PERSOONLIJK ADVIES

Sporttas bedrukken

Een goedkoop bedrukte sporttas is een veelzijdig relatiegeschenk, omdat uw relatie hem voor verscheidene doeleinden kan gaan gebruiken. Een goedkoop bedrukte sporttas kan natuurlijk worden gebruikt om mee te nemen naar het sporten. Maar een bedrukte sporttas wordt in het dagelijkse leven voor nog veel meer praktische doeleinden gebruikt. Denk aan weekendjes weg, vakanties, etc. Dit relatiegeschenk biedt een grote ruimte aan om eenvoudig spullen mee te nemen en daarom is het een geliefd item om te geven. Laat daarom sporttassen bedrukken en deel deze uit aan uw relaties, werknemers en andere doelgroepen! Door een sporttas te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop bedrukte sporttassen kunnen verscheidend worden vergeven, hierbij staat de doelgroep centraal. Als u graag uw relaties of klanten wilt bereiken, dan kunt u de goedkope sporttassen met bedrukking gewoon opsturen of persoonlijk vergeven. Als u echter graag mensen wilt bereiken die uw bedrijf nog niet eerder kenden, dan kunt u de goedkope sporttassen met bedrukking ook gaan uitdelen op een drukbezochte plek. Hiervoor adviseren wij altijd om een wat lichtere kwaliteit te nemen, omdat men ook niet meer zal verwachten. Hierdoor kunt u een groter aantal bestellen, waardoor u het geschenk aan meer mensen kunt uitdelen.

Een ideale plek om de bedrukte sporttassen uit te delen is natuurlijk een sportvereniging of een sportschool. Daarmee zit u direct in de juiste doelgroep en bereikt u mensen die daadwerkelijk de bedrukte sporttas kunnen gaan gebruiken. U kunt ook drinkflessen uitdelen op deze locaties wanneer een bedrukte sporttas niet iets is wat u zoekt. Ook dit product kunnen uw relaties en betreffende doelgroep goed gebruiken tijdens het sporten. Laat daarom snel drinkflessen of sporttassen bedrukken en deel ze uit aan uw relaties of potentiële klanten!

Goedkope sporttassen met bedrukking online bestellen

Goedkope sporttassen met bedrukking bestelt u bij De PennenBoer online. Via onze gebruiksvriendelijke webshop vindt u eenvoudig de juiste categorie relatiegeschenken, deze bevindt zich namelijk onder ''tassen en rugzakken''. Andere voordelen van het bestellen via een webshop zijn:

  • duidelijke afspraken;
  • snelle aflevering;
  • geen verrassingen achteraf;
  • gratis digitale proefdruk.

Daarnaast hoeft sporttassen bedrukken niet duur te zijn. Bij De Pennenboer kunt u sporttassen bedrukken tegen een scherpe prijs. En geniet u ook nog eens van bovenstaande voordelen. Daarmee is De Pennenboer dé partij om uw sporttassen te laten bedrukken en uit te delen aan uw relaties, personeel of andere belanghebbende. Al deze mensen kunnen door middel van de bedrukte sporttas reclame gaan maken voor uw bedrijf in hun sportschool, sportvereniging of andere plek. Daarmee kunt u uw bereik vergroten. Een bedrukte sporttas is naast een praktisch relatiegeschenk ook nog eens een uitstekende manier om uw bekendheid te vergroten.

Bedrukte sporttas: druktechnieken

Sporttassen bedrukken kan door middel van een zeefdruk of een transferdruk. Beide bedrukkingstechnieken leveren een goede kwaliteit af en worden veel gebruikt binnen onze webshop. U kunt gewoon kleuren kiezen en daardoor allerlei soorten bedrukkingen samenstellen. Mocht u hier zelf niet helemaal uitkomen, dan kan De PennenBoer u altijd helpen. Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Daarnaast bieden wij als extra service aan om voor u een bedrukking te ontwerpen. Zo kunnen wij iets uniek creëren om de bedrukte sporttas nog meer uitstraling te geven! Voor meer informatie over deze extra service of over sporttassen bedrukken, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de sporttas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Sporttas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10