Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (1)
 3. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 100 (1)
Materiaal
 1. Foam (1)
 2. Polyester (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (2)
 2. 2 kleuren (2)
 3. 3 kleuren (2)
 4. 4 kleuren (2)
 5. Full colour (1)

Trucker caps

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

De Trucker cap is een hippe cap. De cap is verstelbaar aan de achterzijde door middel van een druksluiting. Omdat de cap verstelbaar is en naar wens kan worden ingesteld, past de cap op ieders hoofd. Aan de voorzijde beschikt de cap over een rond gebogen klep. De Trucker cap heeft veel weg van de welbekende baseball cap. Een verschil is dat de baseball cap geheel is gemaakt van katoenen stof. De Trucker cap beschikt aan de voorzijde van een deel dat is gemaakt van schuim. De achterzijde is geheel gemaakt van gaas. Dit zorgt ervoor dat de cap enorm veel lucht doorlaat. Hierdoor is de Trucker cap ook uitstekend geschikt om te dragen tijdens het sporten. Daarnaast beschermt de cap tegen de zon maar kan deze ook als mode item worden gedragen.

De bedrukte Trucker cap inzetten als promotieartikel

De Trucker cap is uitstekend in te zetten als promotieartikel. De cap is modieus en kan gedragen worden op verschillende gelegenheden. Omdat de pet lucht doorlaat is deze ook zeer geschikt om te worden gedragen tijdens het sporten. Een ander groot voordeel is dat de Trucker cap goedkoop verkrijgbaar is. Ook heeft de cap aan de voorzijde een groot oppervlak dat kan worden bedrukt. Wanneer u met uw bedrijf op een beurs of evenement staat, kun u de medewerkers van uw stand een bedrukte Trucker cap laten dragen. Zij zijn zo gemakkelijk herkenbaar en maken meteen reclame voor uw bedrijf. Trucker caps kunt u natuurlijk ook uitdelen ter promotie. De Trucker cap past iedereen, en zal door vele ontvangers ook zeker worden gedragen. Wanneer de caps op verschillende plekken worden gedragen brengt dit ook vergroting van uw naamsbekendheid met zich mee. Trucker caps zijn beschikbaar in verschillende soorten kleurcombinaties en bij de Pennenboer al verkrijgbaar vanaf € 1,29 per stuk.

Trucker caps en meer bestellen bij de Pennenboer

Bij de Pennenboer kunt u terecht voor een ruim assortiment aan Trucker caps maar ook voor vele andere soorten caps zoals kindercaps, army caps en zonnehoeden. Daarnaast bestaat het assortiment natuurlijk ook uit vele andere soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Alle artikelen in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en worden goedkoop aangeboden. De artikelen zijn in grote hoeveelheden te bestellen en natuurlijk allemaal te bedrukken met de door u gewenste opdruk. Het assortiment wordt per categorie weergegeven. Bekijk het ruime assortiment en plaats uw bestelling. Wij kunnen u van te voren een digitale proefdruk toesturen zodat u precies weet hoe uw bestelling eruit komt te zien. Voor hulp of andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.