PERSOONLIJK ADVIES

IJskrabbers bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop bedrukte ijskrabbers zijn relatiegeschenken die niet mogen ontbreken, en zeker niet in de winterperiode. Een ijskrabber met bedrukking zorgt er namelijk voor dat de auto snel ontzien is van het vastgevroren water. Het geschenk is zeer bruikbaar voor uw relaties en/of klanten. Het wordt vaak in de auto gelegd waardoor het geschenk zelf in aanraking komt met verscheidene mensen. Zo zal het bereik van uw bedrijf steeds groter worden.

Bedrukte ijskrabbers weggeven

Een goedkope ijskrabber met bedrukking kan altijd worden weggegeven, daarom is dit relatiegeschenk ook zo populair. Het najaar of de winter zijn natuurlijk zeer geschikt, maar natuurlijk kan de bedrukte ijskrabber ook heel goed in de zomer worden weggegeven. Zo zal uw bedrijf zeker achterblijven in het geheugen van uw doelgroep!

Goedkoop bedrukte ijskrabbers zijn goede promotieartikelen om naamsbekendheid te vergroten, maar kunnen ook aan vaste relaties zeer goed worden weggegeven. Dit komt eigenlijk omdat een ijskrabber met bedrukking door iedereen goed in ontvangst zal worden genomen.

Een goedkoop bedrukte ijskrabber is dus zeer functioneel, ook voor uw bedrijf. U bestelt ze bij De PennenBoer gemakkelijk online, ook kan de gewenste bedrukking die u graag op de ijskrabber wilt hebben gemakkelijk worden geüpload. Hierdoor zal u een hoop tijd bespaart blijven en ontvangt u geschenken met kwaliteit!

Goedkoop ijskrabbers bedrukken 

Goedkoop ijskrabbers bedrukken kan geheel naar uw eigen wens. Wij gebruiken verschillende technieken, waardoor er verschillende soorten bedrukkingen mogelijk zijn. Wij maken veelal gebruik van tampon-, zeef- en transferdruk. Met deze technieken kunnen wij verschillende eindresultaten tot stand brengen. Een ijskrabber kan dus geheel naar uw verlangen bedrukt worden. 

IJskrabbers kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en andere. Natuurlijk kunt u ook voor iets anders kiezen, bijvoorbeeld uw adres, telefoonnummer, etc. Wij raden altijd aan om een combinatie van bovenstaande te kiezen en het product u eigen te maken. Zo zal de ijskrabber met bedrukking het snelst herkent worden. 

Contact

Mocht u nog vragen hebben over dit geschenk, of een offerte op maat willen ontvangen, kunt u altijd contact opnemen via: 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer winterartikelen 

Kijk voor meer winterartikelen bij sjaals, mutsen en fleece.

IJskrabbers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.