PERSOONLIJK ADVIES

Luchtbedden bedrukken

Bent u opzoek naar een zomerproduct waarmee u uw bedrijf kunt promoten? De Pennenboer heeft daar een perfect product voor; luchtbedden. Superleuk om weg te geven en natuurlijk ook om te ontvangen. Door uw bedrijfsnaam, logo of ontwerp erop te bedrukken, wordt uw bedrijf bij de ontvanger en zijn omgeving een stukje bekender.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Naambekendheid vergroten

Met bedrukte luchtbedden kunt u perfect in de zomermaanden reclame maken voor uw bedrijf. De opblaas bedden en figuren kunnen makkelijk meegenomen worden in een koffer of tas. De ontvanger neemt het bedrukte luchtbed mee naar het strand of naar het zwembad. De luchtbedden vallen op omdat uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp erop staat. Nu ziet niet alleen de ontvanger uw bedrijfsnaam maar ook zijn omgeving. Uw naamsbekendheid wordt groter op een goedkope manier.

Soorten luchtbedden

Naast de standaard luchtbedden die bedrukt kunnen worden, heeft de Pennenboer ook andere figuren. Er zijn verschillende dierenfiguren:  

  • Opblaasbare flamingo;
  • Opblaasbare eenhoorn.

Ook zijn er figuren in de vorm van fruit:

  • Opblaasbare watermeloen;
  • Opblaasbare ananas.

En natuurlijk de normale opblaasbare zwemband.

 Er is ook iets nieuws; opblaasbare bekerhouders. Als deze opgeblazen zijn past er perfect een blikje of glas in, super handig voor in het zwembad. De bekerhouders komen in verschillende vormen:

  • Ananas;
  • Flamingo;
  • En een normale ronde.

Naast opblaasbedden heeft de Pennenboer ook andere zomerproducten. Deze producten kunnen leuk gecombineerd worden met elkaar. Of als luchtbedden toch niet bij uw bedrijf passen kunt u ook kiezen voor een ander product.

Combineer de luchtbedden bijvoorbeeld met; slippers, een strandbal en een strandlaken. Zo heeft u een leuk samengesteld zomerpakket, waar u iemand blij mee kan maken. En tegelijk maakt u reclame voor uw bedrijf.  

Contact

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via: info@depennenboer.nl of u kunt bellen naar 074 -711 0211. U kunt ook een bericht achterlaten in de chat op de website.

Luchtbedden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

kwaliteit en snel geregeld

Naleya Thuiszorg uit Zoetermeer

10

Goede communicatie, snelle levering en kwaliteitsvolle producten

Ester uit Verrebroek

7

Goede levering, volgens verwachting

Esther Niemantsverdriet uit Serooskerke

9

erg netjes en een mooi product

Jan uit Dordrecht

8