PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope bierglazen bedrukken

Bierglazen bedrukken voor in uw café, restaurant, hotel of voor op kantoor. Bij de Pennenboer kunt u goedkoop glazen laten bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Er is een breed assortiment, verschillende inhoudsmaten en vormen. Ook voor u is er wat!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Goedkope bierglazen met bedrukking worden veelal besteld door cafés, restaurants, hotels, etc., omdat zij in het bezit zijn van een eigen bar. En het plaatje is natuurlijk helemaal af als zij bier kunnen tappen in een met eigen logo of naam bedrukt bierglas. Een goedkoop bedrukt bierglas kan natuurlijk ook binnen uw bedrijf worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan netwerkavonden, meetings en andere bijeenkomsten waar na afloop nog wel eens gezellig wordt bijgepraat onder het genot van een drankje. Dan staat het erg professioneel als het bier wordt geschonken in uw bierglas.

U kunt er ook voor kiezen om het bierglas na afloop eventueel mee te geven in een geschenkverpakking zodat de avond niet snel vergeten wordt. Hiermee hebben uw relaties een aandenken aan de gezellige avond, maar worden ze ook herinnerd aan uw bedrijf wanneer het bedrukte bierglas weer te voorschijn komt. Kortom een bierglas bedrukken kent vele mogelijkheden en kan zeker een toevoeging zijn aan uw bedrijf. U bierglas bedrukken doet u eenvoudig bij De Pennenboer tegen een scherp tarief!

Goedkope bierglas bedrukken – soorten & weggeven 

Wanneer we het over een bierglas hebben weten we uiteraard dat er niet één soort bierglas is. Hier is namelijk ook een grote variatie in. Het assortiment van De Pennenboer biedt ook verschillende soorten bierglazen. Elk bierglas kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of iets anders. Het is een uitstekende manier om reclame te maken en om uw uitstraling te verbeteren. Bij De Pennenboer kunt u onder andere de volgende bierglazen bedrukken:

  • Amsterdammertje (33 cl);
  • Fluitje (19 cl);
  • Bierpul (verschillend). 


Een goedkoop bierglas bedrukken is dus mogelijk in verschillende afmetingen. De bedrukking kan geheel aan uw eigen wensen worden aangepast. Het weggeven van een bedrukt bierglas kan zeer goed in combinatie met bier, zo kunt u er bijvoorbeeld een mooi geschenkpakket van maken. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met een aantal heerlijke biertje, wat snacks en om het af te maken een bierglas bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Dit kan voor de feestdagen, maar ook voor andere bijzonder gelegenheden zoals jubilea of samenwerkingsverbanden. Daarmee heeft u een mooi geschenk, maar wordt u relatie door middel van het bedrukte bierglas steeds weer aan uw bedrijf herinnerd. Dit kan goede reclame zijn voor uw bedrijf. Natuurlijk kan het geschenk ook zeer goed individueel worden weggegeven. Hierbij kunt u één glas, maar ook meerder bierglazen bedrukken en weggeven. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw werknemers een bierglas bedrukken met hun namen erop. Zo heeft u een persoonlijk geschenk wat ook van pas komt.

Mocht een bedrukt bierglas niet het geschenk zijn wat u zoekt? Geen zorgen, De Pennenboer biedt namelijk nog veel meer producten aan die u kunt laten bedrukken. Zo hebben wij onder andere geschenken als thermosbekersmokken en borden & schalen. Ook deze geschenken kunnen goed van pas komen en kunnen op meerdere momenten worden ingezet. Kijk gerust eens rond op onze website. Komt u er niet uit? Neem dan eenvoudig contact met ons op!

Bierglas bedrukken en graveren

Goedkope bierglazen bedrukken kan met verschillende technieken. Een techniek die veel wordt gebruikt is de zeefdruk. Mocht deze niet voldoen aan alle eisen, kan er altijd nog worden gekozen voor een transferdruk. Echter kan een goedkoop bierglas ook op een speciale manier worden bedrukt, namelijk door middel van een gravering. Bij een gravering wordt er gewerkt met een laserstraal, deze straal brandt eigenlijk het bovenste laagje van het glas weg. Hierdoor ontstaat er een matte, lichtelijk witte bedrukking. Het is een bedrukking met een chique uitstraling. U heeft meerdere mogelijkheden wanneer u kiest voor het bedrukken van bierglazen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op! U kunt ons bereiken door middel van de telefoon, mail of de chat op onze website. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrukte bierglazen nog lang gebruikt zullen worden door uw relaties!

Nederland: 074 711 0211

België: 078 48 1648

E-mail: info@depennenboer.nl

 

Goedkope bierglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9