PERSOONLIJK ADVIES

Puzzels met foto bedrukken

Wilt u graag puzzels bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment met diverse puzzels. Bekijk hier ons gehele aanbod goedkoop bedrukte puzzels en maak eenvoudig een keuze. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u eenvoudig de puzzel bestellen via de webshop. Volg eenvoudig de stappen en vul de gewenste gegevens in. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zullen wij direct voor u aan de slag gaan. Wilt u uw klanten, relaties of werknemers verrassen met een mooi bedrukte puzzel? Laat dan puzzels met foto bedrukken bij De Pennenboer of kies voor een andere mooie bedrukking. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder! Ook kunt u puzzels personaliseren voor een extra unieke en persoonlijker cadeau. We bespreken graag de mogelijkheden!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop puzzels bedrukken met diverse mogelijkheden

Goedkoop puzzels bedrukken biedt veel mogelijkheden aan uw bedrijf. Ze kunnen namelijk zeer makkelijk worden weggegeven aan de doelgroep die u wilt bereiken. Ondanks dat goedkope puzzels in verschillende maten te verkrijgen zijn, kunnen de meeste eenvoudig met een mailing worden meegestuurd. Hierdoor kunt u de doelgroep eenvoudig bereiken. Doordat u een bedrukte puzzel vrijwel aan iedereen kan weggeven is dit een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel. Laat u uw puzzel bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo? Dan kunt u daarmee uw branding versterken en uw naamsbekendheid vergroten. Hierdoor is een puzzel bedrukken een echt weggevertje dat uw bedrijf veel voordelen kan opleveren. Puzzels bedrukken en weggeven kan op beurzen, meetings en andere momenten. Laat u puzzels bedrukken bij De Pennenboer? Dan geniet u van scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en een snelle levering.

Puzzels personaliseren en met naam, afbeelding of tekst bedrukken

Een goedkope puzzel bedrukken kan op verschillende manieren. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat u zich onderscheid van de rest, maar de bedrukking moet ook herkenbaar zijn voor mensen. Als bijvoorbeeld één kleur veel in uw huisstijl voorkomt, dan ligt het voor de hand om deze kleur ook bij het geschenk te gebruiken. U kunt de goedkope puzzel zelf in de veelvoorkomende kleur kiezen, maar ook de bedrukking op de goedkope puzzel. Daarnaast kunt u de puzzel personaliseren voor de ontvanger. Daarmee maakt u nog meer indruk. Laat bijvoorbeeld een puzzel bedrukken met de naam, een afbeelding of persoonlijk tekst. Een combinatie is ook mogelijk. Laat de puzzel bedrukken aan de voorkant, achterkant of onder de puzzel. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen dat de gebruiker uw logo moet maken, maar bijvoorbeeld ook een afbeelding die met uw bedrijf te maken heeft. Zo heeft u verschillende mogelijkheden en kunt u een goede indruk maken.

Vragen, opmerkingen of andere producten? De Pennenboer helpt u graag!

Wilt u puzzels bedrukken of personaliseren? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden en bieden altijd een gratis digitale proefdruk. Daardoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel wijzigingen doorgeven. Wij gaan uw puzzels pas bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Dit geldt ook voor al onze andere relatiegeschenken en promotieartikelen. Is een puzzel bedrukken niet iets voor uw bedrijf? Bekijk dan eens onze keycords, aanstekers, diverse kleding artikelen of onze petten. Voor meer keuze kunt u onze website bekijken en eenvoudig de gewenste relatiegeschenken of promotieartikelen bestellen. Voor meer vragen kunt u gemakkelijk contact opnemen met De Pennenboer via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Puzzels met foto bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10