PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bedrukte keycords

Goedkoop bedrukte keycords zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van beurzen en andere promotiegerichte bijeenkomsten. Dit komt onder andere doordat een keycord met bedrukking erg praktisch in gebruik is, dit betekent dus dat de ontvanger het geschenk zeker zal gaan gebruiken. Een goedkoop keycord met bedrukking kan ook voor uw bedrijf veel extra naamsbekendheid opleveren. Een bedrukt keycord heeft een zeer grote doelgroep, waardoor het weggeven vrij makkelijk gaat. Daarnaast kunnen de ontvangers de keycords om hun nek hangen. Hierdoor is het gemakkelijk om de bedrukte keycords mee te nemen. Bekijk ons aanbod keycords en laat de keycords bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop bedrukte keycords weggeven 

Bedrukte keycords worden veelal, zoals hierboven al eerder genoemd, weggegeven op beurzen. Keycords bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kan een goede manier zijn om uw branding te versterken. Natuurlijk kunt u de keycords met bedrukking ook op andere momenten weggeven. Keycords kunenn breed worden ingezet op verschillende manieren. Dit komt onder andere door de verschillende functionaliteiten die aan het geschenk zelf vastgemaakt zijn, namelijk: 

  • karabijnhaak;
  • fluit;
  • mobiele telefoonkoord;
  • naamkaarthouder;
  • visitekaarthouder.

Een goedkoop keycord met bedrukking komt bijvoorbeeld goed van pas tijdens netwerkavonden en open dagen. Natuurlijk kunt u de geschenken ook aan al uw medewerkers uitdelen. Er zijn keycords bedrukken biedt veel mogelijkheden , wat het ook zo geliefd maakt. Het geschenk kan op iedere situatie worden toegepast. Gaan uw medewerkers op een beurs staan of op een klant bezoek? Dan kunnen zij door middel van een bedrukte keycord uw bedrijfsnaam, logo of slogan op een mooie manier in beeld brengen. Keycords laten bedrukken is eenvoudig bij De Pennenboer. Bekijk ons aanbod en bestel de gewenste keycords en laat ze bedrukken door onze specialisten!

Goedkope keycords bedrukken 

Keycords bedrukken kan eigenlijk op twee verschillende manieren. U kunt er namelijk voor kiezen alleen de buitenkant, of zowel de binnen- en buitenkant van het keycord te bedrukken. Als uw budget het toelaat, raden wij het altijd aan om gebruik te maken van beide kanten. Als beide kanten bedrukt zijn, maakt het niet uit hoe de keycord met bedrukking gedragen wordt, het logo of uw bedrijfsnaam is altijd zichtbaar. Uiteraard zou het jammer zijn dat de bedrukking op de keycords niet te zien is wanneer deze verkeerd gedragen wordt. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om aan de ene kant van de keycord uw bedrijfsnaam te bedrukken en aan de andere kant uw contactgegevens.

Een goedkoop keycord wordt veelal bedrukt met een transfer of zeefdruk, deze technieken leveren een goed eindresultaat op. U heeft bij gebruik van deze technieken ook de mogelijkheid om meerdere kleuren te kiezen voor uw bedrukking op het keycord. Hierbij kunt u kleuren nemen die in uw huisstijl terugkomen, maar ook andere opvallende kleuren. Daarnaast is het mogelijk om een gratis digitale proefdruk te ontvangen. Hierdoor weet u precies hoe de bedrukte keycords eruit komen te zien. Moet er wat veranderd worden? Dan is dat zeker mogelijk! Wij gaan uw keycords pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u ontvangt. Zijn bedrukte keycords niet het relatiegeschenk of promotieartikel dat u zoekt? Neem dan een kijkje bij onze andere producten! Wat dacht u bijvoorbeeld van aanstekerspennen en stressballen? Bij De Pennenboer heeft u genoeg keuze!

Vragen? Neem gerust contact op

Het bedrukken van een keycord brengt meestal veel vragen met zich mee. Ondanks dat De PennenBoer een webshop is, kunt u ons eenvoudig bereiken. U kunt bij ons terecht voor alle vragen, opmerkingen en het inwinnen van advies. Onze specialisten helpen u graag verder en zullen u voorzien van passend advies. Samen met u maken wij het ideale relatiegeschenk of promotieartikel voor uw bedrijf! U kunt ons zowel telefonisch als via de e-mail bereiken: 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Goedkoop bedrukte keycords

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10