PERSOONLIJK ADVIES

EHBO set met bedrukking

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een EHBO-set met bedrukking is in vrijwel iedere auto, in ieder kantoor en in ieder huishouden terug te vinden. Op de momenten wanneer het niet uitkomt, moet er vaak gebruik worden gemaakt van een EHBO-set met bedrukking. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Een bedrukte EHBO-set kunt u meteen in een groot aantal bestellen, hierdoor kunt u uw eigen bedrijf voorzien van voldoende EHBO-sets en deze weggeven.

Bedrukte EHBO-sets in diverse varianten

Bedrukte EHBO-sets hebben vaak een verschillende inhoud. Bij De PennenBoer vindt u een breed assortiment en kunt u dus zelf bekijken welke producten er volgens u echt in een bedrukte EHBO-set moeten zitten. Producten die vrijwel standaard voorkomen, zijn:

  • een schaar;
  • (verschillende soorten) verband;
  • (verscheidene afmetingen) pleisters.

Een bedrukte EHBO-set bevat deze producten vaak standaard, omdat deze het meest gebruikt worden. Ook kan bijna ieder ongeval hiermee (tijdelijk) behandeld worden. Met een bedrukte EHBO-set weet u dus zeker dat u goed voorbereid bent. U heeft u de mogelijkheid om uw relaties en eigen medewerkers ook goed voor te bereiden.

EHBO-sets bedrukken

 EHBO-sets bedrukken gebeurt vrijwel altijd aan de buitenkant. Het is van belang dat de inhoud, zoals de pleisters en het verband steriel blijven. Als dit niet zo is dan bestaat er een kans op een infectie of een ontsteking. Om deze reden worden de EHBO-sets dus aan de buitenkant bedrukt. Dit gebeurt dan meestal met een transferdruk of een zeefdruk. Beide bedrukkingstechnieken hebben een goede reputatie en hechten zich altijd erg goed aan de ondergrond. Een bedrukking aangebracht door een zeefdruk of een transferdruk zal dus lang blijven zitten op de door u uitgekozen EHBO-set.

Een EHBO-set bedrukken kan geheel naar eigen inzicht. Voor het ene bedrijf is het bijvoorbeeld belangrijk om de bedrijfsnaam en/of het logo extra te promoten, terwijl een ander bedrijf graag een nieuw product onder de aandacht wil brengen. Bij De PennenBoer is dit allemaal mogelijk, omdat u uw eigen bedrukking kunt ontwerpen.

Contact

Voor meer informatie over de EHBO-sets of de andere relatiegeschenken, kunt u contact opnemen via:

Kijk ook bij onze andere verzorgingsproducten!

Andere verzorgingsproducten die u bij De PennenBoer kunt bedrukken, zijn: verzorgingsproducten, zonnebrand & aftersun en lippenbalsem!

EHBO set met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10