PERSOONLIJK ADVIES

IJskrabbers bedrukken

Goedkoop bedrukte ijskrabbers zijn relatiegeschenken die niet mogen ontbreken, zeker niet in de winterperiode. Een ijskrabber met bedrukking zorgt er namelijk voor dat de auto snel ontzien is van het vastgevroren water. Het geschenk is zeer bruikbaar voor uw relaties en/of klanten. Het wordt vaak in de auto gelegd waardoor het geschenk zelf in aanraking komt met verscheidene mensen.  Laat daarom ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Elke keer wanneer de auto gebruikt wordt is de kans groot dat de ijskrabber ook gezien wordt. Uw ijskrabber bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zorgt er daarom voor dat dit elke keer weer gezien wordt. Zo zal het bereik van uw bedrijf steeds groter worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte ijskrabbers inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel

Vrijwel elke auto heeft er wel één, een ijskrabber. Meestal ligt deze in de kofferbak of wordt deze in de deur van de auto gelegd. Want elk najaar heeft u de ijskrabber weleens nodig. Daarom is een ijskrabber bedrukken populair onder bedrijven. Omdat het bedrijf dankzij de bedrukte ijskrabber jaarlijks voorbij komt. Zo zal uw bedrijf zeker achterblijven in het geheugen van uw doelgroep! Daardoor zijn goedkoop bedrukte ijskrabbers goede promotieartikelen om naamsbekendheid te vergroten. Ook kunt u ijskrabbers bedrukken en uitdelen aan uw relaties. Dit komt eigenlijk omdat een bedrukte ijskrabber door iedereen goed in ontvangst zal worden genomen. Daarnaast kan iedereen met een auto ook goed gebruik maken van een bedrukte ijskrabber. Daarmee kunt u hen indirect helpen om het ijs van de autoruiten te krabben.

Naamsbekendheid en loyaliteit versterken met bedrukte ijskrabbers

IJskrabbers bedrukken is een goede manier om de naamsbekendheid te vergroten, maar ook om de loyaliteit van uw klanten, relaties en werknemers te versterken. Omdat de bedrukte ijskrabber veel gebruikt wordt wanneer het kouder wordt komen uw klanten en relaties er steeds weer mee in aanraking. Door de ijskrabbers te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of iets anders kunt u uw naamsbekendheid en klantloyaliteit sterk vergroten. Uw relaties worden er steeds weer aan herinnerd. Daarnaast helpt u hen indirect veilig de weg op te gaan. Wilt u ijskrabbers bedrukken en ze uitdelen aan uw relaties of in te zetten als promotieartikel? U bestelt ze gemakkelijk online bij De Pennenboer. Daarnaast kunt u de bedrukking eenvoudig uploaden en krijgt u een gratis proefdruk toegestuurd. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Daarom ontvangt u bedrukte ijskrabbers van uitstekende kwaliteit bij De Pennenboer!

Goedkoop ijskrabbers bedrukken bij De Pennenboer

Goedkoop ijskrabbers bedrukken kan geheel naar uw eigen wens. Wij gebruiken verschillende technieken, waardoor er verschillende soorten bedrukkingen mogelijk zijn. Wij maken veelal gebruik van tampon-, zeef- en transferdruk. Met deze technieken kunnen wij verschillende eindresultaten tot stand brengen. Een ijskrabber bedrukken kan dus geheel naar uw wensen. IJskrabbers kunt u bedrukken met onder andere uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Uiteraard kunt u ook een eigen ontwerp of tekst laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen om de ijskrabbers te bedrukken met uw adres, telefoonnummer, etc. Wij raden altijd aan om een combinatie van bovenstaande te kiezen en het product u eigen te maken. Zo zal de ijskrabber met bedrukking het snelst herkent worden. Bedruk bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam met de contactgegevens op de ijskrabbers, dan kan diegene die de bedrukking ziet gemakkelijk contact opnemen.

Vragen, advies of liever een ander geschenk? Wij helpen u verder!

IJskrabbers bedrukken niet iets wat u zoekt voor u relaties? Dan heeft De Pennenboer nog veel meer winterartikelen beschikbaar. Neem bijvoorbeeld onze sjaalsmutsen en fleece. Ook deze artikelen kunnen goed gebruikt worden als relatiegeschenk of promotieartikel. Wanneer de koudere maanden aanbreken kunnen deze artikelen goed gebruikt worden en bieden zeker een meerwaarde voor de ontvanger. Wanneer deze artikelen dan met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp worden bedrukt heeft het veel effect. Vindt u het lastig om een relatiegeschenk of promotieartikel te kiezen? Onze specialisten helpen u graag met het zoeken naar het juiste geschenk. Neem eenvoudig contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder.

Mocht u nog vragen hebben over dit ijskrabbers bedrukken, over het bedrukken van andere geschenken of wanneer u een offerte op maat ontvangen. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande nummers en mailadres of de live chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

IJskrabbers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10