Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (22)
 3. 8 tot 10 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 100 (22)
Materiaal
 1. Katoen (18)
 2. Overig (2)
 3. Polyester (9)
Bedrukking
 1. 1 kleur (27)
 2. 2 kleuren (27)
 3. 3 kleuren (27)
 4. 4 kleuren (27)
 5. Fullcolor (1)
Soorten t-shirts
 1. Met korte mouwen (17)
 2. Met lange mouwen (4)

T-shirts

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkope T-shirts van een goede kwaliteit met uw eigen opdruk? De PennenBoer heeft een breed assortiment en verschillende mogelijkheden qua bedrukking.

Goedkoop bedrukte T-shirts zijn niet meer weg te denken tijdens evenementen en andere bijeenkomsten. Met een bedrukt T-shirt is iedereen gelijk en hoort iedereen er meteen bij. Tevens wordt meteen duidelijk welke personen tot de organisatie en dergelijke behoren. Een goedkoop bedrukt T-shirt kunt u ook prima aan uw eigen personeel vergeven. Hierbij kunt u denken aan bedrijfskleding, maar ook aan vrijetijdskleding.

T-shirts bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam kan bij De PennenBoer erg eenvoudig. Via de webshop bestelt u het gewenste goedkope T-shirt en upload u de bedrukking. Wij zullen na het plaatsen van de bestelling telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om alles kort te sluiten. Tevens ontvangt u binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk, zodat u alvast het eindresultaat kunt bekijken.

Goedkoop bedrukte T-shirts zijn bij De PennenBoer dus verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en daardoor goed te combineren met verschillende evenementen, waardoor ze eventueel ook vaker gebruikt kunnen worden. Hierdoor bespaart u op de kosten, waardoor u binnen onze webshop ook bijpassende goedkope relatiegeschenken kunt bestellen.

T-shirts bedrukken met eigen logo/bedrijfsnaam of andere opdruk

Goedkope T-shirts bedrukken gebeurt bij De PennenBoer met drie verschillende bedrukkingstechnieken. De reden hiervoor is dat het door u uitgekozen goedkope T-shirt zo op de beste manier wordt bedrukt en de bedrukking goed uitkomt. De drie bedrukkingstechnieken die wij gebruiken, zijn:

 • borduren;
 • zeefdruk;
 • transferdruk.

Goedkope T-shirts bedrukken met een zeefdruk behoort eigenlijk tot de standaardoptie. De prijzen op de website van De PennenBoer zijn hierop gebaseerd. Het verschil qua prijs tussen de bedrukkingstechnieken hoeft echter niet groot te zijn. U kunt voor een persoonlijke offerte contact opnemen via onderstaande gegevens.

Een T-shirt bedrukken kunt u met een grote bedrukking, en dus met meer informatie dan kleinere relatiegeschenken. Bij De PennenBoer bedrukt u een goedkoop T-shirt  van een kleine bedrukking op de borst tot een grote bedrukking op de achterkant van het T-shirt, zelfs tot 30 x 30 cm!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer textiel?

Voor meer textiel kunt u kijken bij polo’s, sjaals en jassen!