PERSOONLIJK ADVIES

Bandana's bedrukken

Relatiegeschenken zijn steeds populairder geworden en worden gebruikt om een goede relatie te behouden met de klant. Een goed relatiegeschenk kan een grote impact hebben. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat men niet gewend is of net iets anders is dan normaal? Wat dacht u er van een bandana te bedrukken? Want een bedrukte bandana zal goed opvallen en biedt diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een bandana bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking. De bedrukking is geheel aan u. De bedrukte bandana’s kunt u daarna uitdelen aan uw relaties, klanten of inzetten als promotieartikel. Staat u bijvoorbeeld vaak op een beurs, evenement of festival? Deel dan uw bedrukte bandana’s uit aan de aanwezige mensen en versterk zo de naamsbekendheid van uw bedrijf! Hierdoor kan de ontvanger (on)bewust reclame voor uw bedrijf maken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Relatiegeschenken zijn steeds populairder geworden en worden gebruikt om een goede relatie te behouden met de klant. Een goed relatiegeschenk kan een grote impact hebben. De Pennenboer heeft allerlei artikelen te bieden die u kunt geven als relatiegeschenk, waaronder diverse bandana’s. Bij de Pennenboer zijn de bandana’s van uitstekende kwaliteit en kunnen als een goed kledingstuk gebruikt worden.

Bandana’s als relatiegeschenk | De Pennenboer

Tegenwoordig worden bandana’s vaak gebruikt als alternatief voor een hoofddeksel. Wij hebben dan ook de beste bandana’s verkrijgbaar. Deze bandana’s zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn gemakkelijk te bedrukken met uw gewenste tekst die bedrukt kan worden tot wel 4 kleuren. Ook is het mogelijk om de bandana’s te borduren. Het materiaal van de bandana’s is UV-afstotend en ook waterafstotend. Tevens zijn de bandana’s zeer comfortabel te dragen en zijn ze te gebruiken tijdens allerlei activiteiten. Voor relatiegeschenken en promotieartikelen bent u bij De Pennenboer dus altijd aan het juiste adres.

Bandana’s en meer relatiegeschenken laten bedrukken

De bandana’s zijn dus uitstekend als relatiegeschenk en zijn fijn om te gebruiken. Bij De Pennenboer hebben wij nog meer soorten bandana’s verkrijgbaar die u als relatiegeschenk kunt gebruiken. Zoals onze katoenen bandana’s die ook weer verkrijgbaar zijn in allerlei soorten kleuren. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en zijn te bedrukken met diverse kleuren. Tevens zijn de bandana’s te borduren voor een nog mooiere uitstraling. Ook hebben wij allerlei andere soorten relatiegeschenken die u kunt bestellen. Alles wat wij aanbieden worden aangeboden voor de goedkoopste prijs. Zo hebben wij allerlei producten die u kunt bedrukken en goedkoop bestellen. Denk maar aan onze kwalitatieve pennen of potloden waar u uw gewenste logo of naam op bedrukt kunt krijgen. Ook hebben wij diverse promotiematerialen zoals bidons of aanstekers. Voor meer kleding als relatiegeschenk hebben wij bij onze tassen en textiel categorie allerlei soorten kleding zoals bodywarmers, broeken of jassen. Uiteraard zijn deze ook weer te bedrukken met wat u maar wenst en aangeboden voor de scherpste prijzen.

De beste relatiegeschenk bestellen bij De Pennenboer

Uw gewenste geschenken bestellen is heel gemakkelijk te doen op onze webshop. Wij hebben kwalitatieve en goedkope relatiegeschenken en originele, gewone, luxe en hightech promotieartikelen. Als u graag wilt weten hoe het eindresultaat er uit gaat zien, dan kunt u onze digitale drukproef gebruiken. Bij de Pennenboer kunt u altijd een snelle levertijd verwachten, uiteraard worden onbedrukte artikelen sneller geleverd dan bedrukte artikelen. Dus als u relatiegeschenken bestelt vanaf € 0,05 dan heeft u een gegarandeerde snelle levering. Wij leveren de producten in zowel Nederland als in het buitenland! Ook bieden wij advies en begeleiding aan in onze eigen relatiegeschenkenstudio. Particulieren hebben ook de mogelijkheid om te bestellen. De Pennenboer is voor iedereen! U kunt uw eigen bedrukte en onbedrukte artikelen bij een minimum van 25 stuks. Als u nog vragen heeft kunt u ons altijd bereiken op 074-711 0211 of u kunt ons een e-mail sturen naar info@depennenboer.nl.

Bandana's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9