PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu's bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Goedkope paraplu’s met bedrukking zijn zeer gewilde relatiegeschenken bij De PennenBoer. In Nederland is het weer niet te voorspellen, hoge temperaturen in de winter tegen lage temperaturen met neerslag in de zomer. Alles kan in Nederland voorkomen. Niemand houdt ervan om door neerslag nat te worden, vooral niet als iemand onderweg is ergens naar toe. Denk bijvoorbeeld aan een belangrijke afspraak, het is erg onprofessioneel als diegene hier helemaal doorweekt aankomt. Een goedkope paraplu met bedrukking biedt hiervoor uitkomst en zal zeker geapprecieerd worden.

Een goedkope paraplu met bedrukking weggeven 

Een goedkope paraplu met bedrukking kunt u dus zeer eenvoudig weggeven. Natuurlijk hoeft dit geschenk niet perse persoonlijk te worden weggegeven. Als u bij de uitgang of receptie van uw bedrijf een mooie bedrukte paraplubak neerzet, met daarin uw eigen bedrukte paraplu’s, kunnen bezoekers deze zelf meenemen als het slecht weer is. 

Goedkope paraplu’s met bedrukking hoeven natuurlijk niet te worden weggegeven met slecht weer. Dit kan ook prima als de zon schijnt, bij dit geschenk is het eigenlijk altijd mogelijk. Vooral omdat het weer in Nederland niet te voorspellen is. 

Goedkope paraplu’s met bedrukking – soorten

Een goedkope bedrukte paraplu kunt u bij De PennenBoer in verschillende soorten en maten bestellen en laten bedrukken. De soorten goedkope paraplu’s die u bij ons kunt bestellen zijn:

  • golfparaplu’s;
  • automatische paraplu’s;
  • stormparaplu’s.  

Goedkope paraplu’s bedrukken

Goedkope paraplu’s worden op speciale manieren bedrukt. Meestal gebeurt dit via een transfer- of zeefdruk. Hierbij verschilt de grootte van bedrukking per techniek en per geschenk. Bij De PennenBoer heeft u niettemin ook de keuze om het geschenk custom made te laten produceren en bedrukken. 

Een goedkope paraplu bedrukken en produceren via custom made is een originele optie. Met deze techniek kunt u de keuzes geheel zelf maken. Hierbij kunt u denken aan de afmeting van het geschenk tot aan de kleur. De kleur kan zelfs uw eigen PMS-kleur zijn!

Natuurlijk geven wij u hier graag meer informatie over, u kunt ons gemakkelijk bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer geschenken

Voor meer geschenken kunt u kijken bij klokken, zonnebrillen en reisartikelen!

Paraplu's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.