PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu's bedrukken

Paraplu’s met bedrukking zijn zeer gewilde relatiegeschenken bij De PennenBoer. In Nederland is het weer niet te voorspellen, hoge temperaturen in de winter tegen lage temperaturen met neerslag in de zomer. Alles kan in Nederland voorkomen als het gaat om het weer. Niemand houdt ervan om door regen nat te worden, vooral niet als iemand onderweg is naar een belangrijke afspraak. Het kan erg vervelend en onprofessioneel zijn als diegene er helemaal doorweekt aankomt. Een goede paraplu met bedrukking biedt hiervoor uitkomst en zal zeker geapprecieerd worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor uw relaties of klanten? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod paraplu’s die u kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Het bestellen van de bedrukte paraplu’s kan eenvoudig en snel via onze gebruiksvriendelijke webshop. U kunt ook contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag of als u meer informatie behoeft.

Goedkope paraplu met bedrukking kopen

Een goedkope paraplu met bedrukking kunt u dus zeer eenvoudig weggeven. Natuurlijk hoeft dit geschenk niet per se persoonlijk te worden weggegeven. Als u bij de uitgang of receptie van uw bedrijf een mooie paraplubak neerzet, maar daarin uw eigen bedrukte paraplu’s, kunnen bezoekers deze zelf meenemen als het slecht weer is. Een paraplu hoeft natuurlijk niet altijd worden weggeven met slecht weer. Dit kan ook prima als de zon schijnt, bij dit geschenk is het eigenlijk altijd mogelijk. Vooral omdat het weer in Nederland niet te voorspellen is.

Bij De Pennenboer beschikken we over een ruim aanbod paraplu’s. De paraplu’s zijn te verkrijgen in verschillende modellen en kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een golfparaplu, automatische paraplu of een speciale stormparaplu. Al deze paraplu’s kunt u laten bedrukken met een eigen opdruk. Kies bijvoorbeeld voor het logo van uw bedrijf of een leuke tekst.

De paraplu’s uit ons assortiment worden op een speciale manier bedrukt. Dit gebeurt meestal via een transferdruk of zeefdruk. Hierbij verschilt de grootte van bedrukking per techniek en per geschenk. Bij De Pennenboer heeft u ook de keuze om het geschenk custom made te laten produceren en bedrukken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de paraplu’s helemaal in de huisstijl van het bedrijf te laten produceren.

Bedrukte paraplu’s en andere geschenken online bestellen

De Pennenboer is dé leverancier voor unieke relatiegeschenken en promotieartikelen. Zo kunt u met de paraplu’s klanten en relaties blij maken, maar u kunt er ook nieuwe klanten mee werven. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het laten bedrukken van de goedkope paraplu’s. Een goedkope paraplu bedrukken en produceren via custom made is een originele optie. Met deze techniek kunt u keuzes geheel zelf maken. Hierbij kunt u denken aan de afmeting van het geschenk tot aan de kleur. De kleur kan zelfs uw eigen PMS-kleur zijn.

Natuurlijk geven wij u graag meer informatie over het laten bedrukken van paraplu’s en andere geschenken. Hiervoor kunt u zowel telefonisch als via de mail contact met ons opnemen. Naast parpalu’s kunt u bij ons ook terecht voor fleecedekensijskrabbers en strandartikelen. Bekijk nu het uitgebreide aanbod aan relatiegeschenken en bestel eenvoudig online het perfecte promotieartikel voor uw bedrijf!

Paraplu's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima uitvoering en goede service

Gillian uit Tongeren

10

Goede service goede levering goede prijs klantvriendelijkheid is super

Daniël uit Bergen op Zoom

10

Heel goede service!

Sint Ursula Instituut uit Wilrijk

9

Aanstekers

Timmy uit -

10