PERSOONLIJK ADVIES

T-shirt bedrukken

Goedkope T-shirts bedrukken van een goede kwaliteit met uw eigen opdruk? De Pennenboer heeft een breed assortiment en verschillende mogelijkheden qua bedrukking. Goedkoop bedrukte T-shirts zijn niet meer weg te denken tijdens evenementen en andere bijeenkomsten. Met een bedrukt T-shirt is iedereen gelijk en hoort iedereen er meteen bij. Ook wordt meteen duidelijk welke personen tot de organisatie behoren. Een T-shirt bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo is ook leuk om weg te geven aan uw eigen personeel. Hierbij kunt u denken aan bedrijfskleding, maar ook aan vrijetijdskleding. Dan kunt u een gepersonaliseerd T-shirt bedrukken en uitdelen aan uw werknemers. Kortom, er zijn veel mogelijkheden met T-shirts bedrukken. Bekijk daarom ons assortiment en laat T-shirts bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte T-shirts kopen en uitdelen | De Pennenboer

Een bedrukt T-shirt kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Want het kan worden ingezet als promotieartikel of als relatiegeschenk. Daarnaast is een bedrukt T-shirt ook ideaal als bedrijfskleding of als gepersonaliseerd T-shirt voor een evenement. Goedkoop T-shirts bedrukken met eigen logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking kan eenvoudig bij De Pennenboer! Via onze webshop bestelt u eenvoudig de gewenste T-shirt en uploadt u de bedrukking. Nadat u de bestelling heeft geplaatst zullen wij per telefoon of email contact met u opnemen om alles kort te sluiten. Daarnaast ontvangt u binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat van uw bedrukte T-shirts alvast zien. Wanneer er dan nog wat verandert moet worden is dat zeker mogelijk. Want wij gaan uw T-shirts bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij De Pennenboer verzekerd van topkwaliteit en een uitstekende service.

T-shirts laten bedrukken en personaliseren

Wanneer u goedkoop T-shirts wilt bedrukken, dan zit u bij De Pennenboer goed. Wij bieden verschillende uitvoeringen, waardoor onze T-shirts goed te combineren zijn met verschillende evenementen. Dan kunt u de gepersonaliseerde T-shirts bedrukken en inzetten op de (jaarlijkse) evenementen. Daarnaast bieden wij in ons assortiment zowel T-shirts voor heren en dames aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een T-shirt met lange of korte mouwen, maar kunt u ook kiezen tussen een V-hals of ronde hals. De bedrukte T-shirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren, maar u kunt ook de opdruk in verschillende kleuren laten uitvoeren om zo extra op te vallen.

Het bedrukken van de T-shirts bij De Pennenboer gebeurt met drie verschillende bedrukkingstechnieken. De reden hiervoor is dat het door u uitgekozen goedkope T-shirt zo op de beste manier wordt bedrukt en de bedrukking goed uitkomt. De drie bedrukkingstechnieken die wij gebruiken, zijn borduren, zeefdruk en transferdruk. De standaard bedrukoptie is een zeefdruk, hier zijn ook onze prijzen op gebaseerd. Het verschil qua prijs tussen de bedrukkingstechnieken hoeft echter niet groot te zijn. U kunt voor een persoonlijke offerte contact met ons opnemen. Wilt u gepersonaliseerde T-shirts laten bedrukken voor uw personeel? Of wilt u T-shirts laten bedrukken als relatiegeschenken? De Pennenboer helpt u graag!

Hoogwaardige kwaliteit bedrukte T-shirts en een topservice

Wilt u graag T-shirt laten bedrukken met een eigen opdruk? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. In onze assortiment vindt u verschillende soorten T-shirts die allemaal te bedrukken zijn met bijvoorbeeld een logo, bedrijfsnaam of tekst. Dankzij het grote oppervlak dat een T-shirt biedt, kunt u voor een grote bedrukking kiezen. Hierdoor kunt u veel informatie kwijt. Daarom zijn bedrukte T-shirts erg geliefd bij bedrijven. Of dit nu gaat om een gepersonaliseerd T-shirt voor uw werknemers of om bedrukte T-shirts voor uw relaties, T-shirts bedrukken biedt veel mogelijkheden! Naast het bedrukken van T-shirts kunt u bij ons ook terecht voor andere textiel artikelen. Want wij hebben bijvoorbeeld ook polo’s, sjaals en jassen in ons assortiment. Wederom zijn deze producten te gebruiken als relatiegeschenk of voor uw eigen personeel! Voor vragen of meer informatie kunt u zowel telefonisch als via de mail contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder!

T-shirt bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10