PERSOONLIJK ADVIES

Barbecue artikelen bedrukken

Zoekt u een echt zomers geschenk? Laat dan een barbecue en het bijbehorende gereedschap bedrukken bij De Pennenboer. Bij de Pennenboer kunt u bijvoorbeeld een barbecue laten bedrukken met uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam. U kunt de bedrukte barbecue aan uw zakenrelaties of medewerkers geven. Daarnaast kunt u er ook een mooi pakket van maken. Laat een barbecue bedrukken, maar laat daarnaast ook een BBQ schort bedrukken of kies voor BBQ gereedschap. Wanneer u een barbecue of BBQ schort laat bedrukken bij De Pennenboer heeft u veel keuze. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online! Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

BBQ schort en andere accessoires bedrukken

Gaat u barbecueën, dan heeft u meer nodig dan alleen een barbecue. Denk bijvoorbeeld ook aan een BBQ schort, gereedschap en diverse andere zaken. De Pennenboer biedt een ruim barbecue assortiment dat u kunt bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Laat bijvoorbeeld een barbecue bedrukken met logo. Of kies voor een BBQ schort met bedrukking. Dankzij de verschillende producten kunt u een mooi BBQ pakket samenstellen. Naast een barbecue, BBQ schort en gereedschap bieden wij ook wat specialere gereedschap zoals een hamburger pers, steak snij set, grill rek of hamburgergrill rek. Wilt u een BBQ bedrukken, BBQ schort bedrukken of toch een ander product? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres!

Barbecue pakket bedrukken

Wilt u een barbecue laten bedrukken? Dan kunt u er een mooi pakket van maken. Wanneer u een bedrukte barbecue weggeeft kunt u er ook wat vlees en drinken bij doen. Laat daarnaast ook een BBQ schort bedrukken of kies ervoor om BBQ gereedschap met uw logo mee te geven. Hierdoor kunt u een mooi persoonlijk geschenk samenstellen. Daarmee heeft de ontvanger niet alleen mooi BBQ gereedschap, maar kan dit ook meteen gebruikt worden door het vlees en het drankje. Een prachtig geschenk voor in de zomer! Wilt u een BBQ of BBQ schort bedrukken? Bekijk ons aanbod en bestel online! De Pennenboer helpt u graag bij het bedrukken van de barbecue en BBQ schorten. Wij denken graag met u mee!

Scherpe prijs, topkwaliteit en breed assortiment

Naast de barbecue, BBQ short en BBQ gereedschap bedrukken biedt De Pennenboer een veel ruimer assortiment. Wilt u een mooi zomers geschenk bedrukken? Dan bieden wij bijvoorbeeld petten of slippers. Zoekt u een geschenk dat vrijwel het hele jaar door gebruikt kan worden? Dan bieden wij onder andere paraplu’s of handdoeken. Bekijk ons volledig aanbod eenvoudig via onze website. Wij bieden uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en een goede service. Daarnaast leveren wij vrijwel altijd binnen de afgesproken levertijd. Heeft u vragen over ons assortiment, wilt u meer informatie over het bedrukken of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze werknemers denken graag met u mee. Samen komt u tot een prachtig geschenk. Wij zijn te bereiken via de telefoon, mail of gebruik de live chat op onze website.

Barbecue artikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9