PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte thermosbekers

Goedkope thermosbekers met bedrukking worden veelal vlak voor de winter besteld. Men denkt namelijk dat thermosbekers met bedrukking alleen te gebruiken zijn om dranken en andere warm te houden. Maar wist u dat deze geschenken ook kunnen worden gebruikt om dranken koel te houden? Het speciale materiaal dat in deze geschenken zit, zal de temperatuur van de drank of soep urenlang behouden. Dit kan zowel koud als warm zijn.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Goedkope bedrukte thermosbekers weggeven 

Goedkope thermosbekers met bedrukking zijn in veel verschillende varianten aanwezig in het assortiment van De PennenBoer. Deze varianten brengen verschillende prijzen met zich mee, waardoor een thermosbeker met bedrukking eigenlijk in ieder budget past. Voorbeelden van thermosbekers die u bij ons kunt bestellen zijn: 

  • isoleerflessen;
  • mokken;
  • bekers.

Een goedkope thermosbeker met bedrukking zal het goed doen bij elke doelgroep. Het is namelijk een geschenk dat door iedereen wel gebruikt kan worden. Denk aan studenten tijdens het reizen, gezinnen tijdens vakanties, etc. Ook zijn het geschenken die dus het gehele jaar door kunnen worden weggegeven, aangezien de thermosbeker dranken zowel koel als warm kan houden. De gelegenheden die gekozen kunnen worden zijn dus geheel aan u.

Goedkope thermosbekers bedrukken 

Goedkope thermosbekers worden bedrukt via een tampon-, zeef-, of ronddruk. De keuze van de technieken ligt eigenlijk aan het resultaat dat u voor ogen heeft. Een ronddruk kan bijvoorbeeld in de breedte van de thermosbeker bedrukken. Dit kan dan rondom. Echter kan een tampon-, of zeefdruk ook in de lengte bedrukken. 

Een goedkope thermosbeker kan dus geheel naar uw wens worden bedrukt, echter is het wel belangrijk dat u weet wat u graag op de thermosbeker bedrukt wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld alleen uw logo, of ook graag uw bedrijfsnaam en algemene gegevens? Om er zeker van te zijn dat u de goede keuze maakt, ontvangt u van ons vrijblijvend een proefdruk. Deze proefdruk is digitaal en hierop kunt u precies zien heo de thermosbeker er met de door u gekozen bedrukking uit komt te zien.

Contact opnemen

Bel of mail voor meer informatie naar:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer...

De PennenBoer biedt meer, namelijk: mokken, bierglazen en snoeppotten!

Bedrukte thermosbekers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.