PERSOONLIJK ADVIES

Picknickmanden bedrukken

Iedereen vindt het leuk om bij mooi weer te gaan picknicken met vrienden of familie, daarom is het geven van bedrukte picknickmanden een ideaal en origineel geschenk. U maakt de ontvanger blij met een geschenk, en de ontvanger maakt onbewust reclame voor uw bedrijf. Het leuke aan een bedrukte picknickmand is dat het door jong en oud gebruikt kan worden. Doordat het door een grote doelgroep gebruikt kan worden is het een uitstekend geschenk voor uw klanten, relaties en medewerkers. Laat daarom picknickmanden bedrukken en deel ze uit. Doordat uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp op de picknickmanden bedrukt wordt is dit een mooie manier om reclame te laten maken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

De picknickmanden

De bedrukte picknickmanden bij de Penneboer hebben verschillende uitstralingen. Van een moderne look met felle kleuren tot een ouderwetse look met neutrale kleuren. Beide kunnen ze bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp.

Voor de wijnliefhebbers zijn er bedrukte picknickmanden waarin speciale wijngaten zitten. Hierin blijven wijnflessen stevig en rechtop staan, wel zo handig.

Meenemen

Uiteindelijk heeft een picknickmand maar één functie; gemakkelijk picknick benodigdheden vervoeren. De spullen die echt niet mogen ontbreken bij een picknick zijn:

  • Bestek;
  • Drinkwaren;
  • Servies;
  • Eten;
  • Drinken;
  • Deken/picknickkleed.

Als dit allemaal in één bedrukte picknickmand past, is de picknick al bijna geslaagd. Er moet alleen nog een mooi plekje in het bos of op het strand gevonden worden om alles uit te pakken, lekker zitten en genieten.

De bedrukking

De picknickmanden kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Bent u benieuwd hoe uw gekozen bedrukking op een mand eruit komt te zien? Vraag dan een gratis digitale proef aan. Zo krijgt u een beeld hoe de bedrukte picknickmand eruit komt te zien.

Mocht u niet helemaal tevreden zijn met het ontwerp, dan kan er nog van alles aangepast worden. Pas als u akkoord geeft, zullen wij de productie starten.

Het is ook mogelijk om de picknickmanden onbedrukte te bestellen.

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via: info@depennenboer.nl, bel naar 074 – 711 0211 of stel uw vraag in de chat op de website.

Combineren of toch niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan: zonnebrillenpetten en koeltassen.

Picknickmanden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9