Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (23)
 2. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 100 (23)
Materiaal
 1. Katoen (22)
 2. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (25)
 2. 2 kleuren (25)
 3. 3 kleuren (25)
 4. 4 kleuren (25)
Soorten polo's
 1. Korte mouw (12)
 2. Lange mouw (3)

Polo's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkope polo’s met bedrukking van een goede kwaliteit. Deze bestelt u bij De PennenBoer. Bedrukte goedkope polo’s kunt u voor verschillende gelegenheden gebruiken, als deel van de werkkleding van uw medewerkers, als promotie voor evenementen of om ze als relatiegeschenk weg te geven. Goedkope polo’s met een bedrukking zijn dus zeer veelzijdige relatiegeschenken, die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt binnen uw bedrijf.

Goedkope polo’s met bedrukking bestellen bij De PennenBoer!

Goedkoop bedrukte polo’s bestelt u eenvoudig online bij De PennenBoer. Als u ons concept al kent, dan behoeft het natuurlijk geen uitleg. U weet dan dat u online alle producten kunt bekijken en eenvoudig kunt bestellen. U kunt verscheidene producten plaatsen in uw winkelmandje en deze in één keer afrekenen. Voor nieuwe bezoekers is het handig om te weten dat u bij De PennenBoer ook gewoon online betaalt, en altijd een gratis digitale proefdruk ontvangt. Andere voordelen van De PennenBoer zijn: 

 • Scherpe prijzen;
 • Veel modellen;
 • Goede kwaliteit;
 • Snelle levering.

Goedkoop polo’s bedrukken & borduren

Goedkoop polo’s bedrukken bij De PennenBoer betekent zeker niet dat de bedrukking van een slechte kwaliteit is. Door de jarenlange ervaring van De PennenBoer worden uw geschenken altijd met de juiste bedrukkingstechniek bedrukt. Hierdoor ontstaat er een mooie bedrukking, die lang zal blijven zitten. Kwaliteit is erg belangrijk, omdat uw bedrijf hiermee wordt geassocieerd. De PennenBoer begrijpt dit!

Goedkoop polo’s bedrukken kan op twee verschillende manieren, middels een zeefdruk of een transferdruk. Bij beide mogelijkheden is het mogelijk om de polo’s in meerdere kleuren te bedrukken. Bij de technieken worden de bedrukkingen verscheidend aangebracht, maar wel met een goed eindresultaat. De PennenBoer bepaalt vooraf altijd van welke bedrukkingstechniek het beste gebruik kan worden gemaakt.

Goedkoop polo’s borduren behoort ook tot één van de mogelijkheden. Bij het borduren van een goedkope polo wordt een computer aangestuurde machine gebruikt. Door middel van een bepaald aantal steken wordt dan de bedrukking samengesteld op de goedkope polo. Voor meer informatie over onze goedkope polo’s of ander textiel, kunt u De PennenBoer altijd via onderstaande gegevens bereiken.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Goedkoop bedrukte polo’s combineren?

Combineer goedkoop bedrukte polo’s met zweetbandjes, thermosbekers of caps.