PERSOONLIJK ADVIES

Portemonnee bedrukken

Goedkoop een portemonnee bedrukken? Dat kan bij De PennenBoer! Dankzij verschillende bedrukkingstechnieken die bij dit relatiegeschenk gebruikt kunnen worden, kunt u echt uw eigen draai geven aan een portemonnee bedrukken. Hierdoor kunt u een uniek relatiegeschenk creëren en uitdelen aan uw klanten, relaties of medewerkers. Dankzij een portemonnee bedrukken kunt u ook reclame laten maken voor uw bedrijf. Want wanneer er iets betaalt moet worden, dan wordt de bedrukte portemonnee gepakt en zal de bedrukking te zien zijn. Daarnaast worden portemonnees door vrijwel iedereen gebruikt. Hierdoor kunt u een grote doelgroep bereiken. Bent u dus op zoek naar een bruikbaar relatiegeschenk? Laat dan een portemonnee bedrukken bij De PennenBoer! Bekijk ons assortiment en bestel online. Heeft u vragen of wilt u advies? De medewerkers van De PennenBoer denken graag met u mee!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Portemonnees bedrukken

Een bedrukte goedkope portemonnee is een product dat in het dagelijks leven veel gebruikt wordt. Men rekent even snel wat af bij de supermarkt, en heeft met een goedkope bedrukte portemonnee altijd geld bij zich. Echter is een goedkope portemonnee met bedrukking ook erg handig om uw pasjes en identiteitsbewijzen, zoals uw rijbewijs mee te nemen. De PennenBoer biedt u portemonnees van kwaliteit aan tegen een lage prijs. Zo kunt u, uw relaties een relatiegeschenk aanbieden dat veel gebruikt zal worden door hen en u veel extra promotie zal opleveren.

Goedkope bedrukte portemonnees zijn bij De PennenBoer verkrijgbaar in verschillende materialen en soorten, zoals:

  • lederen dames of heren uitvoeringen;
  • sleutelhanger uitvoeringen;
  • uitvoering speciaal voor munten;
  • polyester uitvoeringen.

Portemonnees bedrukken

Portemonnees bedrukken gebeurt met verschillende bedrukkingstechnieken, omdat deze relatiegeschenken van verschillende materialen zijn gemaakt. Ieder materiaal is geschikt voor een andere bedrukkingstechniek en vice versa. De PennenBoer weet precies hoe de door u uitgekozen uitvoering het beste kan worden bedrukt.

Reliëf

Goedkope lederen portemonnees kunnen worden ingestanst, er ontstaat een reliëf. Dit heeft een chique uitstraling. Een reliëf is niet extreem opvallend, daardoor heeft u een grote kans dat de portemonnee veel gebruikt zal worden. Een reliëf zit dus als ware in de goedkope portemonnee bedrukt. Meest voorkomende bedrukking bij deze techniek is een logo of bedrijfsnaam. 

Zeefdruk

Portemonnees bedrukken gebeurt vrijwel standaard met een zeefdruk.  Bij een zeefdruk wordt de door u uitgekozen bedrukking uit een plaat gesneden. Een machine vult dit uitgesneden stuk op met de door u  uitgekozen kleuren, waardoor er een opvallende een mooie bedrukking ontstaat.

Een bedrukte portemonnee is dus een praktisch en geliefd relatiegeschenk om weg te geven aan al uw relaties, maar natuurlijk ook om uit te delen aan (on)bekenden voor extra bekendheid. Zij zullen dit relatiegeschenk veelvuldig gaan gebruiken, waardoor dit ook in uw voordeel werkt.

Meer informatie?

Voor vragen over onze goedkope portemonnees met bedrukking, neemt u contact op via onderstaande gegevens met de medewerkers van De PennenBoer. Zij hebben een brede kennis en komen met u samen graag tot de juiste oplossing.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Zijn bedrukte portemonnees niet helemaal wat u zoekt?

Kijk eens bij schortenT-shirts of sjaals.

Portemonnee bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9