PERSOONLIJK ADVIES

Theeglazen bedrukken

Zoekt u naar een praktisch geschenk dat ook nog leuk is om te geven? Laat dan theeglazen bedrukken bij De Pennenboer! Want een theeglas kan veel worden gebruikt, zowel op kantoor als thuis. Elke keer wanneer het bedrukte theeglas wordt gebruikt komt uw bedrijfsnaam of logo weer voorbij. Daarom is theeglazen bedrukken een goede manier om uw branding en naamsbekendheid te versterken. Laat een theeglas graveren of bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Hierbij geeft een gravering net wat meer uitstraling aan het theeglas. Daarmee creëert u een mooi relatiegeschenk of promotieartikel dat u kunt inzetten binnen uw bedrijf. Deel het uit aan uw relaties of geef bezoekers bij u op de beurs een mooi bedrukt theeglas mee. Daardoor kunt u wellicht nieuwe klanten binden of uw huidige relaties versterken! Laat bij De Pennenboer theeglazen graveren of bedrukken! Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Theeglazen bedrukken biedt vele mogelijkheden

Goedkoop theeglazen bedrukken kan een goede manier zijn om uw branding te versterken. Bedrukte theeglazen kunnen breed worden ingezet, zowel binnen als buiten uw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan uw klanten en werknemers die thee drinken bij u op kantoor. Laat hen genieten van een heerlijke kopje thee uit een bedrukt theeglas. Daarnaast kunt u ook een theeglas graveren voor net wat meer uitstraling. Kortom, u heeft veel mogelijkheden met de theeglazen. Daarnaast kunt de bedrukte theeglazen ook inzetten voor eigen gebruik. Laat een theeglas graveren of bedrukken en deel deze uit aan uw medewerkers, klanten en relaties als mooi geschenk. Ook kunt u ook een theeglas personaliseren voor de ontvanger, evenement of iets dergelijks. Door een theeglas te personaliseren zet u net een stap extra voor de ontvanger en wordt het bedrukte theeglas nog beter ontvangen! Hierdoor laat u zien dat uw medewerkers, klanten en relaties erg belangrijk zijn.

Theeglazen of andere producten bedrukken bij De Pennenboer

Goedkope theeglazen met bedrukking kunnen zowel worden weggegeven als zelf worden gebruikt. Als u kiest voor de optie weggeven, kan dit zowel los als in een pakket(je). Goedkope bedrukte theeglazen kunnen worden gecombineerd met schoteltjes, theezakjes, koekjes en andere. Dit kan mooi worden ingepakt waarna u de pakketten weg kunt geven. Wij bieden een ruim assortiment theeglazen. Wij bieden verschillende modellen, maar ook diverse kleuren en andere mogelijkheden. De keuzes die u moet maken zijn onder andere:

  • dubbelwandige theeglazen of niet;
  • met groot of klein oor;
  • hoeveelheid van de inhoud.

Hierdoor kunt u veel variëren in de theeglazen en de relatiegeschenken. Daarnaast kunt u ook mooi combineren met andere producten. Naast een theeglas graveren of bedrukken kunt u nog veel meer bedrukte producten bestellen bij De Pennenboer. Wij hebben een breed assortiment met diverse geschenken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij totaal andere geschenken zoals onze promotieartikelen, diverse bureau accessoires of mokken. Daar vindt u veel verschillende producten, maar bieden wij nog talloze andere geschenken aan op onze website. Bekijk ons aanbod of neem contact op voor advies op maat! 

Goedkope theeglazen bedrukken

Theeglazen kunt u laten bedrukken, maar u kunt ook een theeglas graveren. Beide manieren zijn erg geliefd en vaak hangt de keuze dan ook af van het budget en het doeleinde. U kunt logo’s, namen en andere op de geschenken laten bedrukken. Natuurlijk kan het lastig zijn om de juiste bedrukking voor uw theeglazen te kiezen. U heeft vele mogelijkheden en wilt wel de juiste keuze maken. Onze specialisten helpen u graag met het maken van een keuze. Voor vragen, opmerkingen of advies over het bedrukken van theeglazen of andere producten kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u zo goed mogelijk verder! Wij zijn te bereiken door middel van de live chat op onze website of via onderstaande telefoonnummers en emailadres. 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Theeglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9