PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu's bedrukken

Paraplu’s met bedrukking zijn zeer gewilde relatiegeschenken bij De PennenBoer. In Nederland is het weer niet te voorspellen, hoge temperaturen in de winter tegen lage temperaturen met neerslag in de zomer. Alles kan in Nederland voorkomen als het gaat om het weer. Niemand houdt ervan om door regen nat te worden, vooral niet als iemand onderweg is naar een belangrijke afspraak. Het kan erg vervelend en onprofessioneel zijn als diegene er helemaal doorweekt aankomt. Een goede paraplu met bedrukking biedt hiervoor uitkomst en zal zeker geapprecieerd worden. Laat daarom paraplu’s bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit. U kunt bijvoorbeeld een paraplu bedrukken en uitdelen aan uw werknemers. Hierdoor kunnen zij droog op kantoor of bij een afspraak aankomen. Daarnaast kunnen zij er ook gebruik van maken buiten werktijden. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Voordelig paraplu bedrukken bij De Pennenboer

Zoekt u naar een geschikt relatiegeschenk voor uw relaties of klanten? Dan heeft De Pennenboer een uitgebreid assortiment voor u beschikbaar! Wij bieden onder andere een breed aanbod van paraplu’s die u kunt bedrukken. Door een paraplu te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kunt u veel reclame maken en houdt u uw relaties, werknemers, klanten en anderen ook nog eens droog. Daarnaast is het weggeven van een bedrukte paraplu erg eenvoudig. Heeft u bijvoorbeeld een receptie of staat u op een beurs? Geef dan een bedrukte paraplu mee. Of zet de bedrukte paraplu’s bij de uitgang van uw bedrijf. Wanneer het regent kunnen bezoekers de paraplu meenemen en blijven ze droog. Daarmee scoort u zeker bij relaties en klanten! Een paraplu bedrukken en uitdelen kan in principe het hele jaar door. Want het weer in Nederland is niet te voorspellen. Laat daarom een paraplu bedrukken en deel ze uit!

Uitgebreid assortiment bedrukte paraplu’s

Wanneer u op zoek bent naar paraplu’s om te bedrukken, dan heeft De Pennenboer keuze genoeg. Want bij ons kunt u onder andere kiezen voor een golfparaplu, stormparaplu of een automatische paraplu. Alle paraplu’s kunt u bedrukken naar eigen smaak. Wij bedrukken de paraplu’s meestal met een transferdruk of zeefdruk. Hiermee komt de bedrukking het beste tot het recht. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een paraplu te bedrukken en te produceren geheel naar eigen smaak, echt custom made! Hierdoor kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de paraplu’s helemaal in de huisstijl van uw bedrijf te laten produceren. Een paraplu bedrukken was nog nooit zo makkelijk, met zoveel mogelijkheden! Laat daarom paraplu’s bedrukken bij De Pennenboer, want wij leveren topkwaliteit en uitstekende service tegen een scherpe prijs! Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Paraplu bedrukken en andere relatiegeschenken online bestellen

Naast dat De Pennenboer uw paraplu kan bedrukken naar uw wensen, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Want De Pennenboer is dé leverancier van unieke relatiegeschenken en promotieartikelen. Wilt u naast een paraplu nog meer bedrukken? Dan is dat zeker mogelijk! Wij helpen u graag met het vinden van de juiste geschenken om zo onder andere uw relaties te verrassen of nieuwe klanten te werven. Is een paraplu bedrukken toch niet wat u zoekt? Dan bieden wij nog veel meer voor u aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze fleecedekens, ijskrabbers of promotieartikelen? Bekijk ons volledig assortiment eenvoudig online en bestel het gewenste geschenk gemakkelijk via onze website!

Heeft u vragen over onze producten of over het bedrukken van de producten? Of wilt u advies ontvangen voor het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste beslissing en het vinden van de gewenste geschenken. Wij zijn eenvoudig te bereiken via ons telefoonnummer, emailadres of de live chat op onze website. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Paraplu's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10