PERSOONLIJK ADVIES

IJskrabbers bedrukken

Goedkoop bedrukte ijskrabbers zijn relatiegeschenken die niet mogen ontbreken, zeker niet in de winterperiode. Een ijskrabber met bedrukking zorgt er namelijk voor dat de auto snel ontzien is van het vastgevroren water. Het geschenk is zeer bruikbaar voor uw relaties en/of klanten. Het wordt vaak in de auto gelegd waardoor het geschenk zelf in aanraking komt met verscheidene mensen.  Laat daarom ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Elke keer wanneer de auto gebruikt wordt is de kans groot dat de ijskrabber ook gezien wordt. Uw ijskrabber bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zorgt er daarom voor dat dit elke keer weer gezien wordt. Zo zal het bereik van uw bedrijf steeds groter worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte ijskrabbers inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel

Een goedkope ijskrabber met bedrukking kan altijd worden weggegeven, daarom is dit relatiegeschenk ook zo populair. Het najaar of de winter zijn natuurlijk zeer geschikt, maar natuurlijk kan de bedrukte ijskrabber ook heel goed in de zomer worden weggegeven. Zo zal uw bedrijf zeker achterblijven in het geheugen van uw doelgroep! Daarnaast zijn goedkoop bedrukte ijskrabbers goede promotieartikelen om naamsbekendheid te vergroten, maar kunnen ook aan vaste relaties zeer goed worden weggegeven. Dit komt eigenlijk omdat een bedrukte ijskrabber door iedereen goed in ontvangst zal worden genomen. Daarnaast kan iedereen met een auto ook goed gebruik maken van een bedrukte ijskrabber. Daarmee kunt u hen indirect helpen om het ijs van de autoruiten te krabben.

Een ijskrabber bedrukken kan zeer voordelig zijn voor uw bedrijf. Het is een functioneel relatiegeschenk voor uw relaties. Daarnaast kunt u het ook inzetten als promotieartikel op bijvoorbeeld een beurs of evenement. Omdat de ijskrabber veel wordt gebruikt wanneer het kouder wordt komen uw relaties er steeds weer mee in aanraking. Door de ijskrabbers te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of iets anders kunt u uw naamsbekendheid en klantloyaliteit sterk vergroten. Uw relaties worden er steeds weer aan herinnerd en u helpt ze indirect veilig de weg op te gaan. Wilt u ijskrabbers bedrukken en ze uitdelen aan uw relaties of in te zetten als promotieartikel? U bestelt ze bij De PennenBoer gemakkelijk online, ook kan de gewenste bedrukking die u graag op de ijskrabber wilt hebben gemakkelijk worden geüpload. Hierdoor zal u een hoop tijd bespaart blijven. Laat u ijskrabbers bedrukken bij De PennenBoer? Dan ontvangt u geschenken van uitstekende kwaliteit!

Goedkoop ijskrabbers bedrukken bij De Pennenboer

Goedkoop ijskrabbers bedrukken kan geheel naar uw eigen wens. Wij gebruiken verschillende technieken, waardoor er verschillende soorten bedrukkingen mogelijk zijn. Wij maken veelal gebruik van tampon-, zeef- en transferdruk. Met deze technieken kunnen wij verschillende eindresultaten tot stand brengen. Een ijskrabber bedrukken kan dus geheel naar uw wensen. IJskrabbers kunt u bedrukken met onder andere uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Uiteraard kunt u ook een eigen ontwerp of tekst laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen om de ijskrabbers te bedrukken met uw adres, telefoonnummer, etc. Wij raden altijd aan om een combinatie van bovenstaande te kiezen en het product u eigen te maken. Zo zal de ijskrabber met bedrukking het snelst herkent worden. Bedruk bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam met de contactgegevens of de ijskrabbers.

Liever een ander geschenk? Of heeft u vragen? Wij helpen u verder!

Is ijskrabbers bedrukken niet iets wat u zoekt voor u relaties? Dan heeft De PennenBoer nog veel meer winterartikelen beschikbaar. Neem bijvoorbeeld onze sjaals, mutsen en fleece. Ook deze artikelen kunnen goed gebruikt worden als relatiegeschenk of promotieartikel. Wanneer de koudere maanden aanbreken kunnen deze artikelen goed gebruikt worden en bieden zeker een meerwaarde voor de ontvanger. Wanneer deze artikelen dan met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp worden bedrukt heeft het veel effect. Vindt u het lastig om een relatiegeschenk of promotieartikel te kiezen? Onze specialisten helpen u graag met het zoeken naar het juiste geschenk. Neem eenvoudig contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder.

Mocht u nog vragen hebben over dit ijskrabbers bedrukken, over het bedrukken van andere geschenken of wanneer u een offerte op maat ontvangen. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande nummers en mailadres of de live chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

IJskrabbers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10