PERSOONLIJK ADVIES

Bodywarmers bedrukken

Bodywarmers laten bedrukken was nog nooit zo populair. Niet alleen komt dit doordat een bedrukte bodywarmer lang meegaat en tijdloos is, maar ook door het grote reclamebereik dat u heeft met bedrukte bodywarmers. Als u een grote bedrukking op de achterkant van de bodywarmer laat bedrukken, zal dit zeker de aandacht trekken. Uiteraard zijn er ook nog andere manieren om de bodywarmer te bedrukken. Wilt u bodywarmers laten bedrukken? Bekijk dan het aanbod van De Pennenboer hieronder en bestel eenvoudig via de website! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Onze specialisten adviseren u graag, dus neemt u gerust contact met ons op. Onze werknemers staan voor u klaar!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Voorbeelden van bedrukte bodywarmers die u bij ons kunt bestellen, zijn: 

  • dons;
  • lichtgewicht;
  • dames/heren;
  • gewatteerd. 

Bodywarmers goedkoop bedrukken 

Het goedkoop en kwalitatief bedrukken van bodywarmers is één van de aspecten waarom De PennenBoer bekend staat. Bij ons levert u niet in op de kwaliteit van het bedrukken, maar gebeurt dit tegen een laag tarief. Wij maken gebruik van de juiste bedrukkingstechniek voor de bodywarmer die u heeft uitgekozen. Dit kan de transferdruk zijn, maar ook de zeefdruk. Naast de keuze uit bedrukkingstechnieken die wij voor u maken, heeft u ook nog de mogelijkheid om zelf te kiezen. U kunt de bodywarmers bijvoorbeeld laten borduren voor een extra mooi effect. Bij alle bedrukkingstechnieken kunnen er kleuren worden verwerkt in de bedrukkingen. Bij het borduren is de prijs niet afhankelijk van het aantal kleuren dat er gebruikt wordt. Dit is bij de andere bedrukkingstechnieken wel zo. Bij het borduren van een bedrukking op de bodywarmer wordt gekeken naar het aantal steken dat benodigd is. De medewerkers van De PennenBoer zullen dan ook een speciale offerte opstellen, met daarin de juiste prijs opgenomen voor uw bedrukking. 

Contact opnemen met De PennenBoer 

Contact opnemen met De PennenBoer is erg eenvoudig en kan via de mail en per telefoon. Tijdens kantooruren kunt u zelfs rechtstreeks chatten met één van onze medewerkers, waardoor u vrijwel direct antwoord op uw vraag krijgt. Bellen kan vanuit Nederland en België. Wij leveren aan beide landen en willen daarom goed bereikbaar zijn. Vanuit Nederland belt en mailt u naar: 074 – 711 0211 en info@depennenboer.nl. Vanuit België belt en mailt u naar 078 – 48 1648 en info@depennenboer.be

De PennenBoer heeft nog veel meer kleding!

De PennenBoer heeft naast bedrukte bodywarmers nog veel meer kleding: broekenrunning en softshell!

Bodywarmers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9