan de cappuccino kopjes bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarmee bent u verzekerd van de juiste bedrukking.

Cappuccino mokken en andere drinkwaren bedrukken

Goedkope cappuccinokopjes worden bij De PennenBoer maar op een enkele manier bedrukt, namelijk via inbakken. Bij het inbakken wordt het cappuccinokopje verscheidene keren blootgesteld aan hoge temperaturen en telkens opnieuw gelakt. Hierdoor gaat de bedrukking als ware in de cappuccino mok zitten. Door gebruik te maken van deze techniek, wordt het cappuccinokopje krasbestendig, maar wat vooral erg belangrijk is, vaatwasser bestendig. Daardoor kunt u de bedrukte cappuccino mokken gerust in de vaatwasser zetten zonder dat de bedrukking zal gaan vervagen. Uiteraard zal de bedrukking na veelvuldig gebruik en afwassen alsnog gaan vervagen.

Naast cappuccino kopjes met schotel toch nog op zoek naar iets anders? Dan biedt De PennenBoer nog diverse andere drinkwaren aan. Denk bijvoorbeeld aan espressokopjes, bidons, koffiebekers to go, theeglazen of thermosbekers. Door het bedrukken van meerdere drinkwaren is het mogelijk om altijd een passend mok, kopje of glas neer te zetten voor uw klanten, relaties, medewerkers of andere personen.

Vragen, meer informatie of advies ontvangen? Neem contact op!

Goedkope cappuccinokopjes kunnen dus ook op andere plekken worden bedrukt. Hierdoor kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten en daarmee wellicht een streepje voor krijgen. Voor meer informatie over het bedrukken van deze geschenken of over ons aanbod in andere relatiegeschenken, kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn eenvoudig te bereiken via onderstaande mogelijkheden of stuur een bericht in de live chat op onze website. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste geschenk, de juiste bedrukking of kunnen uw vragen beantwoorden. Wilt u graag advies op maat ontvangen of wilt u een offerte aanvragen voor een groot aantal relatiegeschenken, ook dan kunnen onze medewerkers u helpen.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Goedkoop cappuccino kopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10