PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu bedrukken

In Nederland is het weer niet te voorspellen, hoge temperaturen in de winter tegen lage temperaturen met neerslag in de zomer. Alles kan in Nederland voorkomen als het gaat om het weer. Laat daarom een paraplu bedrukken en deel de bedrukte paraplu uit! Want niemand houdt ervan om door regen nat te worden, vooral niet als iemand onderweg is naar een belangrijke afspraak. Daarom kan een bedrukte paraplu erg handig zijn. Een goede paraplu bedrukken voor uw klanten, relaties en werknemers is daarom een ideaal en handig relatiegeschenk. Wilt u een paraplu bedrukken? Dat kunt u eenvoudig en snel bij De PennenBoer doen! Laat paraplu’s bedrukken en deel deze uit aan uw werknemers, relaties of klanten! Hierdoor kunnen zij droog op kantoor of bij een afspraak aankomen. Daarnaast kunnen zij er ook gebruik van maken buiten werktijden en maken zij tegelijkertijd reclame met de bedrukte paraplu’s.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Voordelig paraplu bedrukken bij De PennenBoer

Door een paraplu te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kunt u op een mooie en leuke manier reclame voor uw bedrijf laten maken. Daarnaast houdt u uw relaties, werknemers, klanten en anderen ook nog eens droog. Heeft u bijvoorbeeld een receptie, grote bijeenkomst of staat u op een beurs? Laat dan een paraplu bedrukken en deel deze uit aan alle mensen die aanwezig zijn of langskomen. Of zet de bedrukte paraplu’s bij de uitgang van uw bedrijf. Wanneer het regent kunnen bezoekers de paraplu meenemen en blijven ze droog. Daarmee scoort u zeker bij relaties en klanten! Door een paraplu te bedrukken met logo of bedrijfsnaam kan diegene direct reclame voor uw bedrijf maken. Een paraplu bedrukken en uitdelen kan in principe het hele jaar door. Want het weer in Nederland is niet te voorspellen. Laat daarom een paraplu bedrukken en deel ze uit!

Uitgebreid assortiment te bedrukken paraplu’s

Wilt u een paraplu laten bedrukken? Dan biedt De PennenBoer een ruim assortiment aan. Dankzij het ruime aanbod bieden wij keuze genoeg en kan vrijwel elk bedrijf een geschikte paraplu bedrukken. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit een golfparaplu, stormparaplu of een automatische paraplu. Alle paraplu’s kunt u bedrukken naar eigen smaak. Daarnaast kunt u bij ons ook custom made paraplu’s bedrukken! Hierdoor kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de paraplu’s helemaal in de huisstijl van uw bedrijf te laten produceren. Een paraplu bedrukken was nog nooit zo makkelijk en ook nog eens met zoveel mogelijkheden! Laat daarom paraplu’s bedrukken bij De PennenBoer. Want wij leveren topkwaliteit en uitstekende service tegen een scherpe prijs! Paraplu laten bedrukken bij De PennenBoer? Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Vragen, advies of andere relatiegeschenken? Wij helpen graag!

Naast paraplu’s bedrukken met logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp, kunnen wij bij De PennenBoer nog veel meer voor u betekenen. Want De PennenBoer is dé leverancier van unieke relatiegeschenken en promotieartikelen. Wilt u andere producten laten bedrukken omdat een paraplu bedrukken toch niet iets is wat u zoekt? Geen zorgen! Want wij bieden nog veel meer geschenken aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze fleecedekensijskrabbers of diverse promotieartikelen? Bekijk ons volledig assortiment eenvoudig online en bestel het gewenste geschenk gemakkelijk via onze website! Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste beslissing en het vinden van de juiste geschenken. Wij zijn eenvoudig te bereiken via ons telefoonnummer, emailadres of de live chat op onze website.

Paraplu bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10