PERSOONLIJK ADVIES

Onderzetters bedrukken

Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk of promotieartikel? Laat dan bijvoorbeeld onderzetters bedrukken! Bij De PennenBoer kunt u zelf bepalen wat er op de onderzetters bedrukt moet worden. Laat bijvoorbeeld onderzetters met logo, bedrijfsnaam of andere ontwerpen bedrukken. Hier heeft u geheel controle op. Bekijk het ruime assortiment van De PennenBoer. Dankzij een bedrukte onderzetter wordt de tafel niet beschadigd, maar komen er bijvoorbeeld ook geen kringen op de tafel. Daarnaast is het een leuke manier om uw bedrijfsnaam of logo naar voren te brengen op tafel. Hierdoor kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Wilt u ook onderzetters met logo of bedrijfsnaam bedrukken? Bekijk het assortiment en bestel online! Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Onderzetters laten bedrukken bij De PennenBoer

De bedrukte onderzetters zorgen ervoor dat een tafel niet beschadigd wordt en dat er geen kringen ontstaan. Naast het beschermen van een tafel, kunt u met onderzetters bedrukken ook zorgen voor meer naamsbekendheid. Want de bedrukte onderzetters worden gebruikt en zo komt uw logo telkens weer op een tafel te liggen. Iedereen heeft andere wensen, daarom heeft De PennenBoer veel verschillende keuzes. Dankzij een uitgebreid assortiment hebben wij voor iedereen wel een geschikte onderzetter die u kunt bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan ronde, vierkant of rechthoekige onderzetters die u kunt laten bedrukken. Daarnaast bieden wij ook diverse materialen aan, zoals leisteen, kunststof, kurk of bamboe. Wilt u onderzetters laten bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen een topservice, uitstekende kwaliteit tegen een scherpe en betaalbare prijs! Laat daarom onderzetters bedrukken bij De PennenBoer.

Onderzetters in combisets bedrukken

Bij De PennenBoer kunt u onderzetters bedrukken die gecombineerd zijn met andere producten. Bijvoorbeeld een onderzetter met een muismat erbij, beide kunnen bedrukt worden. De combiset; onderzetter en muismat zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, alles rond, alles vierkant of een combinatie. Kortom, er is veel mogelijk. Deze combiset is erg handig voor het inrichten van een werkplek. Daarmee denkt u niet alleen aan de muismat, maar biedt u ook een bedrukte onderzetter aan voor het kopje koffie, thee of iets anders. Daarnaast bieden wij nog diverse andere soorten onderzetters. Wilt u onderzetters personaliseren? Dan is dat ook mogelijk! Wij kunnen vrijwel alles op de onderzetters bedrukken. Misschien wilt u graag een mooie foto, tekst of een combinatie daarvan laten bedrukken op de onderzetters. Wij denken graag met u mee. Samen met De PennenBoer kunt u prachtige onderzetters laten bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties en medewerkers.

Onderzetters bedrukken en combineren met andere producten

Het is ook leuk om de bedrukte onderzetters te combineren met ander producten. De PennenBoer biedt een groot assortiment met verschillende soorten producten. Alle producten kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. Maar het is ook mogelijk om de producten onbedrukt te bestellen. Hierdoor heeft u vele mogelijkheden en kunt u onderzetters bedrukken, maar ook leuke combinaties maken met andere producten. Onderzetters kun je bijvoorbeeld leuke combineren met theeglazen, mokken, bierglazen of diverse andere glazen of kopjes. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd een gratis digitale proefdruk. Wilt u iets wijzigen? Dan is dat zeker mogelijk, want wij gaan uw producten alleen bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking van kwaliteit tegen een scherpe prijs! Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen. Dit kan via: 074 – 711 0211, u kunt mailen naar info@pennenboer.nl via de chat op de site.

Onderzetters bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9