PERSOONLIJK ADVIES

IJskrabbers bedrukken

Goedkoop bedrukte ijskrabbers zijn relatiegeschenken die niet mogen ontbreken, zeker niet in de winterperiode. Een ijskrabber zorgt er namelijk voor dat de auto snel ontzien is van het vastgevroren water. Het geschenk is zeer bruikbaar voor uw relaties en/of klanten. Het wordt vaak in de auto gelegd waardoor het geschenk zelf in aanraking komt met verscheidene mensen. Laat daarom ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Elke keer wanneer met de auto weggaat in de winter is de kans groot dat de bedrukte ijskrabber ook gezien wordt. Ook ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Daarmee zorgt ervoor dat uw bedrijf meerdere keren naar voren kan komen. Zo zal het bereik van uw bedrijf steeds groter worden. Bij De PennenBoer kunt u ijskrabbers bedrukken tegen scherpe prijzen en in uitstekende kwaliteit. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Naamsbekendheid en loyaliteit versterken met bedrukte ijskrabbers

IJskrabbers bedrukken is een goede manier om de naamsbekendheid te vergroten, maar ook om de loyaliteit van uw klanten, relaties en werknemers te versterken. Omdat de bedrukte ijskrabber veel gebruikt wordt wanneer het kouder wordt komen uw klanten en relaties steeds weer in aanraking met uw bedrijf. Door de ijskrabbers te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of iets anders kunt u uw naamsbekendheid en branding sterk vergroten. Daarnaast helpt u hen indirect veilig de weg op te gaan. Wilt u ijskrabbers bedrukken en ze uitdelen aan uw relaties of in te zetten als promotieartikel? U bestelt ze gemakkelijk online bij De PennenBoer. Daarnaast kunt u de bedrukking eenvoudig uploaden en krijgt u een gratis proefdruk toegestuurd. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Wij gaan de ijskrabbers pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking.

Goedkoop ijskrabbers bedrukken bij De PennenBoer

Goedkoop ijskrabbers bedrukken kan geheel naar uw eigen wens. Wij gebruiken verschillende technieken, waardoor er verschillende soorten bedrukkingen mogelijk zijn. Wij maken veelal gebruik van tampon-, zeef- en transferdruk. Met deze technieken kunnen wij verschillende eindresultaten tot stand brengen. Een ijskrabber bedrukken kan dus geheel naar uw wensen. IJskrabbers kunt u bedrukken met onder andere uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Uiteraard kunt u ook een eigen ontwerp of tekst laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen om de ijskrabbers te bedrukken met uw adres, telefoonnummer, etc. Wij raden altijd aan om een combinatie van bovenstaande te kiezen en het product u eigen te maken. Zo zal de ijskrabber met bedrukking het snelst herkent worden. Bedruk bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam met de contactgegevens op de ijskrabbers, dan kan diegene die de bedrukking ziet gemakkelijk contact opnemen met uw bedrijf.

Vragen, advies of liever een ander geschenk? Wij helpen u verder!

IJskrabbers bedrukken niet iets wat u zoekt voor u relaties? Dan heeft De Pennenboer nog veel meer winterartikelen beschikbaar. Neem bijvoorbeeld onze sjaalsmutsen en fleece artikelen. Ook deze artikelen kunnen goed gebruikt worden als relatiegeschenk of promotieartikel tijdens de winterdagen. Wanneer de koudere maanden aanbreken kunnen deze artikelen goed gebruikt worden en bieden zeker een meerwaarde voor de ontvanger. Wanneer deze artikelen dan met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp worden bedrukt heeft het veel effect. Vindt u het lastig om een relatiegeschenk of promotieartikel te kiezen? Onze specialisten helpen u graag met het zoeken naar het juiste geschenk. Neem eenvoudig contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder.

Mocht u nog vragen hebben over ijskrabbers bedrukken, over het bedrukken van andere geschenken of wilt u een offerte op maat ontvangen. Neem dan contact met ons op via de live chat of onderstaande mogelijkheden.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

IJskrabbers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10