PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop lanyards bedrukken

Wanneer je op een beurs of andere promotiegerichte bijeenkomsten loopt, dan is een bedrukte lanyard of keycord niet meer weg te denken. Want een lanyard of keycord bedrukken is erg praktisch en een goede manier op reclame te maken. Daarnaast kun je hiermee de naamsbekendheid van jouw bedrijf versterken. Doordat vrijwel iedereen een bedrukte keycord of lanyard kan gebruiken, heb je een grote doelgroep. Omdat de bedrukte lanyard om de nek gehangen kan worden, zijn de bedrukte keycords gemakkelijk mee te nemen. Wil je ook keycords of lanyards bedrukken? Bekijk dan ons aanbod keycords en laat deze bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens! De Pennenboer helpt jou hier graag bij!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Keycords bedrukken en weggeven

Bedrukte keycords en lanyards worden veelal ingezet en weggegeven op beurzen. Want door een lanyard te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kunt u op een goede manier uw branding versterken. Verder kunt u de keycords natuurlijk ook op andere momenten weggeven. Doordat de keycords en lanyards van De Pennenboer verschillende functionaliteiten hebben kunnen ze ook op verschillende manieren worden ingezet. Wij bieden onder andere keycords met;

  • karabijnhaak;
  • fluit;
  • mobiele telefoonkoord;
  • naam- / visitekaarthouder.

Keycords of lanyards bedrukken komen goed van pas tijdens netwerkavonden, open dagen of op beurzen. Kortom, keycords en lanyards bedrukken biedt vele mogelijkheden. Doordat het geschenk op verschillende situatie kan worden aangepast is het ook een geliefd geschenk. Gaan uw medewerkers op een beurs staan of op een klant bezoek? Dan kunnen zij door middel van een bedrukte keycord of lanyard met uw bedrijfsnaam, logo of slogan op een mooie manier in beeld brengen. Keycords laten bedrukken is eenvoudig bij De Pennenboer. Bekijk ons aanbod en bestel de gewenste online. Laat nu lanyards bedrukken van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Goedkope keycords en lanyards bedrukken

Keycords bedrukken kan eigenlijk op twee verschillende manieren. U kunt er namelijk voor kiezen alleen de buitenkant, of zowel de binnen- en buitenkant van het keycord te bedrukken. Als uw budget het toelaat, raden wij het altijd aan om gebruik te maken van beide kanten. Hierdoor zijn uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking altijd zichtbaar. Uiteraard zou het jammer zijn dat de bedrukking op de keycords niet te zien is wanneer deze verkeerd gedragen wordt. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om aan de ene kant van de keycord uw bedrijfsnaam te bedrukken en aan de andere kant uw contactgegevens op de lanyard te bedrukken.

U heeft bij gebruik van deze technieken ook de mogelijkheid om meerdere kleuren te kiezen voor uw bedrukking op het keycord. Hierbij kunt u kleuren nemen die in uw huisstijl terugkomen, maar ook andere opvallende kleuren. Daarnaast is het mogelijk om een gratis digitale proefdruk te ontvangen. Hierdoor weet u precies hoe de bedrukte keycords eruit komen te zien. Moet er wat veranderd worden? Dan is dat zeker mogelijk! Wij gaan uw keycords pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u ontvangt. Zijn bedrukte lanyards niet het relatiegeschenk of promotieartikel dat u zoekt? Geen zorgen, wij bieden nog veel meer producten aan! Wat dacht u bijvoorbeeld van aanstekerspennen en stressballen? Bij De Pennenboer heeft u genoeg keuze!

Vragen? Neem gerust contact op

Keycords of lanyards bedrukken kunnen soms enkele vragen met zich meebrengen. Wanneer u vragen heeft over de lanyards, over het bedrukken of wanneer u advies wilt ontvangen, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder. Daarnaast kunnen zij u voorzien van advies op maat. Samen met ons kunt u het ideale relatiegeschenk of promotieartikel creëren voor uw bedrijf. U kunt ons zowel via onderstaande telefoonnummers of mailadres bereiken. Daarnaast kunt u ook contact opnemen door middel van de live chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Goedkoop lanyards bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10