PERSOONLIJK ADVIES

Fietslampjes bedrukken

In de schemer of in het donker heeft u niet genoeg aan reflectoren die standaard aan de trappers van de fiets zitten. Hiermee bent u niet goed zichtbaar voor de andere weggebruikers. Hierdoor loopt vooral de fietser veel gevaar en is een kans op een ongeluk een stuk groter. Dankzij fietslampjes bent u als fietser een stuk beter zichtbaar en wordt de kans op een ongeluk aanzienlijk kleiner. Dankzij goede led fietslampjes die aan en uit te schakelen zijn zonder dynamo kunt u veilig de weg op. Hiermee zorgt u niet alleen voor een betere zichtbaarheid van de fietser, maar kunt u als bedrijf ook beter zichtbaar worden. Laat fietslampjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Daarmee zorgt u er ook voor dat uw bedrijf regelmatig naar voren komt tijdens het fietsen. Ook bent u hiermee de redder in nood tijdens de donkere dagen. Laat daarom fietslampjes bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit aan uw relaties, klanten of andere doelgroepen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Fietslampjes bedrukken: Meer zichtbaarheid voor iedereen

Kiest u ervoor om fietslampjes te bedrukken? Dan is de zichtbaarheid niet alleen bedoeld voor uw bedrijf, maar ook voor de fietser. Doordat de fietser dit geschenk ook goed kan gebruiken in het donker is dit een ideale win-win situatie. Een zeer praktisch en dankbaar geschenk voor de voor een grote doelgroep. Direct op te bergen in de broekzak, jas en tas en in de donkere avond- of ochtenduren kunnen de bedrukte fietslampjes gebruikt worden. Deze fietslampjes zullen weinig tot geen ruimte in beslag nemen. Dankzij een voor en achterlicht wordt iedere fietser zichtbaar. Vele politie controles en boetes zullen bespaard blijven. Daarnaast is dit een duurzaam product die voor een langere tijd mee zal gaan. Hierdoor komt uw bedrijf dankzij de bedrukking meerdere keren naar voren bij de ontvanger en wellicht de mensen daaromheen. Ook kunnen de bedrukte fietslampjes gedeeld worden met anderen waardoor uw bedrijfsnaam of logo ook te zien zijn bij andere mensen.

Bedrukte fietslampjes combineren met andere geschenken

Veel fietser gebruiken dagelijks meer producten op hun fiets dan alleen de fietslampjes. Door fietslampjes te bedrukken slaat u natuurlijk al een goede slag, maar u kunt dus meerdere producten bedrukken en uitdelen om de dagelijks fietstocht wat aangenamer te maken. Hierbij kunt u onder andere denken aan zadelhoesjes, poncho’s of oordopjes. Dankzij deze geschenken kunt u de fietser onderweg van dienst zijn om droog over te komen en lekker met muziek of een boek in de oren de tocht afleggen. Daarnaast kunt u door middel van de zadelhoesjes een droge zadel bieden wanneer het toch geregend heeft wanneer diegene de fiets buiten had staan. Kortom, deze geschenken kunnen goed meegegeven worden bij bedrukte fietslampjes. Wilt u een mooi pakket geven aan uw relaties, werknemers of andere doelgroepen die vaak fietsen? De Pennenboer helpt u hier graag bij!

Vragen, meer informatie of advies aanvragen? Neem contact op!

Bij De Pennenboer kunt u fietslampjes bedrukken, maar ook een groot aantal andere relatiegeschenken en promotieartikelen. Dankzij het uitgebreide aanbod kunnen wij voor elk bedrijf en elke doelgroep de juiste geschenken bedrukken. Wilt u graag meer informatie ontvangen, heeft u vragen of wilt u graag advies op maat krijgen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via ons telefoonnummer, mailadres of de live chat op onze website. Samen met ons kunt u prachtige relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken. Daarmee kunt u uw relaties, werknemers en andere doelgroepen op een positieve manier verrassen, maar ook aan uw branding werken en uw naamsbekendheid vergroten. Bekijk ons uitgebreide assortiment eenvoudig online en bestel gemakkelijk via de website. Ongeacht het product dat u wilt laten bedrukken, u krijgt altijd een gratis digitale proefdruk. Daardoor kunt u het resultaat alvast zien en is het mogelijk om eventueel nog enkele wijzigingen door te voeren.

Fietslampjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10