PERSOONLIJK ADVIES

Bamboe pennen bedrukken

Ben je op zoek naar een duurzaam promotieartikel of relatiegeschenk? Dan zijn bamboe pennen zeker wat voor jouw bedrijf! Bamboe pennen bedrukken kan op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld de bamboe pennen bedrukken op de clip of op de body van de pen. Hier kun je bijvoorbeeld de bedrijfsnaam of logo bedrukken. Een bedrukte bamboe pen uitdelen aan jouw relaties of weggeven als promotieartikel kan een goede manier van branding zijn. Een pen wordt namelijk dagelijks gebruikt. Wanneer de pen wordt gebruikt zal diegene steeds weer opnieuw worden herinnerd aan uw bedrijf door middel van de bedrukking. Daarnaast geven bedrukte bamboe pennen aan dat jij aan het milieu denkt. Bekijk ons assortiment bamboe pennen hieronder en bestel de gewenste pennen eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop bamboe pennen bedrukken

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijkere factor binnen het bedrijfsleven. Wanneer u als bedrijf wilt uitstralen dat u duurzaam bent of daarin investeert kunt u dit al laten merken in de kleine dingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het gebruik van duurzame bamboe pennen? Bamboe is een ideale grondstof voor een pen. Bamboe is overigens een stevig en erg duurzaam materiaal. Omdat bamboe snel groeit en daardoor vaak geoogst kan worden. Verder is het ook nog eens biologisch afbreekbaar. Met een bedrukte bamboe pen kunt u een geschenk bieden dat er stijlvol en elegant uitziet. Omdat een bamboe pen een andere uitstraling heeft dan de gewone balpen zult u opvallen bij uw relaties. Daarnaast is het ook nog eens een mooi duurzaam geschenk. De Pennenboer heeft een breed assortiment bamboe pennen die u kunt bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Bekijk het assortiment en bestel de gewenste pen eenvoudig online.

Assortiment bamboe pennen

Door een bamboe pen te bedrukken kunt u de branding van uw bedrijf versterken. Het lijkt een klein product wat weinig impact heeft, maar hoeveel bedrukte pennen heeft u thuis liggen? Een pen wordt vaak weggegeven door verschillende bedrijven. Daarnaast gebruiken we de pen zowat iedere dag. Hierdoor heeft uw relatie uw bedrukte bamboe pen meerdere keren in de hand. Elke keer dat de bedrukte pen gebruikt wordt zal diegene weer herinnert worden aan uw bedrijf. Door een bamboe pen te bedrukken maakt u nog meer indruk. Want de uitstraling van bamboe pennen is anders en laat u met een bedrukte bamboe pen zien dat duurzaamheid belangrijk is voor uw bedrijf. Bij De Pennenboer hebben wij een ruim assortiment bamboe pennen die u kunt bedrukken. Zo bieden wij onder andere:

  • Bamboe pen en potlood set
  • Bamboe pen in een bijpassend doosje
  • Touchscreen pennen van bamboe
  • Bamboe pennen set

Bij De Pennenboer kunt u de bamboe pennen bedrukken of laten graveren. U kunt uw bedrukking laten bedrukken op de body van de pen, maar ook op de clip. Daarnaast is het mogelijk om het doosje van de bamboe pennen of verschillende sets ook te bedrukken. Gaat u voor het graveren van een bamboe pen? Dan heeft u een mooi en speciaal relatiegeschenk met een luxe uitstraling. Hoe de bamboe pennen eruit komen te zien heeft u geheel in eigen hand. Wilt u advies? Of heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op! Onze specialisten helpen u graag verder en voorzien u van advies op maat. De Pennenboer helpt u graag met bamboe pennen bedrukken of graveren!

Eenvoudig bestellen bij De Pennenboer

Wilt u graag duurzame bamboe pennen laten bedrukken en bestellen tegen een scherpe prijs? Dat kan heel eenvoudig bij De Pennenboer. Kies de gewenste bamboe pen uit ons assortiment en lever de gewenste bedrukking aan. Dan ontvangt u een gratis digitale proefdruk van ons, hierdoor kunt u alvast het resultaat zien. Wanneer u akkoord gaat met de proefdruk? Dan gaan wij de bamboe pennen bedrukken of graveren. Wilt u nog wat veranderen? Dan is dat geen probleem! Wij beginnen pas met de bamboe pennen bedrukken wanneer u tevreden bent. Zoekt u toch wat anders dan een bedrukte bamboe pen? Dan hebben wij onder andere nog veel meer duurzame producten of andere soorten pennen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies over bamboe pennen of andere producten? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag. Samen met u zoeken wij het ideale relatiegeschenk of promotieartikel dat bij uw onderneming past!

Bamboe pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10