PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop sjaals bedrukken

Goedkoop sjaals bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam, dit laat u natuurlijk uitvoeren door De PennenBoer. Onze goedkoop bedrukte sjaals worden in grote aantallen ingekocht, waardoor wij deze relatiegeschenken tegen een lage prijs kunnen aanbieden. U levert bij De PennenBoer dus zeker niet in op de kwaliteit van het relatiegeschenk. Doordat uw logo of bedrijfsnaam op de bedrukte sjaal staat kunnen uw relaties of andere belanghebbende reclame voor uw bedrijf maken in de wintermaanden. Hiermee kunt u uw naamsbekendheid vergroten en nieuwe klanten binnenhalen. Sjaals laten bedrukken kan daarom een groot voordeel zijn voor uw bedrijf. Want het houdt niet alleen uw relaties en personeel warm in de wintermaanden. Daarnaast kunt u er als bedrijf extra conversies mee verdienen! Bekijk ons volledige aanbod hieronder en maak eenvoudig een keuze. Heeft u een sjaal gevonden? Laat De PennenBoer dan uw sjaal bedrukken en deel ze uit!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Duurzaam relatiegeschenk nodig? Laat een sjaal bedrukken

Een goedkope sjaal met bedrukking is een duurzaam relatiegeschenk. Want de bedrukte sjaal wordt niet na enkele keren gebruik weggegooid, maar kan door de ontvanger meerdere jaren gebruikt worden. Goedkope sjaals bedrukken met logo of andere bedrukking worden vrijwel het gehele jaar door gebruikt. In ons assortiment zitten namelijk zowel de uitvoeringen voor de winter, als de uitvoeringen voor de zomer. Ook vindt u verscheidene kwaliteiten terug in onze webshop. Wilt u de sjaals bedrukken en inzetten als promotieartikel? Kies dan voor een lagere kwaliteit. Wilt u een goede relatie verrassen met een mooi bedrukte sjaal? Ga dan voor een sjaal van een zwaardere kwaliteit. Hiermee zet u net een stap extra en kunt u uw waardering uitspreken. Weet u niet zo goed welke sjaal u moet kiezen? Onze specialisten kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze.

Bedrukte sjaals en andere geschenken inzetten binnen uw eigen bedrijf

Goedkoop sjaals bedrukken van een zwaardere kwaliteit kunt u ook prima binnen uw eigen bedrijf gebruiken. U kunt uw bedrijfskleding op deze manier aanvullen. Werknemers die worden voorzien van een bedrukte sjaal, zullen dit zeker waarderen. Zeker wanneer uw werknemers veel buiten zijn of veel op pad moeten. Tevens straalt een bedrukte sjaal professionaliteit uit naar de klant. Een sjaal bedrukken voor uw gehele personeel kan eenvoudig geregeld worden bij De PennenBoer. Of u nu kiest voor een goedkope sjaal bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of iets anders, De PennenBoer kan het voor u uitvoeren. Daarnaast kunt u ook net een stapje verder gaan en de sjaals bedrukken met de namen van de werknemers.

Is een bedrukte sjaal toch niet iets waar u naar opzoek bent? Of wilt u het assortiment nog verder aanvullen? Dan hebben wij bij De PennenBoer ook nog producten als handschoenenmutsen en nog veel meer. Naast sjaals bedrukken kunt u dus meerder kledingstukken voor de winter bedrukken. Wij beschikken over een breed assortiment van goedkope promotieartikelen tot duurzame relatiegeschenken. Daarom kan vrijwel elk bedrijf een geschikt geschenk vinden. Bij De PennenBoer bent u dus op het juiste adres wanneer u opzoek bent naar unieke en leuke geschenken voor uw relaties, personeel of andere belanghebbenden.

Goedkope sjaals laten bedrukken bij De Pennenboer

Goedkoop sjaals bedrukken gebeurt middels een transferdruk. Iedere sjaal heeft aparte bedrukkingseigenschappen, zoals grootte, etc. De PennenBoer zal dan ook per bestelling apart bekijken hoe uw wensen in de praktijk gebracht kunnen worden. Ongeacht de bestelde producten, u krijgt altijd een gratis digitale proefdruk. Dan heeft u een beeld van de bedrukte geschenken en kunt u op basis daarvan een keuze maken. Wilt u nog wat aanpassen? Dan is dat zeker mogelijk. Wij gaan de sjaal bedrukken wanneer u tevreden bent. De PennenBoer helpt u graag! Bekijk ons assortiment en plaats uw bestelling. Wij verzorgen kwaliteit, een scherpe prijs en een snelle levering!

Voor vragen aan onze gespecialiseerde medewerkers kunt u altijd contact opnemen via onderstaande gegevens. Onze specialisten helpen u zo goed mogelijk verder en bieden altijd het juiste advies. De PennenBoer is zowel telefonisch als per e-mail vanuit België te bereiken. De telefoonnummers kunt u iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bellen en een mail sturen kan vanzelfsprekend altijd. Hieronder staan onze gegevens om contact met ons op te nemen.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Goedkoop sjaals bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10