PERSOONLIJK ADVIES

Houdt de felle zon tegen met…

Wil jij moeiteloos zonneschermen bestellen? Ben je een autohandelaar, waarbij je in grotere getalen op zoek bent naar zonneschermen? Deze zonneschermen die net wat extra’s bieden voor bij de verkoop van de auto. Heeft de auto net niet voldoende aan geblindeerde ramen, dan bieden deze afneembare zonneschermen het gewenste comfort. Van een product waar klanten de felle zon niet op hun gelaat willen ervaren. Ook voor kinderen is dit product ideaal! Het zorgt ervoor dat de zon niet in het gezicht schijnt.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte zonneschermen voor in de auto zijn zeer praktische relatiegeschenken om weg te geven. Zonneschermen zijn namelijk in de zomer te gebruiken, maar ook in de winter. In de zomer kan een zomerscherm met bedrukking ervoor zorgen dat het niet te heet wordt in de auto. Als je kiest voor de variant met zuignappen dan zorgt dit er ook voor dat er geen zon naar binnen schijnt. Dit is erg prettig, vooral wanneer er kinderen op de achterbank plaatsnemen. De zonneschermen zorgen voor een lagere temperatuur in de auto.

Zonneschermen met bedrukking tijdens de winter kunnen we eigenlijk geen zonneschermen noemen. Ze beschermen namelijk niet tegen de zon, maar tegen vorst. Wellicht is een anti-ijsdeken of anti-vriesdeken een betere benaming. Neemt niet weg dat ze het gehele jaar inzetbaar zijn!


Bedrukte zonneschermen vergeven

Het vergeven van bedrukte zonneschermen zal geen moeilijke klus zijn. Iedereen kan een bedrukte zonnescherm namelijk goed gebruiken. Ook al heeft de ontvanger misschien zelf geen auto, dan is er in de omgeving van diegene altijd iemand die een bedrukt zonnescherm goed kan gebruiken.

 

Meer naamsbekendheid met bedrukte zonneschermen

Het voordeel van bedrukte zonneschermen is dat je gemakkelijk meer naamsbekendheid creëert. De zonneschermen zijn namelijk groot en kunnen ook groot bedrukt worden en dat betekent dat jouw logo, eventueel in combinatie met bedrijfsnaam, goed zichtbaar zal zijn. Daarnaast staat een auto vaak op straat en minder vaak in de garage waardoor deze ook voor alle voorbijgangers goed zichtbaar zal zijn. Opvouwbare zonneschermen zijn ook nog eens simpel in te vouwen en op te bergen in de auto. Wanneer ze weer nodig zal deze zonnescherm goed in gebruik worden genomen.

 

Het bedrukken van zonneschermen

Zonneschermen bedrukken kan erg kleurrijk. Je kunt zelf bepalen waar je voor kiest. Denk aan:

-          Logo

-          Bedrijfsnaam

-          Slogan.

De medewerkers van De PennenBoer helpen graag met het samenstellen van jouw bedrukte zonneschermen. Stel via de online chat je vraag, maar bel of mail ook gerust.

-          info@depennenboer.nl

-          074 - 711 0211 (NL)

-          078 - 481 648

Andere seizoensgerelateerde artikelen

Andere seizoensgerelateerde artikelen van De PennenBoer zijn: koeltassen, strandballen en sjaals.

Houdt de felle zon tegen met…

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9