PERSOONLIJK ADVIES

Toilettas bedrukken

Een toilettas bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk. Want via de webshop van De Pennenboer is het erg eenvoudig om een toilettas te bedrukken. Niet alleen is onze webshop erg gebruiksvriendelijk en hoeft u slechts acht stappen te doorlopen voordat u de bedrukte toilettassen heeft besteld, maar ook kunt u van onze medewerkers een goede en persoonlijke service verwachten! Daarom staat De Pennenboer voor uitstekende kwaliteit en een prettige en snelle service. Wilt u uw relaties of medewerkers verrassen met een leuk en functioneel relatiegeschenk? Laat dan een toilettas bedrukken of personaliseren en deel deze uit aan uw relaties, werknemers, klanten en andere doelgroepen. Hiermee ontvangen zij een functioneel relatiegeschenk waardoor ze regelmatig aan uw bedrijf worden herinnert.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Een toilettas van een bedrukking voorzien was nog nooit zo gemakkelijk als via de webshop van De PennenBoer. Niet alleen is onze webshop erg gebruiksvriendelijk en hoeft u slechts acht stappen te doorlopen voordat u de bedrukte toilettassen heeft besteld, maar ook kunt u van onze medewerkers een goede en persoonlijke service verwachten!

Bedrukte toilettassen combineren met andere geschenken

Bedrukte toilettassen zijn ideale relatiegeschenken om te combineren met andere geschenken. Het leuke aan een bedrukte toilettas is dat u er spullen in kunt stoppen en deze door zijn kleine formaat gemakkelijk mee te nemen is door de ontvanger. Het is erg leuk om de bedrukte toilettassen te combineren met verzorgingsproducten, zoals shampoos, tandenborstels, crèmes, etc. Bij De PennenBoer bent u ook helemaal aan het juiste adres om deze eventueel te laten bedrukken. De bedrukte toilettassen kunnen echter ook op een andere manier gevuld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een folder over uw bedrijf of over een nieuw product, maar ook aan gewilde gadgets, uiteraard met een bedrukking.

Toilettassen bedrukken

Het bedrukken van een toilettas gebeurt vrijwel altijd met behulp van de bedrukkingstechnieken zeefdruk en transferdruk. Deze bedrukkingstechnieken bewijzen zich al jaren binnen ons bedrijf en gebruiken wij dan ook voor veel andere relatiegeschenken, zoals textiel, tassen, etc.

Een toilettas bedrukken kan geheel in de stijl van uw bedrijf. Denk hierbij aan een kleurencombinatie van de uitgekozen toilettas en de kleur van de bedrukking. U kunt er echter ook voor kiezen om bij één van de twee voor een neutralere kleur te kiezen, dit is helemaal aan u!

Het bedrukken van een toilettas gebeurt vrijwel altijd met een logo, omdat dit natuurlijk het herkenningsbeeld is van uw organisatie. Andere mogelijkheden zijn:

  • bedrijfsnaam;
  • bijpassende slogan voor het relatiegeschenk;
  • gegevens. 

Bedrukte toilettassen bestellen bij De PennenBoer

Bedrukte toilettassen bestelt u bij De PennenBoer zowel vanuit Nederland als vanuit België. Vanuit Nederland kunt u iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bellen naar het telefoonnummer: 074 - 711 0211 en vanuit België belt u naar: 078 – 48 1648. Een mail sturen kan natuurlijk ook, gebruik hiervoor het mailadres info@depennenboer.nl

Bekijk onze andere relatiegeschenken en combineer!

Bekijk andere relatiegeschenken om de bedrukte toilettassen mee te combineren, zoals: lippenbalsem & EHBO set.

Toilettas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10