PERSOONLIJK ADVIES

Promotieartikelen bedrukken bij De PennenBoer

Door goedkope promotieartikelen te bedrukken, geeft u het promotieartikel veel meer waarde. Niet alleen de ontvanger, maar vaak ook veel mensen om diegene heen, zien de bedrukking op het promotieartikel. Waardoor zij (vaak onbewust) uw bedrijfsnaam onthouden, er vertrouwder mee raken en bij een volgende aankoop aan u zullen denken. Bovendien geeft u met een bedrukt promotieartikel ook het signaal dat de (potentiële) klant belangrijk is voor u, wat zijn loyaliteit zal vergroten. Hierdoor kunt u uw concurrenten voor zijn en de klant over de streep trekken om bij uw bedrijf het product of dienst af te nemen. Daarom maken veel bedrijven gebruik van diverse promotieartikelen. Wilt u dit ook gaan doen? Bekijk het aanbod van De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Promotieartikelen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo

Wanneer u een promotieartikel laat bedrukken, dan kunt u daarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. Want u kunt door middel van een bedrukt promotieartikel uw bedrijf, dienst of product in de schijnwerpers zetten. Daarnaast kan dit ook nog tegen een relatief laag bedrag. Want promotieartikelen zijn vaak goedkopere producten dat u in massa bestelt en ook aan veel mensen, zoals voorbijganger op een beurs, meegeeft. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo op het promotieartikel bedrukken. Daarmee zorgt u ervoor dat diegene uw bedrijf sneller onthoudt.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw nummer of andere contactgegevens op het promotieartikel te bedrukken. Daarmee geeft u de ontvanger direct de mogelijkheid om contact op te nemen wanneer zij interesse hebben in uw dienst of product. Hierdoor kunt u door middel van promotieartikelen bedrukken ook extra conversies realiseren. Wilt u promotieartikelen bedrukken? Dan kan De Pennenboer daar zeker bij helpen. Wij hebben een groot assortiment voor u beschikbaar. Daardoor bieden wij voor elke gelegenheid wel een geschikt promotieartikel.

Bedrukte promotieartikelen zijn breed inzetbaar

Promotieartikelen bedrukken en uitdelen wordt door veel bedrijven gedaan. Denk bijvoorbeeld aan keycords, pennen, sleutelhangers, winkelwagenmuntjes en ga zo maar door. Deze producten kosten relatief weinig geld, maar door deze uit te delen aan relaties of (potentiële) klanten kunt u met hen toch een duurzame relatie opbouwen. Want zij hebben iets in bezit dat hen aan uw bedrijf laat denken. Daardoor staat u een stap voor op uw concurrenten. Maar waar kan u die bedrukte promotieartikelen inzetten? Dat kan op heel veel plekken! Hierboven vermelde we de beurs al even. Dat is uiteraard een goede plek om (potentiële) klanten en relaties te benaderen. Deel daarom altijd wat uit op een beurs en doe dit aan zoveel mogelijk mensen. Daarnaast kunt u ook op het kantoor of in de winkel promotieartikelen uitdelen. Heeft u een gesprek gehad? Geef uw gesprekpartner(s) bijvoorbeeld een bedrukte pen mee. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden met promotieartikelen. Laat promotieartikelen bedrukken en deel ze aan zoveel mogelijk mensen uit!

Vragen, advies of meer informatie? Neem contact op!

Promotieartikelen bedrukken biedt heel veel mogelijkheden voor bedrijven. Daarom helpen wij u graag bij het bedrukken van deze promotieartikelen. Samen met onze specialisten creëert u geweldige promotieartikelen. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken via ons emailadres, telefoon of de live chat op onze website. Samen met onze specialisten zorgt u voor een prachtig promotieartikelen voor diverse doelgroepen en voor verschillende gelegenheden. Daardoor kunt u op verschillende momenten de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten en meer conversies realiseren.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Promotieartikelen bedrukken bij De PennenBoer

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10