Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (4)
 2. 5 tot 7 werkdagen (12)
 3. 8 tot 10 werkdagen (12)
Minimale afname
 1. 25 (20)
 2. 100 (3)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Overig (1)
 3. Polyester (47)
Bedrukking
 1. 1 kleur (48)
 2. 2 kleuren (47)
 3. 3 kleuren (21)
 4. 4 kleuren (21)
 5. Fullcolor (8)

Paraplu's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Het weer in België is nooit te voorspellen. In de zomer kan het heerlijk warm zijn maar ook kunnen we ieder seizoen te maken krijgen met onvoorspelbare regenbuien. Omdat niemand ervan houdt om nat te worden, is de paraplu een uitstekend en gewild relatiegeschenk. Wie is er nou niet blij om een paraplu te krijgen? Paraplu’s kunt u uitdelen op verschillende plekken en bij verschillende gelegenheden. Deel deze uit aan uw klanten wanneer zij uw kantoorpand verlaten en het buiten regent of deel goedkope en bedrukte paraplu’s uit op een evenement. Voor uw relaties kunt u kiezen voor een luxer model zoals de stormparaplu die nog een hele lange tijd zal meegaan. Bedrukte paraplu’s zijn ook uitstekende reclame voor u bedrijf. De paraplu’s worden altijd buiten gebruikt en door velen gezien. Er komen tal van mensen in aanraking met uw bedrijfsnaam wanneer zij de paraplu op straat zien. Dit zal uw naamsbekendheid natuurlijk vergroten. 

Paraplu’s bedrukken

Voor allerlei soorten paraplu’s in verschillende prijsklassen kunt u terecht op goedkooppennenbedrukken.be. Goedkope paraplu’s zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf € 0,63. Deze goedkope simpele paraplu’s kunt u in grote hoeveelheden bestellen en uitdelen ter promotie. Naast simpele paraplu’s die u in grote hoeveelheden kunt bestellen bieden wij ook luxere paraplu’s zoals golfparaplu’s, automatische paraplu’s en stormparaplu’s. Ook zijn er de opvouwbare paraplu’s die gemakkelijk in een tas kunnen worden meegenomen. Alle paraplu’s kunt u bestellen en schenken aan (toekomstige) klanten of vaste relaties. Verblijd ook uw werknemers met een fijne bedrukte paraplu. De paraplu’s kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. Dit kan door middel van transfer-of zeefdruk.

Promotiegeschenken en relatiegeschenken bij Pennenboer Belgie

Naast diverse soorten paraplu’s kunt u bij de Pennenboer België terecht voor vele andere soorten artikelen die u allen kunt laten bedrukken. Voor de herfst en winter bieden wij ook regenpakken, sjaals en mutsen. Maar ook kunt u bij ons terecht voor vele zomerse artikelen, kantoor artikelen of kleding. Alle artikelen worden weergegeven per categorie op goedkooppennenbedrukken.be. Bekijk het aanbod en plaats uw bestelling. Alle artikelen kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam,- logo of een andere gewenste bedrukking. Voor vragen of hulp kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bieden kwaliteit tegen scherpe prijzen. De door u geplaatste bestelling zal snel geleverd worden!