Bestel in 4 simpele stappen jouw

Deluxe 27” vierkante paraplu auto open

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Ga in stijl met deze grote en luxe paraplu van Pongee polyester. Het stijlvolle vierkante ontwerp creëert een groter oppervlak waardoor deze paraplu groot genoeg is voor twee personen. Het frame is volledig van glasvezel gemaakt en windproof.
Specificaties
Artikelnummer A53-LT97107-PC
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
Fraaie stokparaplu met een kleurrijk frame. De baleinen zijn van glasvezel gemaakt en daarmee extra
Luxe stokparaplu met design handvat. Deze paraplu heeft een volledig glasvezel frame en is windproof
Reis in stijl met deze grote en luxe paraplu. Het stijlvolle vierkante ontwerp creëert een groter op
Grote paraplu met volledig glasvezel frame. Het dubbel uitgevoerde doek in combinatie met de carbon
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Zeer tevreden
Snelle service!
Uitstekende service en snelle levering!
Snelle support