PERSOONLIJK ADVIES

Toilettas bedrukken

Een toilettas bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk. Want via de webshop van De Pennenboer is het erg eenvoudig om een toilettas te bedrukken. Niet alleen is onze webshop erg gebruiksvriendelijk en hoeft u slechts acht stappen te doorlopen voordat u de bedrukte toilettassen heeft besteld, maar ook kunt u van onze medewerkers een goede en persoonlijke service verwachten! Daarom staat De Pennenboer voor uitstekende kwaliteit en een prettige en snelle service. Wilt u uw relaties of medewerkers verrassen met een leuk en functioneel relatiegeschenk? Laat dan een toilettas bedrukken of personaliseren en deel deze uit aan uw relaties, werknemers, klanten en andere doelgroepen. Hiermee ontvangen zij een functioneel relatiegeschenk waardoor ze regelmatig aan uw bedrijf worden herinnert.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Toilettassen bedrukken en combineren met andere geschenken

Bedrukte toilettassen zijn ideale relatiegeschenken om te combineren met andere geschenken. Het leuke aan een bedrukte toilettas is dat u er spullen in kunt stoppen en deze door zijn kleine formaat gemakkelijk mee te nemen is door de ontvanger. Het is erg leuk om toilettassen te bedrukken en te combineren met verzorgingsproducten, zoals shampoos, tandenborstels, crèmes, etc. Maar ook een lippenbalsem of EHBO set zijn goede producten om te combineren met een bedrukte toilettas. De bedrukte toilettassen kunnen echter ook op een andere manier gevuld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een folder over uw bedrijf of over een nieuw product, maar ook gewilde gadgets zoals oordopjes kunnen in een toilettas gestopt worden. Uiteraard dan oordopjes met een bedrukking. Wilt u een toilettas bedrukken of andere producten? Bekijk dan onze website en bestel online of neem contact met ons op!

Toilettassen laten bedrukken bij De Pennenboer

Toilettassen bedrukken gebeurt bij De Pennenboer vrijwel altijd met behulp van de bedrukkingstechnieken zeefdruk en transferdruk. Deze bedrukkingstechnieken bewijzen zich al jaren binnen ons bedrijf. Daarnaast zijn wij ook constant bezig om deze technieken door te ontwikkelen om altijd de beste kwaliteit te bieden. Daardoor kan een toilettas bedrukken geheel in de stijl van uw bedrijf. Denk hierbij aan een kleurencombinatie van de uitgekozen toilettas en de kleur van de bedrukking. U kunt er echter ook voor kiezen om bij één van de twee voor een neutralere kleur te kiezen, dit is helemaal aan u! Het bedrukken van een toilettas gebeurt vrijwel altijd met een logo, omdat dit natuurlijk het herkenningsbeeld is van uw organisatie. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw bedrijfsnaam, slogan of andere gegevens op de toilettas laten bedrukken. Een toilettas bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk als via de webshop van De Pennenboer.

Bedrukte toilettassen bestellen bij De Pennenboer

Bedrukte toilettassen bestelt u bij De Pennenboer zowel vanuit Nederland als vanuit België. Wilt u graag meer informatie of advies ontvangen? Of heeft u vragen over toilettassen bedrukken? Dan kunt u contact opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer, mailadres en de live chat op onze website. Vanuit Nederland kunt u iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bellen naar het telefoonnummer: 074 - 711 0211 en vanuit België belt u naar: 078 – 48 1648. Een mail sturen naar het mailadres info@depennenboer.nl. Ongeacht de producten die u bestelt, wij bieden uitstekende kwaliteit, een snelle levering en een topservice tegen een scherpe prijs. Wilt u dus relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres.

Toilettas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10