PERSOONLIJK ADVIES

Theeglazen met bedrukking

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Theeglazen bedrukken biedt vele mogelijkheden

Goedkope theeglazen bedrukken kan een goede manier zijn om uw branding te versterken. Bedrukte theeglazen kunnen breed worden ingzet, zowel binnen als buiten uw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan het inschenken en serveren van thee aan klanten. Of uw werknemers die thee drinken op een werkdag. Laat hen genieten van een heerlijke kopje thee uit een bedrukt theeglas. Natuurlijk kan een goedkoop theeglas met bedrukking ook prima voor een ander oogmerk worden gebruikt. U kunt er bijvoorbeeld ranja in schenken en dit aan kinderen uitdelen. Een theeglas met bedrukking is namelijk gemakkelijk vast te houden, zowel door jong als oud. De potenties bij dit geschenk zijn dus zeer breed. Wanneer de bedrukte theeglazen gebruikt worden is uw bedrukking goed in beeld. Laat daarom bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens op een theeglas bedrukken.

Goedkoop bedrukte theeglazen kunnen ook voor eigen gebruik worden aangeschaft. Ze kunnen dan meteen in gebruik worden genomen binnen uw eigen bedrijf of bij uw medewerkers thuis. U kunt er voor kiezen om alleen een logo op deze theeglazen te bedrukken, maar ook alle namen van uw medewerkers apart. Hierdoor kunt u er ook een mooi geschenk van maken voor uw werknemers. Een gepersonaliseerd theeglas bedrukken met naam en misschien iets persoonlijks. Zo laat u, op een leuke manier, uw waardering zien voor uw medewerkers. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden met het bedrukken van theeglazen. 

Theeglazen of andere producten bedrukken bij De Pennenboer

Goedkope theeglazen met bedrukking kunnen zowel worden weggegeven als zelf worden gebruikt. Als u kiest voor de optie weggeven, kan dit zowel los als in een pakket(je). Als u de theeglazen met bedrukking los wilt weggeven kunt u dit in 2, 4, 6, etc. stuks doen. Als u iets meer ruimte in uw budget heeft, dan kunt u kiezen voor een pakketje. Goedkope theeglazen kunnen worden gecombineerd met schoteltjes, theezakjes, koekjes en andere. Dit kan mooi worden ingepakt waarna u de pakketten weg kunt gaan geven. Beide kunnen zowel aan vaste als toekomstige klanten of relaties worden weggegeven. Op deze manier kan er een mooi geschenk worden gemaakt.

Goedkoop bedrukte theeglazen vindt u bij De PennenBoer in een zeer breed assortiment, dit komt omdat de goedkope theeglazen met bedrukking in velerlei kleuren en maten te bestellen zijn. De keuzes die u moet maken zijn onder andere:

  • dubbelwandige theeglazen of niet;
  • Met groot of klein oor;
  • hoeveelheid van de inhoud.

Hierdoor kunt u veel variëren in de theeglazen en de relatiegeschenken. Daarnaast kunt u ook mooi combineren met andere producten. Naast een theeglas bedrukken kunt u nog veel meer bedrukte producten bestellen bij De Pennenboer. Wij hebben een breed assortiment. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij totaal andere geschenken zoals: promotieartikelentextiel en bureau accessoires. Hier vindt u veel verschillende producten die u kunt uitdelen aan uw relaties of binnen uw eigen bedrijf kunt gebruiken. 

Goedkope theeglazen bedrukken 

Goedkope theeglazen kunnen op twee verschillende manieren worden bedrukt. Dit kan met een transfer- of zeefdruk, maar ook met behulp van een gravering. Beide manieren zijn erg geliefd en vaak hangt de keuze dan ook af van het budget en het doeleinde. U kunt logo’s, namen en andere op de geschenken laten bedrukken. Natuurlijk kan het lastig zijn om de juiste bedrukking voor uw theeglazen te kiezen. U heeft vele mogelijkheden en wilt wel de juiste keuze maken. Onze specialisten helpen u graag met het maken van een keuze. Voor vragen, opmerkingen of advies over het bedrukken van theeglazen of andere producten kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u zo goed mogelijk verder!

Wij zijn te bereiken door middel van de livechat op onze website of via onderstaande telefoonnummers en emailadres. 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Theeglazen met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9