Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (8)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 100 (7)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Overig (3)
 3. Polyester (7)
 4. Siliconen (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (11)
 3. 3 kleuren (11)
 4. 4 kleuren (11)
 5. Fullcolor (4)
Soorten keycords
 1. 2-kleuren (1)
 2. Met veiligheidssluiting (5)
Afmeting keycords
 1. 2 cm (7)

Keycords

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

De keycord of lanyard is een lint dat om de nek kan worden gedragen en waaraan verschillende items zoals een mobiele telefoon, een muziekspeler, sleutels of een pashouder met pas aan gehangen kunnen worden. De onderzijde van het lint is voorzien van een haakje, badgehouder of buckle waar het item kan worden aangehangen. De keycord komt bij verschillende gelegenheden enorm van pas. Op een beurs of evenement waar gasten en deelnemers een pas bij zich moeten dragen is de keycord een handige uitkomst. Uw werknemers of klanten van de beurs zullen dankzij de keycord hun pas niet vergeten of kwijtraken. Ook wanneer uw werknemers een pas dienen te gebruiken om uw kantoor of verschillende ruimtes in uw kantoorpand binnen te komen, wordt aangeraden om keycords uit te delen. De keycord kan ook dienen als promotiemateriaal. Deel bedrukte keycords met daaraan bruikbare items uit. De ontvanger komt op een positieve manier met uw bedrijf en bedrijfsnaam in aanraking door het ontvangen van de keycord. Wordt de keycord gedragen, dan komen ook anderen met uw bedrijf in aanraking.

Bedrukte keycords bestellen bij de Pennenboer Belgie

Op goedkooppennenbedrukken.be kunt u terecht voor het bestellen van diverse soorten keycords. Wij bieden een ruim assortiment aan keycords die u al besteld vanaf € 0,24. Bestelt u keycords om daar pasjes aan te hangen? Bestel dan bij ons direct badgehouders en u bent in één keer klaar. De keycords in ons assortiment zijn er in verschillende kleuren, met veiligheidssluitingen of zonder. Alle keycords in ons assortiment kunnen wij voor u bedrukken. U kunt ervoor kiezen om alleen de buitenkant te laten bedrukken maar het is ook mogelijk om zowel de binnen- als buitenzijde te laten bedrukken. Zo kan de keycord op twee manieren worden gedragen en is uw bedrijfsnaam of -logo altijd zichtbaar. De goedkope keycords kunnen worden bedrukt door middel van verschillende technieken. Zo kan gebruik worden gemaakt van de transfer of zeefdruk. Hierbij kunnen meerdere kleuren worden gekozen en de technieken leveren een uitstekend eindresultaat op.

Bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen

De Pennenboer België biedt op goedkooppennenbedrukken.be naast keycords een ruik assortiment aan vele soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Het aanbod wordt op de website weergegeven in verschillende soorten categorieën. De artikelen variëren van goedkope artikelen die u in grote getale kunt bestellen en ter promotie kunt uitdelen. Ook kunt u bij ons terecht voor meer luxe relatiegeschenken die u per stuk kunt bestellen. Alle artikelen kunt u laten bedrukken met de door u gewenste bedrukking. Voor hulp bij het plaatsen van bestelling of uitzoeken van geschikte artikelen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij garanderen uitstekende kwaliteit en snelle levering van uw bestelling.