Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (75)
 3. 10 tot 15 werkdagen (12)
 4. 15 tot 20 werkdagen (7)
 5. 20 tot 25 werkdagen (26)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (2)
Materiaal
 1. Glas (2)
 2. Kunststof (8)
 3. Metaal (10)
 4. Overig (20)
 5. Papier (36)
Bedrukking
 1. (47)
 2. 1 kleur (52)
 3. 2 kleuren (46)
 4. 3 kleuren (46)
 5. 4 kleuren (46)
 6. Fullcolor (52)
Soorten snoepgoed
 1. Chocolade (18)
 2. Click clack blikjes (5)
 3. Drop (4)
 4. Kauwgom (3)
 5. Koekjes (2)
 6. Lolly's (4)
 7. Pepermunt (20)
 8. Snoep (3)

Snoepgoed

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkoop bedrukt snoepgoed mag niet ontbreken op beurzen of andere promotionele acties. Goedkoop snoepgoed met bedrukking is namelijk hét lokkertje naar uw stand en andere. Eigenlijk houdt iedereen van snoepgoed, waardoor de doelgroep zeer breed is. Dit is voor u ook erg gemakkelijk weggeven. 

Goedkoop bedrukt snoepgoed kan zowel los als in een pakket of pot worden weggegeven. De PennenBoer adviseert ieder bedrijf afzonderlijk voor een goed passend advies, daarom liggen de keuzes ook geheel bij u. 

Goedkoop snoepgoed met bedrukking – ons aanbod 

Goedkoop snoepgoed is te verkrijgen in verschillende soorten. Een kleine greep uit het assortiment van De PennenBoer is:

 • pepermunt;
 • chocola;
 • dropstaafjes;
 • jellybeans;
 • suikerhartjes.

Goedkoop snoepgoed bedrukken 

Goedkoop snoepgoed bedrukken kunt u bij de PennenBoer op verschillende manieren. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het soort snoepgoed dat u heeft uitgezocht in onze webshop. Elk materiaal wordt namelijk vaak op een andere manier bedrukt, echter weet de PennenBoer precies hoe dit in zijn werk gaat! 

Goedkoop snoepgoed bedrukken kan dus verscheidend. Als voorbeeld nemen wij een doosje pepermunt, ook wel mint dispenser genoemd. Het doosje pepermunt wordt bedrukt met een tampondruk, deze techniek is namelijk geschikt voor het bedrukken van de wat kleinere oppervlaktes. U kunt een eigen keuze maken qua bedrukking van het goedkope snoepgoed. Bij het bedrukken van een mint dispenser geven wij het advies de bedrukking eenvoudig te houden, zodat deze goed opvalt. Denk bijvoorbeeld aan uw logo en/of bedrijfsnaam met een website of telefoonnummer. Als u een keuze heeft kunnen maken, ontvangt u altijd een digitale proefdruk van het goedkope snoepgoed met bedrukking. Op de proefdruk kunt u zien of alles naar wens is. Zodra de proefdruk akkoord wordt gegeven van uw kant, zal het productieproces van het snoepgoed worden gestart. 

Goedkoop snoepgoed wordt bij De PennenBoer altijd met hygiëne bedrukt, zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Mocht u graag meer informatie willen hebben over ons assortiment goedkoop snoepgoed, dan kunt u altijd gemakkelijk contact met ons opnemen. De contactgegevens van De PennenBoer zijn:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer promotieartikelen

Kijk voor meer promotieartikelen bij keycords, lippenbalsems en spaarpotten!