Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (12)
Minimale afname
  1. 100 (12)
Materiaal
  1. Katoen (6)
Bedrukking
  1. 1 kleur (12)
  2. 2 kleuren (12)
  3. 3 kleuren (12)
  4. 4 kleuren (12)

Overhemden

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Overhemden met een eigen bedrukking mogen in veel branches niet ontbreken. Hierbij hoeft de bedrukking niet zeer opzichtig te worden aangebracht, alhoewel dit natuurlijk wel mogelijk is bij De PennenBoer. U kunt helemaal naar eigen wens uw overhemd uitzoeken in de webshop, wanneer u de bestelling plaatst en wij deze voor u gaan bedrukken. De overhemden met een eigen bedrukking kunnen op het door u gewenste adres worden afgeleverd, dit hoeft niet hetzelfde te zijn als het factuuradres. Mocht u nog andere wensen hebben, dan is dit uiteraard ook altijd mogelijk in overleg met onze medewerkers. Zij luisteren graag naar uw wensen, maar dragen ook graag zelf voorstellen aan zodat het beste resultaat naar voren komt. 

Uw eigen bedrukte overhemden zijn snel gerealiseerd door de gebruiksvriendelijke webshop van De PennenBoer en door de medewerkers met veel kennis en ervaring. Overhemden met een bedrukking geven een zeer nette uitstraling en toch vaak net iets meer dan een bedrukte polo of een bedrukt t-shirt. U kunt deze voor alle gelegenheden gebruiken en eventueel ook vergeven wanneer de situatie zich voordoet. Met dit veelzijdige relatiegeschenk kunt u jarenlang door, omdat het gaat om een goede kwaliteit en dus een goede investering voor de promotie en de uitstraling voor uw bedrijf. 

Het bedrukken van de overhemden

Het bedrukken van de overhemden is mogelijk op verschillende posities. Er kan bijvoorbeeld subtiel een bedrukking worden aangebracht bij de boord, maar ook bij het zakje op de borst. Mocht u juist liever iets opvallends hebben, dan is het bedrukken van de rug van de overhemden ook mogelijk. In het assortiment van De PennenBoer vindt u daarnaast ook speciale modellen voor vrouwen en mannen, welke wanneer u dit wenst ook verschillend kunnen worden bedrukt. U kunt hierbij helemaal uw eigen keuzes maken en natuurlijk ook altijd de hulp inschakelen van onze medewerkers: 

·      078 – 48 1648;

·      info@depennenboer.be;

·      de online chat in de webshop. 

Nog veel meer relatiegeschenken bij De PennenBoer!

Bij De PennenBoer vindt u nog veel meer relatiegeschenken in het uitgebreide assortiment. Naast dat u, uw eigen bedrukte overhemden kunt bedrukken, kunt u ook terecht voor: glazen, mokken en snoeppotten!