Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Minimale afname
  1. 25 (1)
Materiaal
  1. Overig (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (1)

Handdoeken met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Handdoeken met snelle levertijd | De Pennenboer

Handdoeken gebruiken we elke dag, na het douchen, na een toiletbezoekje, na de afwas en na het sporten. Er zijn daarom ook verschillende soorten handdoeken, zo zijn er hamam handdoeken voor naar de spa of de sauna en grote badlakens voor naar het strand of het zwembad. Thuis wordt er vaak gebruikt gemaakt van een kleine handdoek in de keuken om even snel uw handen droog te maken nadat deze nat zijn geworden door bijvoorbeeld de afwas. Handdoeken zijn dus dingen die we dagelijks gebruiken, maar ook cadeau kunnen geven. Handoeken ziet u vaak in combinatie met toilettassen of andere toiletartikelen wanneer deze cadeau worden gegeven aan een klant of aan een werknemer. Als u weet dat u een klant heeft die graag sport, dan is het leuk om hem of haar een sporthanddoek te geven en deze natuurlijk te bedrukken met bijvoorbeeld het bedrijfslogo.

Bedrukte handdoeken in diverse kleuren online bestellen

Handdoeken zijn er altijd in diverse soorten en maten. Zo heeft u hele grote handdoeken voor het strand en kleinere handdoeken voor in de badkamer of voor in de keuken. Al deze handdoeken komen weer voor in allerlei kleuren, zo kan een handdoek wit zijn, maar ook roze, grijs, groen, blauw of zwart. Sommige handdoeken komen zelfs met allerlei printjes en teksten. Wanneer u een handdoek bij De Pennenboer bestelt zijn er erg veel mogelijkheden voor de kleuren die u wilt. Wanneer u voor een opdruk kiest, wordt de bedrukking er op geborduurd en wordt er op aanvraag een prijs met u afgesproken. We bieden diverse formaten aan, zo hebben we handdoeken van 70x140 cm, 50x100cm, 100x180cm en nog veel meer afmetingen.

Ruim aanbod aan topkwaliteit relatiegeschenken

Onze handdoeken met snelle levertijd verschillen niet qua kwaliteit met de andere handdoeken. Deze handdoeken kunnen snel geleverd worden door de afspraken die wij met onze leverancier hebben waardoor u er alleen maar voordeel van heeft. Naast handdoeken met een snelle levertijd biedt De Pennenboer nog meer relatiegeschenken met een snelle levertijd. Zo hebben wij in ons assortiment diverse koffers, zonnebrillen, strandtassen en nog veel meer zitten. Wanneer u kijkt in ons assortiment aan relatiegeschenken en die vergelijkt met de relatiegeschenken met snelle levertijd, dan valt het op dat het gewone assortiment uitgebreider is. Wanneer u dus op tijd weet dat u relatiegeschenken moet bestellen kunt u dus in ons ruime aanbod terecht en heeft u de meeste keuze. Voor vragen over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.