PERSOONLIJK ADVIES

Luchtbedden bedrukken

Bent u opzoek naar een zomerproduct waarmee u uw bedrijf kunt promoten? De Pennenboer heeft daar een perfect product voor; luchtbedden. Superleuk om weg te geven en natuurlijk ook om te ontvangen. Omdat het een functioneel geschenk is wordt het ook zeker gebruikt op het strand of in het zwembad. Door uw bedrijfsnaam, logo of ontwerp erop te bedrukken, wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf groter. Omdat niet alleen de ontvangers de bedrukking zullen zien, maar ook de andere mensen die op het strand of in het zwembad zijn. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en potentiële klanten naar uw bedrijf trekken. Laat daarom luchtbedden of andere opblaasbare producten bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Luchtbedden bedrukken

Met bedrukte luchtbedden kunt u perfect in de zomermaanden reclame maken voor uw bedrijf. De opblaas bedden en figuren kunnen makkelijk meegenomen worden in een koffer of tas. Daardoor zijn de luchtbedden en andere artikelen functionele geschenken. De ontvanger neemt het bedrukte luchtbed mee naar het strand of naar het zwembad. Doordat de luchtbedden bedrukt zijn met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp vallen ze goed op. Hierdoor ziet niet alleen de ontvanger de bedrukking op de luchtbedden, maar zien ook andere mensen de bedrukte luchtbedden. Hierdoor kunt u met luchtbedden bedrukken veel mensen bereiken. Daardoor zal uw naamsbekendheid toenemen. Wanneer mensen daarna uw bedrijfsnaam of logo weer zien, zal dit onbewust herkenning opleveren. Hierdoor wordt de kans dat er voor uw bedrijf wordt gekozen groter.

Soorten luchtbedden en andere artikelen bedrukken

Naast de standaard luchtbedden die bedrukt kunnen worden, heeft de Pennenboer ook andere figuren. Hierdoor hebben wij een mooi aanbod van verschillende luchtbedden en andere artikelen. Daardoor hebben wij voor iedereen wel een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk. Naast de luchtbedden bieden wij diverse soorten opblaasbare dieren zoals:  

  • Opblaasbare flamingo;
  • Opblaasbare eenhoorn.

Daarnaast hebben wij ook diverse figuren in de vorm van fruit. Ook deze opblaasbare artikelen zijn goed te bedrukken en een mooi geschenk. Wij bieden onder andere de volgende opblaasbare fruit:

  • Opblaasbare watermeloen;
  • Opblaasbare ananas.

Daarnaast bieden wij ook de welbekende zwemband. Uiteraard kan deze niet ontbreken in ons assortiment. Verder bieden wij ook iets nieuws; opblaasbare bekerhouders. Als deze opgeblazen zijn past er perfect een blikje of glas in, super handig voor in het zwembad. De bekerhouders komen in verschillende vormen:

  • Ananas;
  • Flamingo;
  • En een normale ronde.

Breed assortiment zomerproducten

Naast opblaasbedden heeft de Pennenboer ook andere zomerproducten. Deze producten kunnen leuk gecombineerd worden met elkaar. Wanneer luchtbedden bedrukken toch niet bij uw bedrijf past, kunt u ook kiezen voor een ander product. Combineer de luchtbedden bijvoorbeeld met; slippers, een strandbal en een strandlaken. Zo heeft u een leuk samengesteld zomerpakket, waar u iemand blij mee kan maken. En tegelijk maakt u reclame voor uw bedrijf.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen wanneer u advies wilt ontvangen. Wij zijn te bereiken via ons emailadres info@depennenboer.be of u kunt bellen naar 074 -711 0211. Daarnaast kunt u ook een bericht achterlaten in de chat op de website. Onze medewerkers helpen u graag verder. Samen kiezen we de juiste zomergeschenken voor uw bedrijf, zodat u uw naamsbekendheid kan vergroten.

Luchtbedden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9