PERSOONLIJK ADVIES

Telefoon- en tablethoezen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Telefoonhoesjes of beschermhoezen voor tablets met uw eigen handelsmerk realiseert u eenvoudig en goedkoop met de webwinkel van De PennenBoer. Middels de volgende stappen bestelt u de relatiegeschenken:

  • Stap 1: Selecteer het product en kleur die u wilt ontvangen
  • Stap 2: Geef aan hoeveel artikelen u wenst te bestellen
  • Stap 3: Upload uw logo en maak een keuze tussen de bedrukkingsopties
  • Stap 4: Bestel

Na het bestellen ontvangt u van ons een drukproef waarin wordt aangegeven hoe uw telefoon en tablet artikelen bedrukt worden. Wanneer u hier tevreden mee bent en hier akkoord op geeft zult u een betalingslink toegestuurd krijgen en na betaling gaat De PennenBoer over op het bedrukken van de relatiegeschenken.De PennenBoer probeert uw artikelen binnen 2 weken na bestelling bij u thuis, op kantoor of elders te bezorgen.

Telefoon en tablet artikelen

Telefoon en tablet artikelen die u in deze onlineshop tegenkomt zijn vooral hoesjes en houders. Zo vindt u verschillende soorten telefoonhoesjes, telefoonhouders, laptoptassen en tablethoezen die allen van uitmuntende kwaliteit zijn en tevens voor lage prijzen te verkrijgen zijn.

De verschillende artikelen zijn over het algemeen te bestellen in de  standaard kleuren blauw, wit, zwart en rood. Wanneer u uit meer kleuren kunt kiezen, dan zal dit bij het product zelf aangegeven zijn. Behalve verschillen in kleuren, zijn de accessoires ook van verscheidene materialen gemaakt. De promotieartikelen kunnen bestaan uit o.a.:

  • Microfiber
  • Kunststof
  • Neopreen
  • PVC
  • Textiel

Telefoonhoesjes zullen vaker van kunststof gemaakt zijn en tablethoezen van de zachtere materialen. Ondanks lage prijzen garanderen wij kwaliteit en zal uw elektronica naar behoren beschermt zijn.

Bedrukken van telefoon & tablet artikelen

Telefoonhoesjes die veelal uit kunststof bestaan worden bedrukt middels technieken waar geen hitte bij vrijkomt. Microfiber, neopreen en textiel worden dikwijls met dezelfde bedrukkingsmethoden bedrukt, maar kunnen – wanneer het aantal groot genoeg is – op een andere wijze voorzien worden van een logo.

Contact met ons opnemen

Meer informatie omtrent het bedrukken van promotieartikelen kunt u aanvragen bij ons personeel via onderstaande gegevens:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

 
Zo veel meer in één webshop

Bekijk ook onze andere producten waarmee u en uw logo opvallen! Zo zijn eventueel onze koptelefoons, zonnebrillen en bureau accessoires ook iets voor u.

Telefoon- en tablethoezen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10