PERSOONLIJK ADVIES

Seizoensartikelen bedrukken

Seizoensartikelen bedrukken en weggeven als relatiegeschenk aan (potentiële) klanten of medewerkers wordt zeer veel gedaan. Hiermee speelt u in op de benodigdheden van de ontvanger en laat u merken dat u met ze meedenkt. Voor elk seizoen vindt u bij De PennenBoer specifieke seizoensartikelen. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er voor iedereen wel een geschikt seizoensartikel te vinden. Laat u de seizoensartikelen bedrukken? Dan ziet de ontvanger bij elk gebruik van het artikel bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo voorbijkomen. Daarnaast maakt de ontvanger daarmee ook reclame voor uw bedrijf. Dit is dus ook een ideale manier voor promotionele campagnes! Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig via onze website.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 15
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 15

Seizoensartikelen bedrukken | assortiment

De seizoensartikelen van De PennenBoer zijn ingedeeld in winterartikelen en zomerartikelen. Bij de winterartikelen vindt u tientallen ijskrabbersmutsenparaplu’s en sjaals, in allerlei designs, kleuren, formaten en prijsklassen. Zoekt u een zomerartikel? Bekijk dan onze capsfrisbeeskoeltassenopblaasbare artikelenstrandartikelenstrandballenstrandlakensstrandtassen en zonnebrillen. En ook deze artikelen hebben we in allerlei varianten en prijzen. Welke kiest u?

Seizoensartikelen bedrukken | hoe werkt het bedrukken?

Heeft u een artikel uitgekozen en wilt u deze late bedrukken? Nadat u de tekst of het logo heeft geüpload en uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een digitale drukproef via e-mail. U kunt deze nog naar wens aanpassen. Pas nadat u akkoord geeft op de digitale drukproef, gaan de artikelen in productie. Wij kunnen de artikelen met verschillende technieken bedrukken, zoals bedrukking in één tot en met vier PMS-kleuren, borduring, full colour (met digitale kleuren), gravering (met een laserstraal een logo of tekst in het artikel aanbrengen) of een doming (een full colour afbeelding waar een laagje epoxy hars overheen komt, wat een 3D-effect geeft). De manier van bedrukking is afhankelijk van het artikel, de bedrukking en de grootte van de bedrukking.

Seizoensartikelen bedrukken | contact met ons opnemen

Heeft u vragen over seizoensartikelen bedrukken? Neem gerust contact op via de chat op onze website of via deze gegevens:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Seizoensartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9