PERSOONLIJK ADVIES

Potloden bedrukken gecombineerd met een kleine oplage?

Geen grote hoeveelheid potloden nodig? Waar potloden vaak pas vanaf 500 of 1000 stuks kunnen worden besteld, is dit bij de PennenBoer al mogelijk vanaf 250 stuks! Kies je voor het bedrukken van jouw logo of tekst? De PennenBoer helpt je graag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte potloden bestellen in een kleine oplage kan in sommige gevallen erg prettig zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je eerst graag wilt weten of de bedrukte potloden aanslaan en / of passen bij de doelgroep die je voor ogen hebt. Een andere manier om een kleine oplage van bedrukte potloden te bestellen kan zijn om de kwaliteit eens goed te bekijken of ze voor een kleinere en tijdelijke actie te gebruiken. 

Een bedrukte potlood is een geliefd geschenk, maar vaak schrikt men van de aantallen waarin deze moeten worden besteld. Onderstaand lees je meer over dit onderwerp en vind je ook de contactgegevens voor Nederland en voor België. 

Bedrukte potloden in kleine oplage van De PennenBoer 

Potloden bedrukken in een kleine oplage is niet bij iedere variant van een potlood mogelijk. De medewerkers hebben speciale varianten samengevoegd en zo een breed assortiment voor jou samengesteld. Je vindt hierin dus veel variëteit, zodat de kleine oplage van de bedrukte potloden jou niet hoeft te beperken in de mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan: 

afmeting;

kleur;

met / zonder dompelkop;

met / zonder gum. 

Persoonlijk contact en advies

Potloden met bedrukking gaan veelal pas vanaf 500 of 1000 stuks. Dit kan in veel gevallen gewoon teveel zijn. Het prijsvoordeel weegt dan niet op tegen het doeleinde waarvoor ze gebruikt worden. De PennenBoer begrijpt dit uiteraard en daarom is dit bij ons mogelijk vanaf 250 stuks. Wij maken vrijblijvend een offerte met mogelijkheden voor het bedrukken potloden in een kleine oplage, maar beantwoorden ook graag jouw vragen. Neem voor meer informatie eens contact op via: 

telefoon NL: 074 – 711 0211;

e-mail NL: info@depennenboer.nl;

telefoon BE: 078 – 48 1648;

e-mail BE: info@depennenboer.nl 

De PennenBoer is niet alleen via bovenstaande gegevens iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken. Voor direct contact kun je ook gebruik maken van de chat op de website. Deze staat in rechtstreekse verbinding met onze klantenservice. Zij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan. Mochten zij het antwoord niet meteen paraat hebben, dan kun je altijd jouw contactgegevens achterlaten. 

Andere geschenken bedrukken in kleine oplage

Niet alleen potloden kunnen worden bedrukt in een kleine oplage. Kijk ook eens bij onze stressballen, notitieboekjes en caps.

Potloden bedrukken gecombineerd met een kleine oplage?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9