PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope koptelefoons bedrukken

Zoekt u een leuk geschenk dat opvalt, maar in deze tijd ook goed gebruikt kan worden? Laat dan koptelefoons bedrukken. Want tegenwoordig zien we ze weer steeds vaker tevoorschijn komen, de koptelefoons. Daarom is een koptelefoon bedrukken ook een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel. Ook is een bedrukte koptelefoon te gebruiken voor een groot aantal doelgroepen. Want een koptelefoon kan gebruikt worden voor het luisteren naar muziek of boek, kijken van een film of het bijwonen van een online vergadering. Kortom, veel mensen kunnen een bedrukte koptelefoon gebruiken. Laat daarom koptelefoons bedrukken bij De Pennenboer en deel deze uit. Daarnaast wordt er ook reclame gemaakt voor uw bedrijf wanneer de bedrukte koptelefoon gedragen wordt. Een win-win situatie dus!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope koptelefoons bedrukken

Goedkope koptelefoons die u in deze online shop kunt vindt zijn allen van uitstekende kwaliteit. Hoewel prijzen laag zijn, leveren deze artikelen niet in op kwaliteit en kunt u alsnog genieten van eersteklas geluid. Het assortiment bestaat uit verscheidene soorten koptelefoons die verschillen in budget en doelgroep.

Koptelefoons – Artikelen & doelgroep

Het aanbod omtrent deze relatiegeschenken is gevarieerd zodat men met elke doelgroep en budget een passende variant kan vinden. Zo hebben wij in ons assortiment de volgende artikelen:

  • Simpele oordopjes met meerdere oordopkapjes
  • Verstelbare koptelefoons

Behalve deze ‘standaard’ audioproducten die in deze categorie te verwachten zijn, heeft De PennenBoer ook artikelen waarmee de koptelefoons en oordopjes gecombineerd kunnen worden, zoals opbergmaterialen en telefoonhouders.

Oordopjes zijn de goedkoopste varianten en zijn zeer geschikt voor grote doelgroepen en groepen die doorgaans muziek luisteren vanaf de telefoon, denk hierbij aan jongeren. Voor de mensen die dergelijke relatiegeschenken op het werk willen gebruiken is een koptelefoon geschikter. Deze zit prettiger op het hoofd, is steviger en produceert ook een beter geluid.

Goedkoop koptelefoons bedrukken

Koptelefoons bedrukken wordt veelal gedaan middels een tampondruk die een kleine, maar doch opvallende bedrukking achterlaat. Een tampondruk is te vergelijken met een stempel die op kleine oppervlaktes duidelijke en gedetailleerde logo’s kan drukken. Promotieartikelen zoals koptelefoons die worden gedragen door de mensen, zijn populairder wanneer men als bedrijf de artikelen subtiel bedrukt.

Koptelefoons van De PennenBoer

Koptelefoons kunt u in een paar standaard kleuren verkrijgen bij De PennenBoer. Kleuren waaruit u kunt kiezen bij de meeste varianten zijn:

  • Zwart
  • Wit
  • Blauw
  • Rood

Sommige soorten zijn alleen in het zwart en wit te bestellen en bij oordopjes kunt u ze ook in het geel inkopen. U kunt deze informatie bij het product zelf vinden en wanneer uw gewenste kleur er niet bij zit, adviseren wij u om contact op te nemen met ons verkoopteam. Zij zullen dan aan de hand van het gewenste aantal en budget bepalen of er eventueel in een andere kleur geleverd kan worden.

Meer informatie

Wenst u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

 

Bekijk onze computer en telefonie producten

Behalve koptelefoons kunt u ook bij ons terecht voor pennenpuzzels en rekenmachines

Goedkope koptelefoons bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9