PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bedrukte keycords

Goedkoop bedrukte keycords zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van beurzen en andere promotiegerichte bijeenkomsten. Dit komt onder andere doordat een keycord met bedrukking erg praktisch in gebruik is, dit betekent dus dat de ontvanger het geschenk zeker zal gaan gebruiken. Een goedkoop keycord met bedrukking kan ook voor uw bedrijf veel extra naamsbekendheid opleveren. Een bedrukt keycord heeft een zeer grote doelgroep, waardoor het weggeven vrij makkelijk gaat. Het geschenk kan u veel extra naamsbekendheid opleveren.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop bedrukte keycords weggeven 

Bedrukte keycords worden veelal, zoals hierboven al eerder genoemd, weggegeven op beurzen. Natuurlijk kunt u de keycords met bedrukking ook op andere momenten weggeven. Dit komt onder andere door de verschillende functionaliteiten die aan het geschenk zelf vastgemaakt zijn, namelijk: 

  • karabijnhaak;
  • fluit;
  • mobiele telefoonkoord;
  • naamkaarthouder;
  • visitekaarthouder.

Een goedkoop keycord met bedrukking komt goed van pas tijdens netwerkavonden en open dagen. Natuurlijk kunt u de geschenken ook aan al uw medewerkers uitdelen. Er zijn veel mogelijkheden met dit geschenk, wat het ook zo geliefd maakt. Het geschenk kan op iedere situatie worden toegepast.

Goedkope keycords bedrukken 

Keycords bedrukken kan eigenlijk op twee verschillende manieren. U kunt er namelijk voor kiezen alleen de buitenkant, of zowel de binnen- en buitenkant van het keycord te bedrukken. Als uw budget het toelaat, raden wij het altijd aan om gebruik te maken van beide kanten. Als beide kanten bedrukt zijn, maakt het niet uit hoe de keycord met bedrukking gedragen wordt, het logo of uw bedrijfsnaam is altijd zichtbaar. 

Een goedkoop keycord wordt veelal bedrukt met een transfer of zeefdruk, deze technieken leveren een goed eindresultaat op. U heeft bij gebruik van deze technieken ook de mogelijkheid om meerdere kleuren te kiezen voor uw bedrukking op het keycord. Hierbij kunt u kleuren nemen die in uw huisstijl terugkomen, maar ook andere opvallende kleuren. 

Vragen? Neem gerust contact op

Het bedrukken van een keycord brengt meestal veel vragen met zich mee. Ondanks dat De PennenBoer een webshop is, kunt u ons eenvoudig bereiken. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail. 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer promotieartikelen 

Voor meer promotieartikelen kunt u kijken bij aanstekers, pennen en stressballen.

Goedkoop bedrukte keycords

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10